Баклажани з сиром і часником
Рекомендуємо рецепти приготування простих, але разом з тим неймовірно апетитних і смачних страв з баклажанів, в поєднанні з сиром і часником. Дивовижний сам по собі смак овоча, доповнений вершковою сирної ноткою і пікантністю часникових зубчиків не залишить вас байдужими і стане одним з найулюбленіших.
Інгредієнти:
баклажановые плоди – 2 шт.;
сир пікантний твердий – 120 г;
часникові зубці – 2-4 шт.;
зелень свіжа на вибір – 05 пучка;
олія рослинна рафінована – 55 мл;
класичний майонез – 120 г;
волоські горіхи подрібнені – 1 жменя;
свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 невелика щіпка;
кухонна сіль – 2 щіпки.
Приготування
Для приготування рулетиків промиті і обсушені баклажановые плоди розрізаємо на поздовжні слайсы товщиною приблизно три-чотири міліметри. Приправляємо їх після цього сіллю, укладаємо в миску, покласти зверху вантаж і даємо заготівлях постояти протягом тридцяти хвилин. Таким чином ми позбавимося від зайвої вологи і гіркоти, притаманною баклажанів. По закінченні часу промиваємо овочеві скибочки під проточною холодною водою і обсушуємо ретельним чином.
Тепер прогріваємо на сковороді невелика кількість рослинного масла без запаху і обсмажуємо баклажановые смуги до легкого підрум'янення з обох сторін, а потім маємо на деякий час на серветці або паперовому рушнику.
Для приготування начинки перетираємо через тертку сир твердий, видавлюємо через прес очищені часникові зубці, отримані компоненти змішуємо в мисці і заправляємо за смаком майонезом, меленої сумішшю п'яти перців і подрібненою свіжою зеленню.
По центру кожної баклажановой смуги накладаємо за допомогою столової ложки підготовлену для наповнення масу і звертаємо вироби рулетиками. Для подачі таку закуску з баклажанів з часником і сиром укладаємо на блюдо, притрушиваем подрібненими волоськими горішками і прикрашаємо гілочками свіжої зелені.
Інгредієнти:
баклажановые плоди – 2 шт.;
сир пікантний твердий – 80 г;
часникові зубці – 2 шт.;
яйця курячі середнього розміру – 2 шт.;
класичний майонез – 45-60 г;
свіжа зелень – за смаком;
свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 невелика щіпка;
кухонна сіль – 2 щіпки.
Приготування
Для фарширування стиглі баклажановые плоди позбавляємо від плодоніжок, розрізаємо навпіл і видаляємо середину з насінням. Після цього занурюємо заготовки в киплячу, трохи підсолену воду і витримуємо при повільному кипінні до пом'якшення. За цей час відварюємо також, очищаємо і дрібно рубаємо курячі яйця, перетираємо на тертці сир і очищені часникові зубці, змішуємо всі інгредієнти в мисці й заправляємо за смаком майонезом і меленої сумішшю п'яти перців.
Трохи відварені половинки баклажановых плодів фаршируємо приготовленою сумішшю з сиру, яєць і часнику і розташовуємо на деку. Поміщаємо нагріте блюдо в духовку і даємо запектися при максимальній температурі протягом семи-десяти хвилин.
Інгредієнти:
баклажановые плоди – 2 шт.;
сир пікантний твердий – 120 г;
часникові зубці – 2 шт.;
класичний майонез – 45-60 г;
свіжа зелень – за смаком;
олія рослинна рафінована – 40 мл;
кухонна сіль – 2 щіпки.
Приготування
Для приготування даного страви промиті баклажановые плоди нарізаємо кружальцями товщиною близько одного сантиметра, викладаємо на обробну дошку або на широке блюдо, підсолюємо і даємо пустити сік і віддати гіркоту протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин. Після цього промаківающімі вологу серветками і викладаємо скибочки в прогріте рослинне масло на сковороду. Даємо овочу підрум'янитися з двох сторін, а після цього кожен гурток присмачую майонезом, дрібненько нарубаним часником і свіжою зеленню, притрушиваем також твердим сиром і залишаємо під кришкою на помірному вогні до повного розплавлення сирної стружки.
