» » Пісні другі страви

Пісні другі страви

Пісні другі страви
Асортимент пісних других страв різноманітний, але для того, щоб повною мірою відкрити для себе це різноманітність, слід підійти до звичних інгредієнтів з вигадкою або згадати про давно забутих традиційних стравах. І тим і іншим ми плануємо зайнятися в цьому матеріалі.

Пісні вареники з вишнею


Вареники можуть стати одним з основних страв під час посту, оскільки існує широке безліч варіацій начинок для них. Ми звернемо увагу на солодку версію з вишнею у складі.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 255 г;

  • рослинне масло - 35 мл;

  • вода - 115 мл


  • Для начинки:

  • вишні без кісточок - 430 г;

  • цукор - 35 г;

  • щіпка кориці;

  • крохмаль - 10 р.


  • Приготування
    Почніть з тіста, для якого всі компоненти зі списку з'єднують разом і добре вимішують. Після того, як тісто придбає гладкість, його залишають на расстойку приблизно на півгодини, щоб полегшити процес розкочування, а за цей час беруться за начинку.
    Для начинки очищені вишні засипають сумішшю цукру і крохмалю. Останній покликаний поглинати всю зайву вологу і велика кількість виділяється плодами соку. Доповніть суміш дрібкою кориці і приступайте до розкочуванні і формування вареників, використовуючи будь-який бажаний спосіб. Коли вареники будуть сформованы, заготовте їх запас або відразу ж приступайте до відварювання.

    Пісний плов з грибами в мультиварці


    Пісні другі страви з грибами також користуються великою популярністю, але героєм нашої статті стане не звичайний плов з рису, а страва на основі пшона – помітно більш яскраве і доступне.
    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 180 г;

  • печериці - 330 г;

  • пшоно - 2 ст.;

  • гілочки розмарину - 2 шт.;

  • лист лавра - 1 шт.;

  • куркума мелена - 1/4 ч. ложки;

  • гарбуз - 170 р.


  • Приготування
    Попередньо пшоно обполіскують і обшпарюють, щоб усунути можливу гіркоту. В розігрітій на «Випікання» чаші обсмажують скибочки грибів і гарбуза, приправляють все сіллю, куркумою, а потім додають крупу. Після перемішування до інгредієнтів слід додати лавр і розмарин, а потім залити 4 склянками води. Після додавання рідини, встановіть опцію «Каша» і готуйте все аж до звукового сигналу.

    Пісні морквяні котлети з манкою


    Другі страви в пісні дні повинні бути не тільки смачними, але і простими, а до того ж і не дорогими, як ці овочеві котлети з морквою і манкою.
    Інгредієнти:

  • варене пшоно - 2 ст.;

  • морква - 390 г;

  • манна крупа - 35 г;

  • копчена паприка, насіння пажитника - 1 ч. ложка;

  • мелений коріандр, куркума - по щіпці;

  • щіпка сушеного чебрецю.


  • Приготування
    Дрібно натріть моркву і змішати її з прянощами і пучкою солі. Додайте варене пшоно і манну крупу, ретельно перемішайте і залиште під плівкою на півгодини в прохолоді. Через деякий час маса буде охочіше збиратися разом, а тому це ідеальний час для того, щоб зліпити її в невеликі котлетки і підрум'янити.

    Як приготувати пісне страву з квасолі на друге?


    Квасоля чудово розварюється, перетворюючись в кремоподібну масу, яку можна подавати як гарнір або як ситне самостійне блюдо в компанії скибочки хліба. Для прискорення процесу приготування в хід найкраще
    Пісні другі страви
    пускати консервовані боби.
    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 95 г;

  • часник - 3 зубки;

  • овочевий бульйон - 115 мл;

  • крохмаль - 5 г;

  • соєве молоко - 115 мл;

  • гілочка розмарину;

  • консервована квасоля - 980 р.


  • Приготування
    Подрібнивши цибулю, припустіть його з часником і залийте все бульйоном. Коли бульйон закипить, а цибуля стане м'яким, додайте розведений у молоці крохмаль і розмарин. Слідом всипте квасоля і залиште її проваритися близько 10 хвилин, поки вона не стане густою і кремоподібній.
    Додав: admin | 10-04-2016, 21:53
    Переглядів: 186