Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Індичка, тушкована в сметані

Індичка, тушкована в сметані

14-03-2016, 19:54
657
Індичка, тушкована в сметані
Як і будь-яке інше м'ясо, індичка дуже любить повільне ловлення у вершковому соусі. Завдяки цій простій та перевіреній техніці приготування, м'ясо зберігає свою м'якість і його практично неможливо пересушити. Довести це знову беремося у цьому матеріалі, присвяченому індичці тушкованої в сметані.

Індичка, тушкована з чорносливом і грибами в сметані — рецепт


Якщо ви заздалегідь приготували цілу тушку птиці, але не можете її осилити і бажаєте різноманітності — спробуйте приготувати індичку вдруге, розібравши на волокна і згасивши з грибами.
Інгредієнти:

  • ідейка (готова) — 440 г;

  • печериці — 420 г;

  • вершкове масло — 55 г;

  • бульйон — 270 мл;

  • борошно — 35 г;

  • чорнослив — 85 м;

  • сметана — 210 мл;

  • ріпчаста цибуля — 90 р.


  • Приготування
    Подрібнивши і спассеровав у вершковому маслі ріпчасту цибулю, додайте до прозорих шматочках печериці і дайте вологи з них повністю вийти і випаруватися. Приправте зажарку і додайте до неї борошно. Перемішавши, дочекайтеся коли борошно почне прилипати до дна сковороди і починайте порціями підливати бульйон. Коли весь бульйон буде доданий, змішайте його зі сметаною і покладіть розібрану індичку разом з шматочками чорносливу. Дайте м'ясу побурлить у вершковому соусі до загустіння, а потім відразу ж подавайте.

    Філе стегна індички, тушкована в сметані


    Інгредієнти:

  • індичка — 890 м;

  • борошно — 25 г;

  • вершкове масло — 65 г;

  • вино — 230 мл;

  • часник — 4 зубки;

  • сметана — 270 г;

  • жменя зелені кропу.


  • Приготування
    Розділіть м'якоть індички на кубики приблизно однакового розміру і підрум'яньте кожен. Додайте до м'якоті птиці часник, а через півхвилини влийте біле вино. Коли більша частина вина випарується, всипте борошно, перемішайте всі разом і додайте сметану. Тушкуйте м'ясо ще 10 хвилин, а потім доповніть кропом.

    Філе індички, тушкована в сметані в мультиварці


    Якщо часу возитися з гасінням птиці на плиті немає, то скористайтеся мультиварка, завдяки функціоналу якої всі інгредієнти готуються в одному посуді без вашої участі.
    Інгредієнти:

  • філе індички — 630 г;

  • стебло селери — 2 шт.;

  • морква — 170 г;

  • листя лавра — 2 шт.;

  • часник — 3 зубки;
  • Індичка, тушкована в сметані

  • курячий бульйон — 520 мл;

  • сметана — 145 мл;

  • тертий сир — 65 г;

  • вустерширський соус — 45 мл


  • Приготування
    Розігрів чашу в режимі «Випічка», обсмажте в ній шматочки м'яса і овочів буквально пару хвилин. Покладіть подрібнений часник, а через півхвилини влийте бульйон і додайте сметану з вустером. Залиште м'ясо на «Гасіння» на годину, а в кінці приготування всипте сир.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді
    Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді
    Ідеальним доповненням до улюбленого гарніру стане ніжна куряча грудка, тушкована в сметанному соусі. Ця страва чудово урізноманітнює домашній обід, а
    Свинина у вершковому соусі з грибами
    Свинина у вершковому соусі з грибами
    Свинина, приготована за поданими далі рецептами, виходить особливо смачною, ніжною і чудово ароматною. Пропонуємо урізноманітнити обід, доповнивши
    Свинина з грибами в сметанному соусі
    Свинина з грибами в сметанному соусі
    Дивно, наскільки смачними можуть бути прості страви на основі свинини. Шматочки м'яса з грибами в сметанною підливі можуть стати варіацією швидкого
    Лисички, тушковані в сметані
    Лисички, тушковані в сметані
    Гриби лисички мають яскравий і незвичайний смак. Тому не радимо забивати їх основна якість великою кількістю додаткових інгредієнтів або спецій.
    Печінка, тушкована в сметані
    Печінка, тушкована в сметані
    Печінка, тушкована в сметанною підливці, завжди виходить прекрасною на смак і має м'яку і ніжну консистенцію. У даній статті поділимося деякими
    Тушкований кролик в сметані в мультиварці
    Тушкований кролик в сметані в мультиварці
    Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це