Кальмари з часником і сиром в духовці

Фаршировані кальмари, запечені в духовці - рецепт з часником і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування даного страви, ошпарюємо тушки кальмарів окропом, очищаємо їх при необхідності, а потім відрізаємо «крила» і щупальця і нарізаємо їх досить дрібно. Відварюємо, очищаємо і натираємо на тертці великі курячі яйця. Цибулину і гриби чистимо, промиваємо, нарізаємо довільно, а потім обсмажуємо на сковорідці в суміші несолоного вершкового і рослинного без аромату олії. Якщо ви використовуєте лісові гриби, то їх після промивання необхідно попередньо відварити протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин. Твердий пікантний сир пропускаємо через тертку, змішуємо в мисці з піджаркою з грибів і цибулі і яйцями, додаємо пару столових ложок сільської сметани, очищені і видавлені зубці часничку, сіль і суміш п'яти перців, дрібненько нарізану свіжу зелень, подрібнені щупальця кальмарів і перемішуємо. Наповнюємо підготовлені тушки кальмарів отриманою сумішшю, скріплюємо зубочистками і кладемо в ємність для запікання. Решту сільську сметану трохи підсолюємо і перчимо за смаком, заливаємо нею фаршировані тушки кальмарів і маємо страву в гарячій духовці. Необхідна температура для приготування даного страви 200 градусів. Через тридцять хвилин можна витягати його з духовки, перекласти на тарілку і подавати до столу.
Як приготувати кальмари в духовці з часником під сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування кальмарів за даним рецептом очищаємо цибулину, нарізаємо кубиками або чвертькільцями і пасеруємо в розтопленому вершковому маслі на сковороді протягом трьох хвилин, потім додаємо нашатковану соломкою або смужками болгарський перчик і обсмажуємо ще пару хвилин. Свіжі помідори позбавляємо від шкірки і від насіння і нарізаємо довільного розміру кубиками або брусочками, а часникові зубці пластинами. Додаємо підготовлені

Тушки кальмарів окатываем крутим окропом, очищаємо і нарізаємо кільцями або соломкою. Укладаємо підготовлений продукт в підходящу ємність для запікання, а зверху розподіляємо овочеву піджарку. Сир пропускаємо через тертку, змішуємо з класичним майонезом і викладаємо отриману суміш зверху на кальмари з овочами. Поміщаємо страву під сирною подушкою в прогріту духовку і даємо запектися протягом п'ятнадцяти хвилин, настройте пристрій на температурний режим 220 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Простий і смачний салат з кальмарів
Доповнити закуску чудовим смаком морепродуктів можна не витрачаючи багато коштів. Пропонуємо три найпростіших і неймовірно оригінальні рецепти

Кальмари, тушковані в сметані з цибулею
Кальмари - це цілком доступний делікатес, який продається в замороженому вигляді, в кожному магазині. Рецептів його приготування багато, проте багато

Як приготувати фаршировані кальмари?
Фаршировані кальмари готуються дивно легко. При цьому вони виходять дуже смачними, а головне - корисними та поживними. Приготуйте такий незвичайний

Салат з кальмарів з помідорами
Поєднання помідорів з морепродуктів чудово підкреслює смак страви. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудовий салат з кальмарів з томатами. Така

Салат з кальмарів з сиром
Салат з кальмарів з сиром - незвичайне і цікаве поєднання інгредієнтів, і якщо ви любите екзотику, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Читаємо і

Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших