Свинячі реберця в рукаві в духовці
Свинячі реберця в рукаві в духовці виходять дуже ароматними і сочними. Вони чудово поєднуються з картопляним пюре або розсипчастим рисом!
Інгредієнти:
реберця свинячі – 980 р;
лимон – 35 г;
цибулина – 155 р.
Для маринаду:
часник – 30 р;
темний соєвий соус – 85 мл;
корінь імбиру – за смаком;
кетчуп – 25 мл;
мед – 15 г;
спеції – за смаком.
Приготування
Перед тим, як приготувати страву в рукаві, свинячі ребра промиваємо, обсушуємо насухо рушником, розрізаємо на шматочки і складаємо в глибокий посуд.
Тепер переходимо до приготування маринаду: часник чистимо і подрібнюємо в пиалку через прес. Додаємо подрібнений на тертці свіжий корінь імбиру, спеції, мед, кетчуп і соєвий соус.
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і кидаємо в каструлю до ребер. Збризкуємо їх лимонним соком, заливаємо ароматним маринадом, перемішуємо руками і прибираємо в холодильник.
Вранці викладаємо свинячі реберця в рукав для запікання, туго зав'язуємо кінці і проколюємо ножем пакет в декількох місцях. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо 55 хвилин при температурі 195 градусів. Далі, акуратно розрізаємо рукав і підрум'янюємо реберця до появи красивою і апетитною скоринки.
Інгредієнти:
картопля – 970 г;
свинячі ребра – 985 г;
спеції;
цибулина – 55 г;
масло рослинне – 20 мл;
часник – 2 зубки;
гірчиця в зернах.
Приготування
Для приготування свинячих реберець в рукаві, м'ясо промиваємо, струшуємо, натираємо спеціями, видавленим через прес часником і прибираємо в холодильник. Картоплю і цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і викладаємо овочі в каструлю. Солимо їх за смаком, поливаємо маслом, посипаємо гірчицею і перемішуємо. В рукав викладаємо спочатку картоплю з цибулею, потім ребра і туго зав'язуємо краю. Запікаємо страву до готовності близько години при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 850 г;
цибулина – 45 г;
морква – 45 г;
перець болгарський – 65 г;
свіжа зелень – 1 пучок;
часник – 45 г;
картопля – 10 шт.;
масло рослинне – 30 мл;
спеції .
Приготування
Отже, ребра добре промиваємо, розрізаємо і складаємо в миску. Овочі чистимо і шаткуємо невеликими шматочками. Потім відправляємо їх до м'яса, підсолюємо за смаком, додаємо рубану зелень, вливаємо олію, перемішуємо руками і залишаємо на 35 хвилин. Після цього перекладаємо підготовлені інгредієнти в рукав для запікання, туго зав'язуємо краю і відправляємо в духовку на 55 хвилин.
Свинячі реберця в рукаві в духовці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Перед тим, як приготувати страву в рукаві, свинячі ребра промиваємо, обсушуємо насухо рушником, розрізаємо на шматочки і складаємо в глибокий посуд.
Тепер переходимо до приготування маринаду: часник чистимо і подрібнюємо в пиалку через прес. Додаємо подрібнений на тертці свіжий корінь імбиру, спеції, мед, кетчуп і соєвий соус.
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і кидаємо в каструлю до ребер. Збризкуємо їх лимонним соком, заливаємо ароматним маринадом, перемішуємо руками і прибираємо в холодильник.
Вранці викладаємо свинячі реберця в рукав для запікання, туго зав'язуємо кінці і проколюємо ножем пакет в декількох місцях. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо 55 хвилин при температурі 195 градусів. Далі, акуратно розрізаємо рукав і підрум'янюємо реберця до появи красивою і апетитною скоринки.
Свинячі реберця з картоплею в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування свинячих реберець в рукаві, м'ясо промиваємо, струшуємо, натираємо спеціями, видавленим через прес часником і прибираємо в холодильник. Картоплю і цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і викладаємо овочі в каструлю. Солимо їх за смаком, поливаємо маслом, посипаємо гірчицею і перемішуємо. В рукав викладаємо спочатку картоплю з цибулею, потім ребра і туго зав'язуємо краю. Запікаємо страву до готовності близько години при температурі 200 градусів.
Свинячі реберця з овочами в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Отже, ребра добре промиваємо, розрізаємо і складаємо в миску. Овочі чистимо і шаткуємо невеликими шматочками. Потім відправляємо їх до м'яса, підсолюємо за смаком, додаємо рубану зелень, вливаємо олію, перемішуємо руками і залишаємо на 35 хвилин. Після цього перекладаємо підготовлені інгредієнти в рукав для запікання, туго зав'язуємо краю і відправляємо в духовку на 55 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця з картоплею в духовці
Овочі завжди чудово поєднуються з м'ясом і, приготувавши свинячі реберця з картоплею за запропонованими рецептами - ви забезпечуєте себе неймовірно
Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
Що приготувати з свинячих реберець?
Яку страву ви не вирішили приготувати з додаванням свинячих реберець, воно напевно вийде чудово смачним, ароматним і досить ситним. Пропонуємо кілька
Тушковані свинячі реберця
Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно