Печиво "Савоярді"

Як приготувати печиво «Савоярді»?
Для приготування «Савоярді» в домашніх умовах знадобиться трохи продуктів.
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку акуратно розбиваємо яйця і відокремлюємо жовтки від білків. Найголовніше, щоб білки були відокремлені від жовтків як можна ретельніше. Білки повинні бути кімнатної температури. Жовтки краще охолодити, потім збиваємо їх з цукром, залишивши приблизно 1 ст. ложку цукру для посипання. Коли маса побіліє, потроху вмішуємо в неї просіяне 2 рази борошно. Коли борошно з'єднається з жовтками, починаємо збивати білки. Білки потрібно збивати на середній швидкості, щоб маса вийшла досить щільною, але не жорсткою. Дуже акуратно вмішуємо білки в тісто, використовуючи ложку або лопатку, щоб структура тесту була повітряної і ніжною. Тепер перекладаємо масу в кулінарний мішок і вичавлюємо з нього невеликі смужки на деко, простеленний пекарської папером, промасленого натуральним вершковим маслом. Присипаємо їх цукровою пудрою, змеленого з цукру, що залишився. Ставимо деко з печивом в духову шафу, розігрітий до температури 180?З хвилин на 12-14. Печиво повинне придбати рум'яний відтінок. Тепер можна остудити «дамські пальчики» і подавати до столу або використовувати для створення інших кондитерських шедеврів.
Десерт тірамісу з «Савоярді»
Ось рецепт тірамісу з ягодами, в приготуванні якого використовується печиво «Савоярді».
Інгредієнти (на 6 порцій):
Приготування
Як спекти «Савоярді» для тірамісу? Керуйтеся рецептом, наведеним вище, але цукру покладіть 100 р.
Переберемо і промиємо ягоди, відкинемо їх на друшляк або сито і дамо стекти воді. Охолоджені яйця з'єднаємо з жовтками, взобьем до однорідності і помістимо на водяну баню. Поступово вмешаем ванілін і цукор. Коли маса стане пінитися, знімемо її з водяної бані і остудимо. Вершки охладим, взобьем і, поступово додаючи в яєчну масу, будемо збивати до однорідності. Вино змішаємо з соком. Сік можна замінити мінеральною водою. Окунем ненадовго печиво в цю суміш. Печиво має пройнятися вином, але не має розплився.

Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,

Печиво для тірамісу
Тірамісу - це відомий італійський десерт, в приготуванні якої використовують печиво савоярді. Але якщо його не опинилася під рукою, ми розповімо, чим

Печиво «Дамські пальчики»
Печиво «Дамські пальчики» або по-іншому савоярді - чудове італійське ласощі, яке подають до чаю або створюють з нього чудові торти. Що ж, давайте

Рецепт тірамісу з маскарпоне
Тірамісу - популярний італійський десерт, основними інгредієнтами якого є печиво савоярді і сир маскарпоне. У нашій статті ми детально розберемо

Тірамісу без яєць
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який люблять у всьому світі. І зараз ми вам розповімо, як його зробити без яєць, якщо ви з якихось причин

Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.