Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати профітролі?

Як приготувати профітролі?

5-01-2015, 10:45
959
Як приготувати профітролі?
Профітролі - це маленькі круглі булочки, випечені з заварного тіста. Їх начиняю різними начинками: солоними і солодкими. Якщо вони солодкі, то це десерт, ну а якщо солоні - закуска. Ми з вами зараз розглянемо, як приготувати солодкі профітролі і порадувати всіх оригінальної випічкою.

Рецепт приготування профітролей


Інгредієнти:

  • молоко - 130 мл;

  • масло вершкове - 60 г;

  • сіль - за смаком;

  • цукор - 05 ч. ложки;

  • борошно - 100 г;

  • яйце - 3 шт.


  • Приготування
    Наливаємо молоко в ківш і ставимо на слабкий вогонь. Доводимо його до кипіння, солимо, кладемо нарізане шматочками вершкове масло і знову чекаємо, поки все закипить. Потім обережно і поступово додаємо борошно, постійно заважаючи до загустіння, щоб не утворилися грудочки. Далі знімаємо тісто з плити і вбиваємо в нього яйця.
    Деко змащуємо маслом і трохи присипаємо борошном. Викладаємо тісто десертною ложкою порціями розміром приблизно з волоський горіх. Ставимо профітролі в заздалегідь розігріту до 220 градусів духовку і випікаємо до появи рум'яної скоринки.
    Готові булочки знімаємо з дека, остуджуємо. Далі акуратно зрізаємо верхівку і заповнюємо їх будь-якою начинкою описаної нижче на вибір!

    Рецепт профітролей з заварним кремом


    Інгредієнти:

  • цукор - 150 г;

  • молоко - 200 г;

  • яйце - 8 шт.;

  • борошно - 5 ст. ложок;

  • вершкове масло - 300 г;

  • горіхи, цукрова пудра для обсипання.


  • Приготування
    Отже, молоко наливаємо в каструльку, додаємо цукор і ставимо на середній вогонь. Чекаємо поки маса закипить і тонкою цівкою вводимо жовтки, змішані борошном, безперервно помішуючи. Продовжуємо нагрівання до тих пір, поки крем не загусне. Отриману масу знімаємо з вогню і охолоджуємо. Цим часом гарненько збиваємо вершкове масло і поступово додаємо остиглий заварний крем. Всередину заздалегідь приготовлених профітролей викладаємо крем і прикрашаємо зверху цукровою пудрою і рубаними горішками.

    Рецепт профітролей з сирним кремом


    Інгредієнти:

  • сир - 500 г;

  • ванільний цукор - 3 ст. ложки;

  • шоколад, цукрова пудра для прикраси;

  • вершки - 0 5 ст.
  • Як приготувати профітролі?


    Приготування
    Поки профітролі готуються в духовці, ми зробимо сирний крем. Для цього гарненько збиваємо сир з вершками і додаємо ванільний цукор. Наповнюємо кондитерський мішок сирним кремом і прибираємо на 10 хвилин у холодильник.
    Готові профітролі протикаємо знизу ножем, щоб і начиняємо ніжною масою. Прикрашаємо тістечка цукровою пудрою або поливають розтопленим шоколадом.
    Якщо у вас зовсім немає часу, то можете просто начинити всі профітролі вареним згущеним молоком!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Корзинки з кремом
    Корзинки з кремом
    Корзинки з кремом - це десерт, який можна легко зробити в домашніх умовах. Він вийде набагато смачніше і корисніше. І зараз ми вам розповімо, як
    Профітролі з начинкою
    Профітролі з начинкою
    Профітролі - це випічка, яка дуже схожа з еклерами. Готувати їх можна і з солодкими начинками, і з несолодкими. У цій статті ми поговоримо про
    Як приготувати профітролі?
    Як приготувати профітролі?
    Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
    Торт «Крокембуш»
    Торт «Крокембуш»
    Торт «Крокембуш» - це неймовірно красиве і святковий десерт, приготувати який не надто просто. Але підсумок праці коштує витрачених сил і часу, а
    Профітролі з заварним кремом
    Профітролі з заварним кремом
    Профітролі - відоме ласощі французької кухні. Їх готують із заварного тіста. І сьогодні ми з вами поговоримо про профитролях з заварним кремом.
    Полунична кростата
    Полунична кростата
    Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з