Пісні вареники

Пісні вареники з картоплею і грибами – рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Просіваємо борошно, додаємо сіль, вливаємо олію і воду і вимішуємо тісто. Коли воно стане досить крутим, поміщаємо його на стіл і замішуємо руками хвилин 5 періодично подпыляя стіл борошном. Потім накриваємо його і даємо відпочити хвилин 40. Сухі гриби на півгодини замочуємо в окропі. Потім їх миємо і заливаємо процідженим грибним настоєм. Після закипання варимо близько півгодини. Потім виймаємо їх шумівкою. Відварюємо очищену картоплю, солимо і розминаємо в пюре. Подрібнюємо цибулю, обсмажуємо його до рум'яності, додаємо нарізані грибочки, солимо, перчимо і готуємо хвилини 3. Отриману грибну додаємо зажарку в пюре і перемішуємо. Розкачуємо тісто тоненьким шаром, вирізаємо кружечки (зручно це зробити склянкою), на кожен кладемо начинку і скріплюємо краю. Варимо пісні вареники з картоплею і грибами хвилин 5 після спливання на поверхню.
Пісні вареники з вишнею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У попередньо просіяне борошно вливаємо олію, кладемо гашену соду, сіль, вливаємо окріп і вимішуємо мягенькое тісто. Стіл притрушиваем борошном, скачуємо з тіста джгут, ріжемо його на шматочки, руками перетворюємо їх у коржі. У центр кладемо кілька вишеньок і посипаємо їх цукром. Акуратно защипуємо краю. Вареники з вишнями можна просто відварити в каструлі з киплячою водою хвилин 5 після спливання їх на поверхню, а ще краще приготувати їх на пару. Якщо немає спеціальної пароварки - не біда. Досить обв'язати каструлю марлею, викласти на неї наші варенички і готувати над киплячою водою хвилин 15. Потім викладаємо їх на блюдо і притрушиваем цукром.
Пісні вареники з гарбузом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для соусу:
Приготування
У борошно кладемо сіль, вливаємо олію і поступово вливаємо воду, вимішуючи тісто до еластичного стану. Для начинки гарбуз і цибулю подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, додаємо сіль, спеції і добре розмішуємо. Розкачуємо тісто Тоненько, склянкою вирізаємо кружечки, кладемо в центр приблизно половину чайної ложки начинки і скріплюємо краю. Варимо вареники на пару 15 хвилин. Для соусу цибулю дрібненько шаткуємо і пасеруємо до рум'яності. Гарбуз дрібненько ріжемо і відправляємо на сковороду і подрумяненному луку. Потім додаємо подрібнений часник, тертий на тертці помідори й тушкуємо хвилини 3. Туди ж додаємо

Також можна приготувати пісні вареники з капустою. Для цього за основу беремо будь-який з перерахованих вище рецептів приготування тіста. А для начинки подрібнюємо цибулю і моркву, обсмажуємо їх до рум'яності, додаємо нашатковану капусту тоненько і тушкуємо до готовності. Практично в кінці додаємо за смаком томатну пасту, розмішати у воді, солимо, сахарим трохи, перчимо і розмішуємо. Коли отримана начинка трохи охолоне, кладемо її в серединку заготовок з тіста і ліпимо вареники. Готувати їх, як і інші можна просто в каструлі, але краще, звичайно, використовувати пароварку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Вареники з сирою картоплею
Для шанувальників домашньої кухні, зокрема вареників, пропонуємо кілька досить оригінальних рецептів цього традиційного слов'янського страви. В

Вареники з м'ясом
Вареники з м'ясом - це не великі пельмені, як думають багато хто. Це блюдо має зовсім інший смак, оскільки технологія його приготування сильно

Вареники з картоплею та грибами
Вареники з картоплею і грибами - самий популярний, і, безсумнівно, дуже смачний варіант приготування цієї страви. Кожна господиня, звичайно ж, готує

Вареники на кефірі
Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники

Вареники з адигейський сиром - рецепт
Вареники - популярне блюдо російської та української кухонь. Їх готують з різними начинками: картоплею, сиром, полуницею, малиною і т. д. І сьогодні