Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинячі реберця в рукаві в духовці

Свинячі реберця в рукаві в духовці

18-04-2016, 21:35
815
Свинячі реберця в рукаві в духовці
Свинячі реберця в рукаві в духовці виходять дуже ароматними і сочними. Вони чудово поєднуються з картопляним пюре або розсипчастим рисом!

Свинячі реберця в рукаві в духовці


Інгредієнти:

  • реберця свинячі – 980 р;

  • лимон – 35 г;

  • цибулина – 155 р.


  • Для маринаду:

  • часник – 30 р;

  • темний соєвий соус – 85 мл;

  • корінь імбиру – за смаком;

  • кетчуп – 25 мл;

  • мед – 15 г;

  • спеції – за смаком.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати страву в рукаві, свинячі ребра промиваємо, обсушуємо насухо рушником, розрізаємо на шматочки і складаємо в глибокий посуд.
    Тепер переходимо до приготування маринаду: часник чистимо і подрібнюємо в пиалку через прес. Додаємо подрібнений на тертці свіжий корінь імбиру, спеції, мед, кетчуп і соєвий соус.
    Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і кидаємо в каструлю до ребер. Збризкуємо їх лимонним соком, заливаємо ароматним маринадом, перемішуємо руками і прибираємо в холодильник.
    Вранці викладаємо свинячі реберця в рукав для запікання, туго зав'язуємо кінці і проколюємо ножем пакет в декількох місцях. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо 55 хвилин при температурі 195 градусів. Далі, акуратно розрізаємо рукав і підрум'янюємо реберця до появи красивою і апетитною скоринки.

    Свинячі реберця з картоплею в рукаві


    Інгредієнти:

  • картопля – 970 г;

  • свинячі ребра – 985 г;

  • спеції;

  • цибулина – 55 г;

  • масло рослинне – 20 мл;

  • часник – 2 зубки;

  • гірчиця в зернах.


  • Приготування
    Для приготування свинячих реберець в рукаві, м'ясо промиваємо, струшуємо, натираємо спеціями, видавленим через прес часником і прибираємо в холодильник. Картоплю і цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і викладаємо овочі в каструлю. Солимо їх за смаком, поливаємо маслом, посипаємо гірчицею і перемішуємо. В рукав викладаємо спочатку картоплю з цибулею, потім ребра і туго зав'язуємо краю. Запікаємо страву до готовності близько години при температурі 200 градусів.

    Свинячі реберця з овочами в рукаві


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 850 г;

  • цибулина – 45 г;

  • морква – 45 г;

  • перець болгарський – 65 г;

  • свіжа зелень – 1 пучок;

  • часник – 45 г;
  • Свинячі реберця в рукаві в духовці

  • картопля – 10 шт.;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • спеції .


  • Приготування
    Отже, ребра добре промиваємо, розрізаємо і складаємо в миску. Овочі чистимо і шаткуємо невеликими шматочками. Потім відправляємо їх до м'яса, підсолюємо за смаком, додаємо рубану зелень, вливаємо олію, перемішуємо руками і залишаємо на 35 хвилин. Після цього перекладаємо підготовлені інгредієнти в рукав для запікання, туго зав'язуємо краю і відправляємо в духовку на 55 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі реберця з картоплею в духовці
    Свинячі реберця з картоплею в духовці
    Овочі завжди чудово поєднуються з м'ясом і, приготувавши свинячі реберця з картоплею за запропонованими рецептами - ви забезпечуєте себе неймовірно
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
    Що приготувати з свинячих реберець?
    Що приготувати з свинячих реберець?
    Яку страву ви не вирішили приготувати з додаванням свинячих реберець, воно напевно вийде чудово смачним, ароматним і досить ситним. Пропонуємо кілька
    Тушковані свинячі реберця
    Тушковані свинячі реберця
    Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Свинячі реберця на сковороді
    Свинячі реберця на сковороді
    Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно