Пісні другі страви
Асортимент пісних других страв різноманітний, але для того, щоб повною мірою відкрити для себе це різноманітність, слід підійти до звичних інгредієнтів з вигадкою або згадати про давно забутих традиційних стравах. І тим і іншим ми плануємо зайнятися в цьому матеріалі.
Вареники можуть стати одним з основних страв під час посту, оскільки існує широке безліч варіацій начинок для них. Ми звернемо увагу на солодку версію з вишнею у складі.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 255 г;
рослинне масло - 35 мл;
вода - 115 мл
Для начинки:
вишні без кісточок - 430 г;
цукор - 35 г;
щіпка кориці;
крохмаль - 10 р.
Приготування
Почніть з тіста, для якого всі компоненти зі списку з'єднують разом і добре вимішують. Після того, як тісто придбає гладкість, його залишають на расстойку приблизно на півгодини, щоб полегшити процес розкочування, а за цей час беруться за начинку.
Для начинки очищені вишні засипають сумішшю цукру і крохмалю. Останній покликаний поглинати всю зайву вологу і велика кількість виділяється плодами соку. Доповніть суміш дрібкою кориці і приступайте до розкочуванні і формування вареників, використовуючи будь-який бажаний спосіб. Коли вареники будуть сформованы, заготовте їх запас або відразу ж приступайте до відварювання.
Пісні другі страви з грибами також користуються великою популярністю, але героєм нашої статті стане не звичайний плов з рису, а страва на основі пшона – помітно більш яскраве і доступне.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 180 г;
печериці - 330 г;
пшоно - 2 ст.;
гілочки розмарину - 2 шт.;
лист лавра - 1 шт.;
куркума мелена - 1/4 ч. ложки;
гарбуз - 170 р.
Приготування
Попередньо пшоно обполіскують і обшпарюють, щоб усунути можливу гіркоту. В розігрітій на «Випікання» чаші обсмажують скибочки грибів і гарбуза, приправляють все сіллю, куркумою, а потім додають крупу. Після перемішування до інгредієнтів слід додати лавр і розмарин, а потім залити 4 склянками води. Після додавання рідини, встановіть опцію «Каша» і готуйте все аж до звукового сигналу.
Другі страви в пісні дні повинні бути не тільки смачними, але і простими, а до того ж і не дорогими, як ці овочеві котлети з морквою і манкою.
Інгредієнти:
варене пшоно - 2 ст.;
морква - 390 г;
манна крупа - 35 г;
копчена паприка, насіння пажитника - 1 ч. ложка;
мелений коріандр, куркума - по щіпці;
щіпка сушеного чебрецю.
Приготування
Дрібно натріть моркву і змішати її з прянощами і пучкою солі. Додайте варене пшоно і манну крупу, ретельно перемішайте і залиште під плівкою на півгодини в прохолоді. Через деякий час маса буде охочіше збиратися разом, а тому це ідеальний час для того, щоб зліпити її в невеликі котлетки і підрум'янити.
Квасоля чудово розварюється, перетворюючись в кремоподібну масу, яку можна подавати як гарнір або як ситне самостійне блюдо в компанії скибочки хліба. Для прискорення процесу приготування в хід найкраще пускати консервовані боби.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 95 г;
часник - 3 зубки;
овочевий бульйон - 115 мл;
крохмаль - 5 г;
соєве молоко - 115 мл;
гілочка розмарину;
консервована квасоля - 980 р.
Приготування
Подрібнивши цибулю, припустіть його з часником і залийте все бульйоном. Коли бульйон закипить, а цибуля стане м'яким, додайте розведений у молоці крохмаль і розмарин. Слідом всипте квасоля і залиште її проваритися близько 10 хвилин, поки вона не стане густою і кремоподібній.
Пісні вареники з вишнею
Вареники можуть стати одним з основних страв під час посту, оскільки існує широке безліч варіацій начинок для них. Ми звернемо увагу на солодку версію з вишнею у складі.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Почніть з тіста, для якого всі компоненти зі списку з'єднують разом і добре вимішують. Після того, як тісто придбає гладкість, його залишають на расстойку приблизно на півгодини, щоб полегшити процес розкочування, а за цей час беруться за начинку.
Для начинки очищені вишні засипають сумішшю цукру і крохмалю. Останній покликаний поглинати всю зайву вологу і велика кількість виділяється плодами соку. Доповніть суміш дрібкою кориці і приступайте до розкочуванні і формування вареників, використовуючи будь-який бажаний спосіб. Коли вареники будуть сформованы, заготовте їх запас або відразу ж приступайте до відварювання.
Пісний плов з грибами в мультиварці
Пісні другі страви з грибами також користуються великою популярністю, але героєм нашої статті стане не звичайний плов з рису, а страва на основі пшона – помітно більш яскраве і доступне.
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо пшоно обполіскують і обшпарюють, щоб усунути можливу гіркоту. В розігрітій на «Випікання» чаші обсмажують скибочки грибів і гарбуза, приправляють все сіллю, куркумою, а потім додають крупу. Після перемішування до інгредієнтів слід додати лавр і розмарин, а потім залити 4 склянками води. Після додавання рідини, встановіть опцію «Каша» і готуйте все аж до звукового сигналу.
Пісні морквяні котлети з манкою
Другі страви в пісні дні повинні бути не тільки смачними, але і простими, а до того ж і не дорогими, як ці овочеві котлети з морквою і манкою.
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно натріть моркву і змішати її з прянощами і пучкою солі. Додайте варене пшоно і манну крупу, ретельно перемішайте і залиште під плівкою на півгодини в прохолоді. Через деякий час маса буде охочіше збиратися разом, а тому це ідеальний час для того, щоб зліпити її в невеликі котлетки і підрум'янити.
Як приготувати пісне страву з квасолі на друге?
Квасоля чудово розварюється, перетворюючись в кремоподібну масу, яку можна подавати як гарнір або як ситне самостійне блюдо в компанії скибочки хліба. Для прискорення процесу приготування в хід найкраще пускати консервовані боби.
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнивши цибулю, припустіть його з часником і залийте все бульйоном. Коли бульйон закипить, а цибуля стане м'яким, додайте розведений у молоці крохмаль і розмарин. Слідом всипте квасоля і залиште її проваритися близько 10 хвилин, поки вона не стане густою і кремоподібній.
Рекомендуємо добрі рецепти
Підлива без м'яса
Доповнити будь-який гарнір без додавання м'ясних складових дуже просто. Далі опишемо кілька неймовірних рецептів, які безсумнівно вам сподобаються.
Пісні морквяні котлети
Морквяні котлети - чудове блюдо, яке, безсумнівно, внесе яскравих фарб в буденне пісне меню. Далі запропонуємо кілька нових варіантів приготування
Пшенична каша на воді – рецепт
Якщо ви вирішили урізноманітнити своє меню всілякими кашами, то рекомендуємо почати саме з приготування пшенички. Зварити її простіше будь-якої іншої
Пісні щі з свіжої капусти
Справжні щі готують на бульйоні з різних сортів м'яса або риби, в глиняному горщику та в російської печі. Але в цей раз ми пропонуємо рецепт
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.