Печиво для тірамісу

Рецепт бісквітного печива для тірамісу
Інгредієнти:
Приготування
Білки відділяємо від жовтків. Збиваємо їх з цукром (1 ст. ложка без верху) і соком лимона. Після того, як білки почнуть підніматися, додаємо столову ложку цукру і ще трохи збиваємо. Жовтки і цукор, що залишився також збиваємо дочиста. При цьому дивіться, щоб весь цукор розчинився. Поступово додаємо в жовтки білкову масу і борошно. Вимішуємо тісто і перекладаємо його рівним шаром на деко, застелене папером для випічки. Відправляємо в духовку, попередньо нагріту до 180 градусів на 15 хвилин. Щоб бісквіт добре знявся, відразу після того, як дістанемо деко з духовки папір з бісквітом потрібно покласти на мокрий рушник. Після того, як бісквіт охолов, нарізаємо його смужками близько 15 см в ширину і ще ставимо в духовку приблизно на 15 хвилин. Ну, ось і все, бісквітне печиво для тірамісу готово!
Рецепт просто го печива для тірамісу
Інгредієнти:
Приготування
Акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Важливо, щоб білки не потрапило ні краплі жовтка. До речі, яйця краще брати охолоджені, тоді білки легше збиваються. Блендером збиваємо жовтки з додаванням 2 столових ложок цукру до утворення білої маси. З цукром збиваємо білки в міцну піну. Після цього додаємо картопляний крохмаль, перемішуємо дуже акуратно, білки не повинні впасти. З'єднуємо білкову масу з жовтками і акуратно вводимо просіяне борошно, перемішуємо. У результаті повинно вийти густе тісто. За допомогою кондитерського мішка видавлюємо смужки на деко і випікаємо їх в духовці при температурі 200 градусів близько 15 хвилин. Як тільки бісквітні палички стануть рум'яними, їх можна діставати.
Як ще можна приготувати печиво для тірамісу?
Інгредієнти:
Приготування
Відразу включаємо духовку. Поки вона буде розігріватися, ми приготуємо тісто. Білки, відокремлені від жовтків, збиваємо до стану піни. Потихеньку додаємо туди цукор (2 ст. ложки). Знову все добре збиваємо. Тепер прийшла черга жовтків - їх також збиваємо з цукром до отримання білого кольору. Коли цукор розчинився, процес завершено. Борошно просіваємо через сито разом з розпушувачем. Завдяки цьому готові вироби набувають потрібну нам пористість і легкість. У желточную суміш акуратно перекладаємо половину білкової маси і перемішуємо. Туди ж потихеньку додаємо борошно, постійно помішуючи. І тільки після цього вводимо білки, що залишилися. Знову все обережно перемішуємо, щоб білкова маса не втратила обсяг.
Отримане перекладаємо тісто в кондитерський шприц і видавлюємо на деко «ковбаски» довжиною 4-5 див. Якщо деко без антипригарне покриття,

Ми розповіли вам, яке печиво потрібно для тірамісу, якщо немає під рукою савоярді. Скористайтеся одним із наведених вище рецептів, і у вас вийде чудовий десерт. Головна особливість печива для тірамісу - це легкість, так як воно має добре вбирати вологу, щоб десерт вийшов соковитим і смачним.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,

Печиво "Савоярді"
Печиво "Савоярді" - це відомі всім нам "Дамські пальчики". Придумали улюблене і відоме всім ласощі французи, тому і назва походить від прізвища

Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити

Рецепт тірамісу з маскарпоне
Тірамісу - популярний італійський десерт, основними інгредієнтами якого є печиво савоярді і сир маскарпоне. У нашій статті ми детально розберемо

Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.

Крем для «Тірамісу»
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який готують з печива савоярді з прошарками ніжного крему. Ось про те, як зробити цей самий крем ми