Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тушкована курка в сметані з часником

Тушкована курка в сметані з часником

18-04-2016, 21:36
277
Тушкована курка в сметані з часником
Тушкована в сметані курка з часником – оригінальне і абсолютно нескладне блюдо, яке чудово підійде і для повсякденного сімейного обіду, і для святкового вечері. М'ясо виходить соковитим, а подавати його можна з будь-яким гарніром.

Курка тушкована з овочами в сметані


Інгредієнти:

  • картопля – 325 г;

  • морква – 105 г;

  • часник – 3 зубки;

  • кабачок – 255 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • помідор – 305 м;

  • курка – 735 г;

  • спеції – на смак;

  • сметана нежирна – 105 мл


  • Приготування
    Отже, всі овочі промиваємо, очищаємо і нарізаємо дрібними скибочками. Куряче м'ясо рубаємо порційними шматочками і складаємо всі інгредієнти в глибоку каструлю. Приправляємо вміст спеціями, заливаємо сметаною, видавлюємо через прес часник і ретельно перемішуємо. Маринуємо близько години, а потім ставимо на невеликий вогонь і тушкуємо блюдо 45 хвилин, прикривши кришкою.

    Рецепт тушкованої курки в сметані


    Інгредієнти:

  • курячі стегенця – 4 шт.;

  • цибулина – 75 г;

  • часник сушений – 10 г;

  • бульйон курячий– 245 мл;

  • сметана – 205 мл;

  • мелена солодка паприка – 1 ст. ложка;

  • рослинна олія;

  • спеції – на смак.


  • Приготування
    З курячих стегон акуратно знімаємо шкіру, видаляємо кістки і розбираємо м'ясо на невеликі шматочки. Підсмажуємо його в розігрітому рослинному масло і викладаємо в миску. В дірі сковороді підрум'янюємо тоненько нашатковану цибулю, підсолюємо за смаком, посипаємо паприкою і видавлюємо через прес часник. Слідом вливаємо бульйон і повертаємо м'ясо в сковороду. Добре перемішуємо вміст і тушкуємо блюдо 25 хвилин, прикривши кришкою. Потім додаємо сметану і тушкуємо до повної готовності м'яса. Ось і все, філе курки тушкована в сметані готово!

    Рецепт курки, тушкованої в сметані з часником


    Інгредієнти:

  • курка – 745 г;

  • сметана – 155 мл;

  • вода – 05 склянки;

  • паприка – за смаком;

  • спеції;

  • цибулина – 55 г;

  • часник – 15 г;

  • борошно – 30 р.


  • Приготування
    Курку обробити, обрізаємо шкіру і розбираємо м'ясо на порційні шматки. Потім посипаємо його паприкою, спеціями і обсмажуємо на промасленим сковороді, прикривши кришкою. Через 25 хвилин додаємо подрібнену цибулю з часником і всипаємо борошно. Виливаємо сметану, воду, процес гасіння до повної готовності страви займе не більше 15 хвилин, і не забудь ті покласти сіль за смаком.

    Тушкована курка з підливою зі сметаною


    Інгредієнти:

  • курка – 985 г;

  • цибулина – 55 г;

  • вода – 105 мл;

  • томатний сік – 105 мл;

  • сметана – 115 мл;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • борошно – 25 г;
  • Тушкована курка в сметані з часником

  • часник – 2 зубки;

  • спеції ;

  • свіжа петрушка.


  • Приготування
    Оброблене куряче м'ясо рубаємо шматочками і підрум'янюємо до напівготовності в гарячому маслі. Потім додаємо подрібнену цибулю, часник, заливаємо водою, підсолюємо за смаком і тушкуємо 35 хвилин. Сметану змішуємо з борошном, додаємо томатний сік і рубану петрушку. Приготовану суміш вливаємо в курку, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні ще 10 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курка з печерицями в сметанному соусі
    Курка з печерицями в сметанному соусі
    Ідеальне поєднання курки і печериць можна приготувати в нежнейшем соусі зі сметани. У поданих далі рецептах описаний процес приготування цього
    Тушкована курка в мультиварці
    Тушкована курка в мультиварці
    Страви, приготовані в мультиварці відрізняються ніжною консистенцією, особливо це відноситься до м'яса. Курка, тушкована таким способом виходить
    Тушкована риба в сметані
    Тушкована риба в сметані
    Страви з риби завжди поживні і неймовірно корисні. Приготувавши тушковану рибу в сметані, ви отримаєте чудове гаряче, яка ідеально підійде до
    Курка, тушкована в сметані
    Курка, тушкована в сметані
    З усього різноманіття рецептів приготування курки складно вибрати найбільш цікаві та смачні. Але ми допоможемо вам у цьому! Курка, тушкована в
    Тушкована курка - рецепт
    Тушкована курка - рецепт
    Тушкована курка - це досить просте у приготуванні блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром з овочів або круп. Давайте детально розберемося, як її
    Тушкована брокколі
    Тушкована брокколі
    Тушкована брокколі - смачне і корисне блюдо, яке можна подавати до столу як самостійно, так і як гарнір до риби або м'яса. У нашій статті ми зібрали