Індичка, тушкована в сметані

Індичка, тушкована з чорносливом і грибами в сметані — рецепт
Якщо ви заздалегідь приготували цілу тушку птиці, але не можете її осилити і бажаєте різноманітності — спробуйте приготувати індичку вдруге, розібравши на волокна і згасивши з грибами.
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнивши і спассеровав у вершковому маслі ріпчасту цибулю, додайте до прозорих шматочках печериці і дайте вологи з них повністю вийти і випаруватися. Приправте зажарку і додайте до неї борошно. Перемішавши, дочекайтеся коли борошно почне прилипати до дна сковороди і починайте порціями підливати бульйон. Коли весь бульйон буде доданий, змішайте його зі сметаною і покладіть розібрану індичку разом з шматочками чорносливу. Дайте м'ясу побурлить у вершковому соусі до загустіння, а потім відразу ж подавайте.
Філе стегна індички, тушкована в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть м'якоть індички на кубики приблизно однакового розміру і підрум'яньте кожен. Додайте до м'якоті птиці часник, а через півхвилини влийте біле вино. Коли більша частина вина випарується, всипте борошно, перемішайте всі разом і додайте сметану. Тушкуйте м'ясо ще 10 хвилин, а потім доповніть кропом.
Філе індички, тушкована в сметані в мультиварці
Якщо часу возитися з гасінням птиці на плиті немає, то скористайтеся мультиварка, завдяки функціоналу якої всі інгредієнти готуються в одному посуді без вашої участі.
Інгредієнти:

Приготування
Розігрів чашу в режимі «Випічка», обсмажте в ній шматочки м'яса і овочів буквально пару хвилин. Покладіть подрібнений часник, а через півхвилини влийте бульйон і додайте сметану з вустером. Залиште м'ясо на «Гасіння» на годину, а в кінці приготування всипте сир.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді
Ідеальним доповненням до улюбленого гарніру стане ніжна куряча грудка, тушкована в сметанному соусі. Ця страва чудово урізноманітнює домашній обід, а

Свинина у вершковому соусі з грибами
Свинина, приготована за поданими далі рецептами, виходить особливо смачною, ніжною і чудово ароматною. Пропонуємо урізноманітнити обід, доповнивши

Свинина з грибами в сметанному соусі
Дивно, наскільки смачними можуть бути прості страви на основі свинини. Шматочки м'яса з грибами в сметанною підливі можуть стати варіацією швидкого

Лисички, тушковані в сметані
Гриби лисички мають яскравий і незвичайний смак. Тому не радимо забивати їх основна якість великою кількістю додаткових інгредієнтів або спецій.

Печінка, тушкована в сметані
Печінка, тушкована в сметанною підливці, завжди виходить прекрасною на смак і має м'яку і ніжну консистенцію. У даній статті поділимося деякими

Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це