Свинячі реберця в рукаві в духовці виходять дуже ароматними і сочними. Вони чудово поєднуються з картопляним пюре або розсипчастим рисом!
Свинячі реберця в рукаві в духовці
Інгредієнти: реберця свинячі – 980 р; лимон – 35 г; цибулина – 155 р. Для маринаду:
часник – 30 р; темний соєвий соус – 85 мл; корінь імбиру – за смаком; кетчуп – 25 мл; мед – 15 г; спеції – за смаком. Приготування Перед тим, як приготувати страву в рукаві, свинячі ребра промиваємо, обсушуємо насухо рушником, розрізаємо на шматочки і складаємо в глибокий посуд.
Тепер переходимо до приготування маринаду: часник чистимо і подрібнюємо в пиалку через прес. Додаємо подрібнений на тертці свіжий корінь імбиру, спеції, мед, кетчуп і соєвий соус.
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і кидаємо в каструлю до ребер. Збризкуємо їх лимонним соком, заливаємо ароматним маринадом, перемішуємо руками і прибираємо в холодильник.
Вранці викладаємо свинячі реберця в рукав для запікання, туго зав'язуємо кінці і проколюємо ножем пакет в декількох місцях. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо 55 хвилин при температурі 195 градусів. Далі, акуратно розрізаємо рукав і підрум'янюємо реберця до появи красивою і апетитною скоринки.
Свинячі реберця з картоплею в рукаві
Інгредієнти: картопля – 970 г; свинячі ребра – 985 г; спеції; цибулина – 55 г; масло рослинне – 20 мл; часник – 2 зубки; гірчиця в зернах. Приготування Для приготування свинячих реберець в рукаві, м'ясо промиваємо, струшуємо, натираємо спеціями, видавленим через прес часником і прибираємо в холодильник. Картоплю і цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і викладаємо овочі в каструлю. Солимо їх за смаком, поливаємо маслом, посипаємо гірчицею і перемішуємо. В рукав викладаємо спочатку картоплю з цибулею, потім ребра і туго зав'язуємо краю. Запікаємо страву до готовності близько години при температурі 200 градусів.
Свинячі реберця з овочами в рукаві
Інгредієнти: свинячі реберця – 850 г; цибулина – 45 г; морква – 45 г; перець болгарський – 65 г; свіжа зелень – 1 пучок; часник – 45 г; картопля – 10 шт.; масло рослинне – 30 мл; спеції . Приготування Отже, ребра добре промиваємо, розрізаємо і складаємо в миску. Овочі чистимо і шаткуємо невеликими шматочками. Потім відправляємо їх до м'яса, підсолюємо за смаком, додаємо рубану зелень, вливаємо олію, перемішуємо руками і залишаємо на 35 хвилин. Після цього перекладаємо підготовлені інгредієнти в рукав для запікання, туго зав'язуємо краю і відправляємо в духовку на 55 хвилин.