Млинці можна їсти зі сметаною, варенням, джемом, а можна і просто так, адже вони смачні і так. А можна також фарширувати їх м'ясом, сиром, грибами. Читайте нижче, як зробити смачну м'ясну начинку для млинців.
М'ясна начинка для млинців з фаршу
Інгредієнти: домашній фарш з м'яса – 300 г; сіль; цибуля – 120 г; чорний мелений перець; рафінована рослинна олія. Приготування Цибулю дрібненько кришимо, пасеруємо до рум'яності на рафінованій рослинній олії, додаємо сирий фарш, розмішуємо і доводимо до готовності під кришкою. За смаком кладемо сіль, притрушиваем чорним меленим перцем і перемішуємо. поміщаємо отриману масу на млинці і формуємо рулетик або конверт.
М'ясна начинка для млинців з вареного м'яса
Інгредієнти: м'ясо – 700 г; сіль; перець; цибуля – 270 г; олія рослинна рафінована. Приготування М'ясо варимо до готовності і охолодити. Цибулю чистимо і подрібнюємо. Кладемо подрібнену цибулю в розігріте масло і пасеруємо до рум'яності. М'ясо подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, змішати з підсмаженою цибулею, за смаком додаємо перчик і сіль. Кладемо начинку на млинці, звертаємо конвертиком або рулетом.
Соковита м'ясна начинка для млинців
Інгредієнти: цибуля – 120 г; м'ясо – 05 кг; часник – 2-3 зубчики; шпик; сіль; масло – 30 г; перець. Приготування М'ясо миємо, плівки і сухожилля видаляємо. Ріжемо м'ясо шматочками і перекручуємо в блендері або на м'ясорубці. Таким же чином подрібнюємо і шпик. Його кількість потрібно регулювати самостійно, виходячи з того, наскільки жирне м'ясо використовуємо. Якщо це жирна свинина, шпик можна покласти зовсім небагато. А якщо використовуємо пісну яловичину, то шпику можна взяти побільше. Викладаємо масу на сковороду, додаємо дрібненько нашатковану цибулю і доводимо до готовності, помішуючи. Щоб фарш вийшов соковитим, в кінці кладемо вершкове масло, добре розмішуємо. Перчимо, солимо і знову перемішуємо.
Смачна м'ясна начинка для млинців
Інгредієнти: цибуля – 150 г; м'ясо – 450 г; відварений рис – 120 г; олія рослинна рафінована; сіль; перець. Приготування Відварене до готовності м'ясо подрібнюємо у блендері або на м'ясорубці. Цибулю дрібненько кришимо, пасеруємо до рум'яності на рослинному рафінованому маслі і кладемо у подрібнене м'ясо. Туди ж відправляємо відварений рис, перчимо, солимо і добре розмішуємо. Також замість відвареного рису можна покласти у фарш пару ложок картопляного пюре і добре перемішати. Приємного апетиту!