Рулети з баклажанів з сиром і часником

Процес приготування баклажановых рулетиків з сиром і часником, звичайно ж, займає деякий час, але отримане неймовірно смачне і барвисте блюдо, яке чудово прикрасить і святковий стіл і різноманітить буденний, варто кожної витраченої хвилини.
Нижче ми докладно розповімо вам, як правильно приготувати рулети з баклажанів з сиром і часником.
Баклажани, фаршировані сиром і часником, і оформлені в рулетики
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани промиваємо, позбавляє від хвостиків і нарізаємо на поздовжні пластини товщиною приблизно три-чотири міліметри. Кожну смужку додаємо сіль, складаємо в миску або будь-яку іншу зручну посуд, і придавлюємо чим-небудь важким на тридцять хвилин. Потім промиваємо пластини баклажан у невеликій кількості холодної води й обсушуємо паперовими рушниками чи серветками. Ця процедура необхідна для того, щоб позбутися гіркоти і зайвої рідини овоча.
На розігріту сковороду наливаємо рослинне масло й обсмажуємо баклажани з обох боків до рум'яності. Викладаємо на тарілку, застелену серветку для вбирання зайвого жиру.
З пропущеного через тертку сиру, а через прес часнику, майонезу і нарубаної зелені готуємо начинку, змішавши всі компоненти, і накладаємо її ложкою в центр обсмажених смужок. Формуємо рулетики і укладаємо на блюдо швом вниз, або за бажанням скріпивши зубочисткою і тоді шов повинен бути згори.
Перед подачею присипаємо рулетики горіхами і прикрашаємо гілочками зелені.
При смаженні м'якоть баклажанів вбирає багато жиру. Якщо вам цей момент не подобається і є бажання його обійти, то ми пропонуємо поступати наступним чином: після промивання у воді і просушування промазати пластини овоча рослинним маслом і обсмажувати його на сухій сковороді по три-чотири хвилини з кожного боку. Дати трохи постояти під кришкою для розм'якшення. Таким чином, ви самі будете регулювати жирність готового страви.
Пікантні рулетики з баклажанів з сиром, горіхами, часником і зернами граната
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті баклажани нарізаємо пластинами товщиною чотири-п'ять міліметрів, солимо і ставимо під прес на тридцять хвилин. Потім підливаємо в миску з баклажанами воду, злегка обмиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Збризкуємо кожну смужку рослинним маслом і обсмажуємо на сковороді по три хвилини з кожного боку і

Подрібнюємо в блендері листя базиліка, петрушки і кінзи, волоські горіхи, один зубчик часнику, пом'якшивши процес оливковою олією. До отриманої маси додаємо бальзамічний оцет, хмелі-сунелі і перемішуємо.
Твердий сир пропускаємо через тертку, додаємо видавлений через прес часник і майонез.
Промазуємо кожну смужку обсмаженого баклажана отриманої за допомогою блендера сумішшю, накладаємо ложкою сирну масу і формуємо рулетики.
Викладаємо їх на блюдо, присипаємо зернами граната і прикрашаємо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулети з баклажанів з волоським горіхом
Якщо не знаєте, що приготувати з баклажанів – зверніть увагу на наш новий рецепт. Рулети з баклажанів з горіхами – це ідеальна закуска, чудовий

Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих

Баклажани, запечені в духовці
Баклажани, запечені в духовці - це прекрасна закуска, як на святковий, так і на буденний стіл. А головне приготувати його досить просто, не потрібно

Баклажани з горіхами
Горіхи завжди надають будь-якої страви новий смак і текстуру. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити баклажани з горіхами - оригінальне і незвичайне

Баклажани з майонезом і часником
Баклажани не володіють своїм власним смаком, але з них можна приготувати пікантну і смачну закуску - баклажани з майонезом і часником. Пропонуємо

Рулети з баклажанів з часником
У літній період, коли багато свіжих і корисних овочів можна приготувати безліч дивовижних страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну закуску