М'ясна начинка для млинців
Млинці можна їсти зі сметаною, варенням, джемом, а можна і просто так, адже вони смачні і так. А можна також фарширувати їх м'ясом, сиром, грибами. Читайте нижче, як зробити смачну м'ясну начинку для млинців.
Інгредієнти:
домашній фарш з м'яса – 300 г;
сіль;
цибуля – 120 г;
чорний мелений перець;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Цибулю дрібненько кришимо, пасеруємо до рум'яності на рафінованій рослинній олії, додаємо сирий фарш, розмішуємо і доводимо до готовності під кришкою. За смаком кладемо сіль, притрушиваем чорним меленим перцем і перемішуємо. поміщаємо отриману масу на млинці і формуємо рулетик або конверт.
Інгредієнти:
м'ясо – 700 г;
сіль;
перець;
цибуля – 270 г;
олія рослинна рафінована.
Приготування
М'ясо варимо до готовності і охолодити. Цибулю чистимо і подрібнюємо. Кладемо подрібнену цибулю в розігріте масло і пасеруємо до рум'яності. М'ясо подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, змішати з підсмаженою цибулею, за смаком додаємо перчик і сіль. Кладемо начинку на млинці, звертаємо конвертиком або рулетом.
Інгредієнти:
цибуля – 120 г;
м'ясо – 05 кг;
часник – 2-3 зубчики;
шпик;
сіль;
масло – 30 г;
перець.
Приготування
М'ясо миємо, плівки і сухожилля видаляємо. Ріжемо м'ясо шматочками і перекручуємо в блендері або на м'ясорубці. Таким же чином подрібнюємо і шпик. Його кількість потрібно регулювати самостійно, виходячи з того, наскільки жирне м'ясо використовуємо. Якщо це жирна свинина, шпик можна покласти зовсім небагато. А якщо використовуємо пісну яловичину, то шпику можна взяти побільше. Викладаємо масу на сковороду, додаємо дрібненько нашатковану цибулю і доводимо до готовності, помішуючи. Щоб фарш вийшов соковитим, в кінці кладемо вершкове масло, добре розмішуємо. Перчимо, солимо і знову перемішуємо.
Інгредієнти:
цибуля – 150 г;
м'ясо – 450 г;
відварений рис – 120 г;
олія рослинна рафінована;
сіль;
перець.
Приготування
Відварене до готовності м'ясо подрібнюємо у блендері або на м'ясорубці. Цибулю дрібненько кришимо, пасеруємо до рум'яності на рослинному рафінованому маслі і кладемо у подрібнене м'ясо. Туди ж відправляємо відварений рис, перчимо, солимо і добре розмішуємо. Також замість відвареного рису можна покласти у фарш пару ложок картопляного пюре і добре перемішати. Приємного апетиту!
М'ясна начинка для млинців з фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібненько кришимо, пасеруємо до рум'яності на рафінованій рослинній олії, додаємо сирий фарш, розмішуємо і доводимо до готовності під кришкою. За смаком кладемо сіль, притрушиваем чорним меленим перцем і перемішуємо. поміщаємо отриману масу на млинці і формуємо рулетик або конверт.
М'ясна начинка для млинців з вареного м'яса
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо варимо до готовності і охолодити. Цибулю чистимо і подрібнюємо. Кладемо подрібнену цибулю в розігріте масло і пасеруємо до рум'яності. М'ясо подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, змішати з підсмаженою цибулею, за смаком додаємо перчик і сіль. Кладемо начинку на млинці, звертаємо конвертиком або рулетом.
Соковита м'ясна начинка для млинців
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, плівки і сухожилля видаляємо. Ріжемо м'ясо шматочками і перекручуємо в блендері або на м'ясорубці. Таким же чином подрібнюємо і шпик. Його кількість потрібно регулювати самостійно, виходячи з того, наскільки жирне м'ясо використовуємо. Якщо це жирна свинина, шпик можна покласти зовсім небагато. А якщо використовуємо пісну яловичину, то шпику можна взяти побільше. Викладаємо масу на сковороду, додаємо дрібненько нашатковану цибулю і доводимо до готовності, помішуючи. Щоб фарш вийшов соковитим, в кінці кладемо вершкове масло, добре розмішуємо. Перчимо, солимо і знову перемішуємо.
Смачна м'ясна начинка для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Відварене до готовності м'ясо подрібнюємо у блендері або на м'ясорубці. Цибулю дрібненько кришимо, пасеруємо до рум'яності на рослинному рафінованому маслі і кладемо у подрібнене м'ясо. Туди ж відправляємо відварений рис, перчимо, солимо і добре розмішуємо. Також замість відвареного рису можна покласти у фарш пару ложок картопляного пюре і добре перемішати. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного
Картопляні зрази з м'ясом
Існує безліч варіантів для наповнення чудових котлеток з картоплі, але все ж традиційним є саме м'ясо. Далі розповімо, як приготувати смачні зрази з
М'ясна начинка для пиріжків
Класичний наповнювач пиріжка включає в себе не тільки обсмажений м'ясний фарш, але доповнення у вигляді овочевий засмажки, простого поєднання
М'ясна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про м'ясній начинці. Видів її створення дуже багато з додаванням різноманітних інгредієнтів. Давайте розберемося
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми
Начинка для млинців
Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто