Тісто для м'ясного пирога
Смачна випічка буває не тільки солодкою. Печені вироби з начинкою з грибів, м'яса також виходять неймовірно смачними. Як зробити тісто для м'ясного пирога, читайте нижче.
Інгредієнти:
пшеничне борошно вищого сорту – 180 г;
сіль – щіпка;
кефір 32% жирності – 200 мл;
курячі яйця великі – 2 шт.;
сода – 5 р.
Приготування
Соду додаємо в кефір, розмішуємо і на 5 хвилин залишаємо. Потім вбиваємо яйця, підсолюємо і потроху підсипаємо раніше просіяне борошно. Ретельно перемішуємо тісто. Виливаємо Половину тіста у змащену форму, розміщуємо м'ясну начинку і поміщаємо інше тісто. Випікаємо заливний пиріг 40 хвилин.
Інгредієнти:
пшеничне борошно вищого сорту – 500 г;
пісок цукровий – 50 г;
тепле молоко – 240 мл;
дріжджі сухі – 10 г;
олія рослинна рафінована – 80 мл;
яйце – 1 шт.;
сіль.
Приготування
Змішуємо яйця з теплим молоком, сухими дріжджами, сіллю, цукровим піском і рослинним маслом у великій ємності. Потроху додаємо борошно і вимішуємо тісто для м'ясного пирога на сухих дріжджах. Даємо йому відпочити і підійти. Збільшене в об'ємі тісто ділимо навпіл і розкачуємо пластом потрібного розміру. Половину покласти в форму, кладемо начинку, закрийте другою половиною тіста. Скріплюємо краю і випікаємо близько півгодини при помірній температурі.
Інгредієнти:
просеянная борошно – 500 г;
пісок цукровий – 20 г;
кефір – 200 мл;
оцет – 5 мл;
харчова сода – 5 г;
маргарин – 70 г;
яйця – 2 шт.;
сіль.
Приготування
Вливаємо кефір в миску, вбиваємо яйця, кладемо сіль, цукор і додаємо розтоплений маргарин. Туди ж додаємо гашену оцтом соду. Інтенсивно розмішуємо і, підсипаючи борошно, замішуємо тісто. Прибираємо його в холод на півгодини. Трохи більше половини тіста розкачуємо шаром трохи більше, ніж розмір форми. Поміщаємо його в цю форму, формуємо бортики, рівним шаром розміщуємо начинку. Розкачуємо інше тісто і поміщаємо його на пиріг зверху, скріплюючи краю. Такий пиріг можна приготувати навіть на плиті в сковороді. Для цього на малому вогні випікаємо 35 хвилин, потім перевертаємо і з другої сторони готуємо стільки ж.
Інгредієнти:
пшеничне борошно – 180 г;
рафінована рослинна олія – 75 мл;
яйця – 1 шт.;
кефір – 220 мл;
сіль – щіпка;
цукровий пісок – 10 г;
манка – 60 г;
розпушувач – 10 р.
Приготування
Рафінована рослинна масло вливаємо в кефір, додаємо манку і інтенсивно розмішуємо. Залишаємо масу на 10 хвилин. Кладемо продукти, що залишилися, і замішуємо тісто. Приблизно половину наливаємо у форму, викладаємо шар начинки і закриваємо рештою тестом. Готуємо такий пиріг близько півгодини при помірній температурі.
Тісто для м'ясного пирога на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Соду додаємо в кефір, розмішуємо і на 5 хвилин залишаємо. Потім вбиваємо яйця, підсолюємо і потроху підсипаємо раніше просіяне борошно. Ретельно перемішуємо тісто. Виливаємо Половину тіста у змащену форму, розміщуємо м'ясну начинку і поміщаємо інше тісто. Випікаємо заливний пиріг 40 хвилин.
Тісто на м'ясний пиріг на дріжджах – простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо яйця з теплим молоком, сухими дріжджами, сіллю, цукровим піском і рослинним маслом у великій ємності. Потроху додаємо борошно і вимішуємо тісто для м'ясного пирога на сухих дріжджах. Даємо йому відпочити і підійти. Збільшене в об'ємі тісто ділимо навпіл і розкачуємо пластом потрібного розміру. Половину покласти в форму, кладемо начинку, закрийте другою половиною тіста. Скріплюємо краю і випікаємо близько півгодини при помірній температурі.
Тісто для м'ясного пирога – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вливаємо кефір в миску, вбиваємо яйця, кладемо сіль, цукор і додаємо розтоплений маргарин. Туди ж додаємо гашену оцтом соду. Інтенсивно розмішуємо і, підсипаючи борошно, замішуємо тісто. Прибираємо його в холод на півгодини. Трохи більше половини тіста розкачуємо шаром трохи більше, ніж розмір форми. Поміщаємо його в цю форму, формуємо бортики, рівним шаром розміщуємо начинку. Розкачуємо інше тісто і поміщаємо його на пиріг зверху, скріплюючи краю. Такий пиріг можна приготувати навіть на плиті в сковороді. Для цього на малому вогні випікаємо 35 хвилин, потім перевертаємо і з другої сторони готуємо стільки ж.
Тісто для м'ясного пирога без дріжджів
Інгредієнти:
Приготування
Рафінована рослинна масло вливаємо в кефір, додаємо манку і інтенсивно розмішуємо. Залишаємо масу на 10 хвилин. Кладемо продукти, що залишилися, і замішуємо тісто. Приблизно половину наливаємо у форму, викладаємо шар начинки і закриваємо рештою тестом. Готуємо такий пиріг близько півгодини при помірній температурі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тісто для пирога з варенням
Позбутися від залежалась баночки варення рекомендуємо самим правильним способом, приготувавши чудову випічку з таким смачним, солодким наповненням. І
Що спекти з кефіру швидко і смачно?
Незаперечною перевагою у використанні кефіру користуються рецепти різноманітної простий випічки. Ми ж пропонуємо трохи пофантазувати і спекти чудово
Як приготувати пиріг з варенням в духовці?
Чудовим варіантом пустити в хід залежану баночку улюбленого варення і відразу порадувати рідних домашньою випічкою стане приготування чудового пирога
Тісто для заливного пирога
У багатьох будинках готують всілякі пироги з абсолютно простим рецептами. Додамо у вашу скарбничку ще кілька оригінальних і неймовірно легких
Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на