Рулети з баклажанів з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рулетиків промиті і обсушені баклажановые плоди розрізаємо на поздовжні слайсы товщиною приблизно три-чотири міліметри. Приправляємо їх після цього сіллю, укладаємо в миску, покласти зверху вантаж і даємо заготівлях постояти протягом тридцяти хвилин. Таким чином ми позбавимося від зайвої вологи і гіркоти, притаманною баклажанів. По закінченні часу промиваємо овочеві скибочки під проточною холодною водою і обсушуємо ретельним чином.
Тепер прогріваємо на сковороді невелика кількість рослинного масла без запаху і обсмажуємо баклажановые смуги до легкого підрум'янення з обох сторін, а потім маємо на деякий час на серветці або паперовому рушнику.
Для приготування начинки перетираємо через тертку сир твердий, видавлюємо через прес очищені часникові зубці, отримані компоненти змішуємо в мисці і заправляємо за смаком майонезом, меленої сумішшю п'яти перців і подрібненою свіжою зеленню.
По центру кожної баклажановой смуги накладаємо за допомогою столової ложки підготовлену для наповнення масу і звертаємо вироби рулетиками. Для подачі таку закуску з баклажанів з часником і сиром укладаємо на блюдо, притрушиваем подрібненими волоськими горішками і прикрашаємо гілочками свіжої зелені.
Як приготувати фаршировані баклажани, запечені з сиром і часником?
Інгредієнти:
Приготування
Для фарширування стиглі баклажановые плоди позбавляємо від плодоніжок, розрізаємо навпіл і видаляємо середину з насінням. Після цього занурюємо заготовки в киплячу, трохи підсолену воду і витримуємо при повільному кипінні до пом'якшення. За цей час відварюємо також, очищаємо і дрібно рубаємо курячі яйця, перетираємо на тертці сир і очищені часникові зубці, змішуємо всі інгредієнти в мисці й заправляємо за смаком майонезом і меленої сумішшю п'яти перців.
Трохи відварені половинки баклажановых плодів фаршируємо приготовленою сумішшю з сиру, яєць і часнику і розташовуємо на деку. Поміщаємо нагріте блюдо в духовку і даємо запектися при максимальній температурі протягом семи-десяти хвилин.
Смажені баклажани з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування даного страви промиті баклажановые плоди нарізаємо кружальцями товщиною близько одного сантиметра, викладаємо на обробну дошку або на широке блюдо, підсолюємо і даємо пустити сік і віддати гіркоту протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин. Після цього промаківающімі вологу серветками і викладаємо скибочки в прогріте рослинне масло на сковороду. Даємо овочу підрум'янитися з двох сторін, а після цього кожен гурток присмачую майонезом, дрібненько нарубаним часником і свіжою зеленню, притрушиваем також твердим сиром і залишаємо під кришкою на помірному вогні до повного розплавлення сирної стружки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з креветками - рецепт
Креветки - ідеальний морепродукт, який здатний збагатити смак будь-якої страви. Далі опишемо два рецепту незрівнянних салатів з цим чудовим
Кальмари з часником і сиром в духовці
Найбільш доступним морським мешканцем можна впевнено назвати кальмарів, які досить часто з'являються в нашому повсякденному меню. Рецептів з їх
Грінки з часником до пива
Найпопулярнішим снеком до пінному завжди були різноманітні грінки. І, звичайно, краще їх зробити власноруч, адже в результаті сухариків виходить
Рулетики з баклажанів з різними начинками
Доповнити фуршетний стіл оригінальної закускою можна, приготувавши чудові рулетики з баклажанів. Далі запропоновані цікаві рецепти, в яких описується
Рулети з баклажанів з сиром і часником
Баклажан - це досить популярний і доступний річний продукт, з якого виходять чудові, оригінальні закуски. Баклажановые рулети з сиром і часником
Рулети з баклажанів з часником
У літній період, коли багато свіжих і корисних овочів можна приготувати безліч дивовижних страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну закуску