Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з рибними консервами

Пиріг з рибними консервами

18-04-2016, 21:38
394
Пиріг з рибними консервами
Пиріг з рибними консервами – прекрасна ідея бюджетного і неймовірно ситного страви. Він припаде по душі усім присутнім і підніме настрій своїм божественним ароматом і смаком.

Заливний пиріг на кефірі з рибною консервою


Інгредієнти:
Для тіста:

  • сода – щіпка;

  • борошно – 365 г;

  • сіль дрібна – щіпка;

  • яйце – 105 г;

  • кефір – 510 мл;

  • цукор білий – 15 г;

  • олія рослинна.


  • Для начинки:

  • скумбрія в олії – 260 г;

  • пір'я зеленої цибулі – за смаком;

  • цибулина – 105 г;

  • яйце – 105 р.


  • Приготування
    Виливаємо В миску кефір, кидаємо соду і залишаємо на деякий час. Яйця збиваємо окремо з цукровим піском і сіллю, а потім виливаємо в кефір. Всипаємо борошно, просіваючи її обережно через сито.
    Скумбрію виймаємо з банки і розминаємо виделкою. Цибулю чистимо і разом із зеленим дрібненько шаткуємо. Яйця відварюємо 10 хвилин, а потім знімаємо шкаралупу і рубаємо кубиками. З'єднуємо всі інгредієнти для начинки в каструльці і перемішуємо.
    Форму для запікання промазуємо маслом, виливаємо трохи тіста і розподіляємо рівним шаром начинку. Зверху виливаємо тісто, розрівнюємо і випікаємо пиріг на кефірі з рибними консервами до готовності при 175 градусах.

    Пиріг з рибною консервою і рисом


    Інгредієнти:

  • консерви – 1 банка;

  • рис – 1 ст.;

  • борошно – 35 г;

  • масло рослинне – 35 мл;

  • цибуля – 2 шт.;

  • майонез – 25 мл;

  • тісто дріжджове – 970 р.


  • Приготування
    Лук очищаємо, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо до рум'яного кольору на рослинній маслечко. Прибираємо посуд з плити і додаємо відварену заздалегідь рис. Викладаємо зверху рибу, розминаємо її вилочкою і кладемо майонез за смаком. Все перемішуємо і відставляємо готову начинку в бік.
    Дріжджове тісто розминаємо руками, ділимо на 2 частини, більшу розкачуємо і викладаємо на промаслений лист. Далі розподіляємо рівномірно рибну начинку і накриваємо залишилися пластом тіста. Защипуємо краї щільно між собою і в центрі заготовки робимо отвір. Відправляємо пиріг з рибних консервів в духовку і випікаємо до готовності.

    Пиріг з рибною консервою і картоплею


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 320 г;

  • кефір – 215 мл;

  • яйце – 105 г;

  • сіль дрібна – щіпка;

  • сода – щіпка.


  • Для начинки:

  • картопля – 115 г;

  • горбуша в олії – 240 г;

  • яйце – 155 г;

  • цибулю зелений та свіжий кріп – за смаком;

  • спеції.


  • Яйця збиваємо, додаємо сіль, борошно, соду, вливаємо кефір і замішуємо тісто. Яйця і картоплю заздалегідь відварюємо, чистимо і нарізаємо кубиками, а рибу розминаємо виделкою.
    Форму промазуємо маслом і викладаємо трохи тіста. Далі розподіляємо начинку і заливаємо рештою тестом. Випікаємо пиріг 35 хвилин у духовці.

    Пиріг з листкового тіста з рибними консервами


    Інгредієнти:

  • листкове дріжджове тісто – 525 г;

  • яйце – 155 г;

  • риба в маслі – 245 г;

  • цибулина – 105 г;

  • рис – 110 г;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Для приготування пирога з рибних консервів на швидку руку, готуємо всі інгредієнти. Рис заздалегідь
    Пиріг з рибними консервами
    відварюємо до напівготовності, а потім ретельно промиваємо. Яйця варимо круто. Лук очищаємо і шаткуємо тонкими півкільцями. В розпечену сковорідку наливаємо трохи масла, викладаємо цибулю і підрум'янюємо його кілька хвилин. Консервовану рибу перекладаємо в миску, виймаємо великі кістки і розминаємо виделкою. Додаємо відварений рис, цибулю, яйця, натерті на крупній терочке, підсолюємо і посипаємо за смаком меленим перцем.
    Розморожене тісто розрізаємо на 2 частини і велику розкладаємо в промасленим формі так, щоб звисали краю. Далі розподіляємо рівномірно начинку і накриваємо залишилися тестом, щільно защипывая краю. Промазуємо пиріг яєчним жовтком, наколюємо поверхню виделкою і випікаємо 35 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з рибною консервою і картоплею
    Пиріг з рибною консервою і картоплею
    Пироги з несолодкої начинкою давно завоювали особливу любов, адже їх можна успішно подати в обід, як ситне додаток, так і до сніданку теж не погано
    Пиріг з рисом і рибними консервами
    Пиріг з рисом і рибними консервами
    Відомо, що самою бюджетною та від цього не менш смачною начинкою для домашнього пирога є рибні консерви. Далі розповімо, як доповнити це неабияке
    Заливний пиріг з рибними консервами
    Заливний пиріг з рибними консервами
    Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
    Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
    Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
    Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм
    Рибний пиріг на кефірі
    Рибний пиріг на кефірі
    Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного