Тушкована курка в сметані з часником
Тушкована в сметані курка з часником – оригінальне і абсолютно нескладне блюдо, яке чудово підійде і для повсякденного сімейного обіду, і для святкового вечері. М'ясо виходить соковитим, а подавати його можна з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
картопля – 325 г;
морква – 105 г;
часник – 3 зубки;
кабачок – 255 г;
цибулина – 2 шт.;
помідор – 305 м;
курка – 735 г;
спеції – на смак;
сметана нежирна – 105 мл
Приготування
Отже, всі овочі промиваємо, очищаємо і нарізаємо дрібними скибочками. Куряче м'ясо рубаємо порційними шматочками і складаємо всі інгредієнти в глибоку каструлю. Приправляємо вміст спеціями, заливаємо сметаною, видавлюємо через прес часник і ретельно перемішуємо. Маринуємо близько години, а потім ставимо на невеликий вогонь і тушкуємо блюдо 45 хвилин, прикривши кришкою.
Інгредієнти:
курячі стегенця – 4 шт.;
цибулина – 75 г;
часник сушений – 10 г;
бульйон курячий– 245 мл;
сметана – 205 мл;
мелена солодка паприка – 1 ст. ложка;
рослинна олія;
спеції – на смак.
Приготування
З курячих стегон акуратно знімаємо шкіру, видаляємо кістки і розбираємо м'ясо на невеликі шматочки. Підсмажуємо його в розігрітому рослинному масло і викладаємо в миску. В дірі сковороді підрум'янюємо тоненько нашатковану цибулю, підсолюємо за смаком, посипаємо паприкою і видавлюємо через прес часник. Слідом вливаємо бульйон і повертаємо м'ясо в сковороду. Добре перемішуємо вміст і тушкуємо блюдо 25 хвилин, прикривши кришкою. Потім додаємо сметану і тушкуємо до повної готовності м'яса. Ось і все, філе курки тушкована в сметані готово!
Інгредієнти:
курка – 745 г;
сметана – 155 мл;
вода – 05 склянки;
паприка – за смаком;
спеції;
цибулина – 55 г;
часник – 15 г;
борошно – 30 р.
Приготування
Курку обробити, обрізаємо шкіру і розбираємо м'ясо на порційні шматки. Потім посипаємо його паприкою, спеціями і обсмажуємо на промасленим сковороді, прикривши кришкою. Через 25 хвилин додаємо подрібнену цибулю з часником і всипаємо борошно. Виливаємо сметану, воду, процес гасіння до повної готовності страви займе не більше 15 хвилин, і не забудь ті покласти сіль за смаком.
Інгредієнти:
курка – 985 г;
цибулина – 55 г;
вода – 105 мл;
томатний сік – 105 мл;
сметана – 115 мл;
масло рослинне – 30 мл;
борошно – 25 г;
часник – 2 зубки;
спеції ;
свіжа петрушка.
Приготування
Оброблене куряче м'ясо рубаємо шматочками і підрум'янюємо до напівготовності в гарячому маслі. Потім додаємо подрібнену цибулю, часник, заливаємо водою, підсолюємо за смаком і тушкуємо 35 хвилин. Сметану змішуємо з борошном, додаємо томатний сік і рубану петрушку. Приготовану суміш вливаємо в курку, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні ще 10 хвилин.
Курка тушкована з овочами в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Отже, всі овочі промиваємо, очищаємо і нарізаємо дрібними скибочками. Куряче м'ясо рубаємо порційними шматочками і складаємо всі інгредієнти в глибоку каструлю. Приправляємо вміст спеціями, заливаємо сметаною, видавлюємо через прес часник і ретельно перемішуємо. Маринуємо близько години, а потім ставимо на невеликий вогонь і тушкуємо блюдо 45 хвилин, прикривши кришкою.
Рецепт тушкованої курки в сметані
Інгредієнти:
Приготування
З курячих стегон акуратно знімаємо шкіру, видаляємо кістки і розбираємо м'ясо на невеликі шматочки. Підсмажуємо його в розігрітому рослинному масло і викладаємо в миску. В дірі сковороді підрум'янюємо тоненько нашатковану цибулю, підсолюємо за смаком, посипаємо паприкою і видавлюємо через прес часник. Слідом вливаємо бульйон і повертаємо м'ясо в сковороду. Добре перемішуємо вміст і тушкуємо блюдо 25 хвилин, прикривши кришкою. Потім додаємо сметану і тушкуємо до повної готовності м'яса. Ось і все, філе курки тушкована в сметані готово!
Рецепт курки, тушкованої в сметані з часником
Інгредієнти:
Приготування
Курку обробити, обрізаємо шкіру і розбираємо м'ясо на порційні шматки. Потім посипаємо його паприкою, спеціями і обсмажуємо на промасленим сковороді, прикривши кришкою. Через 25 хвилин додаємо подрібнену цибулю з часником і всипаємо борошно. Виливаємо сметану, воду, процес гасіння до повної готовності страви займе не більше 15 хвилин, і не забудь ті покласти сіль за смаком.
Тушкована курка з підливою зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Оброблене куряче м'ясо рубаємо шматочками і підрум'янюємо до напівготовності в гарячому маслі. Потім додаємо подрібнену цибулю, часник, заливаємо водою, підсолюємо за смаком і тушкуємо 35 хвилин. Сметану змішуємо з борошном, додаємо томатний сік і рубану петрушку. Приготовану суміш вливаємо в курку, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні ще 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка з печерицями в сметанному соусі
Ідеальне поєднання курки і печериць можна приготувати в нежнейшем соусі зі сметани. У поданих далі рецептах описаний процес приготування цього
Тушкована курка в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці відрізняються ніжною консистенцією, особливо це відноситься до м'яса. Курка, тушкована таким способом виходить
Тушкована риба в сметані
Страви з риби завжди поживні і неймовірно корисні. Приготувавши тушковану рибу в сметані, ви отримаєте чудове гаряче, яка ідеально підійде до
Курка, тушкована в сметані
З усього різноманіття рецептів приготування курки складно вибрати найбільш цікаві та смачні. Але ми допоможемо вам у цьому! Курка, тушкована в
Тушкована курка - рецепт
Тушкована курка - це досить просте у приготуванні блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром з овочів або круп. Давайте детально розберемося, як її
Тушкована брокколі
Тушкована брокколі - смачне і корисне блюдо, яке можна подавати до столу як самостійно, так і як гарнір до риби або м'яса. У нашій статті ми зібрали