Рулетики з баклажанів з різними начинками

Нижче ми розповімо, як приготувати рулетики з баклажанів, і ви, узявши за основу запропоновані рецепти, можете змінити їх під свій смак.
Рулетики з баклажанів по-грузинськи з сиром, часником і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани промиваємо, витираємо насухо, позбавляє від плодоніжок і нарізаємо довгастими пластинами товщиною приблизно п'ять міліметрів. Присмачую овочеві скибочки щедро сіллю, придавлюємо вантажем і даємо постояти при кімнатній температурі протягом тридцяти хвилин. Далі споліскуємо баклажани під проточною водою, витираємо їх від вологи, змащуємо поверхню баклажанових скибочок рослинним маслом і обсмажуємо на прогрітій сковороді приблизно по три хвилинки з кожного боку. Подрібнюємо будь-яким зручним способом зелень кінзи, базиліка і петрушки, додаємо один видавлений зубчик часнику, подрібнені волоські горіхи і оливкове масло. Гарненько перемішуємо масу, трохи розтираючи, при наявності блендера трохи пробиваємо суміш з його допомогою. Тепер приправляємо масу бальзамічним оцтом і хмелі-сунелі і перемішуємо.
Перетертий через дрібну тертку сир змішуємо з майонезом і попередньо очищеною і видавленим через прес часником і приступаємо до оформлення рулетиків.
Кожну смужку обсмажених баклажанів промазуємо спочатку горіховою сумішшю по всій довжині, в центр накладаємо сирну начинку і звертаємо виріб рулетиком. Готові рулетики викладаємо на блюдо швом донизу, прикрашаємо зернами граната і зеленню і можемо подавати.
Рулетики з баклажанів з фаршем і помідорами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті баклажани розрізаємо на поздовжні пластини завтовшки з п'ять міліметрів. Притрушиваем їх по всій поверхні сіллю, укладаємо в миску і даємо постояти протягом тридцяти хвилин і віддати сік. Разом з тим готуємо начинку для рулетиків з баклажанів. Ставимо варитися рис в підсоленій воді і, коли рисинків стануть м'якими, відкидаємо їх на друшляк, промиваємо і даємо стекти.
Очищаємо і дрібненько шаткуємо цибулю, видавлюємо через прес часник, змішуємо з фаршем і обсмажуємо на прогрітій сковороді з рафінованою олією до повної готовності. Приправляємо сіллю, меленим

Баклажанові скибочки обсушуємо серветками, накладаємо по центру кожного приготовлену начинку, викладаємо гуртки томатів, звертаємо у вигляді рулетика і скріплюємо за допомогою зубочистки. Укладаємо вироби в промаслений форму для запікання, притрушиваем перетертим через тертці твердим сиром і панірувальними сухарями і відправляємо запікатися в заздалегідь прогріту до 195 градусів духовку на п'ятнадцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулети з баклажанів з сиром і часником
Баклажан - це досить популярний і доступний річний продукт, з якого виходять чудові, оригінальні закуски. Баклажановые рулети з сиром і часником

Рулети з баклажанів з волоським горіхом
Якщо не знаєте, що приготувати з баклажанів – зверніть увагу на наш новий рецепт. Рулети з баклажанів з горіхами – це ідеальна закуска, чудовий

Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих

Баклажани з горіхами
Горіхи завжди надають будь-якої страви новий смак і текстуру. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити баклажани з горіхами - оригінальне і незвичайне

Закуска з баклажанів
Багато люблять баклажани за їх м'який смак і незвичайну текстуру. Вони відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про

Рулети з баклажанів з часником
У літній період, коли багато свіжих і корисних овочів можна приготувати безліч дивовижних страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну закуску