Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печінка, тушкована в сметані

Печінка, тушкована в сметані

15-09-2015, 20:46
689
Печінка, тушкована в сметані
Печінка у вершках або сметані виходить настільки ніжною і неймовірно смачною, що сподобається навіть тим, хто не віддає переваги субпродуктів. Більш того, під печінка чудово підходить до будь-якого гарніру, готується швидше м'яса, а підсумкова вартість страви виходить куди нижче.

Куряча печінка, тушкована в сметані


Якщо ви не маєте досвіду в приготуванні печінки, то знайомство з цим продуктом рекомендуємо почати з курки. Куряча печінка не потребує особливої попередній підготовці, досить зрізати з неї зайві плівки, якщо такі є, і можна приступати до готування.
Інгредієнти:

  • вершкове масло - 55 г;

  • курячий бульйон - 235 мл;

  • куряча печінка - 480 м;

  • печериці - 390 г;

  • сухе біле вино - 55 мл;

  • сметана - 230 мл;

  • ріпчаста цибуля - 85 мл;

  • рослинне масло - 35 мл


  • Приготування
    Сполосніть і обсушіть шматочки печінки. Розігрійте обидва види масла в сковороді і використовуйте їх для пасерування цибулі. Як тільки останній почне карамелізуватися, покладіть до нього шматочки грибів, дайте останнім випарити всю свою вологу і лише потім кладіть печінку і поливайте всі сухим білим вином. Слідом додайте бульйон і сметану, зменшіть жар під посудом і томіть печінка в соусі до повної готовності.
    Печінка, тушкована з грибами – ідеальний супровід для тарілки свежесваренной пасти або картопляного пюре .

    Яловича печінка, тушкована в сметані з м'ясом


    Для тих же, хто вже встиг набити руку на приготуванні субпродуктів, пропонуємо незвичайне поєднання яловичої печінки з серцем і м'ясом. Крім того, що таке рагу володіє приємним смаком, воно ще й відрізняється текстурним різноманітністю.
    Інгредієнти:

  • яловича вирізка - 460 м;

  • яловича печінка - 480 м;

  • яловиче серце - 290 г;

  • винний оцет - 85 мл;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 95 г;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • коріандр мелений - 1 ч. ложка;

  • сметана - 130 г;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Нарізавши яловичу м'якоть на смужки, заправте м'ясо половиною всього оцту, додайте щедру пучку солі і перемішайте всі разом. Залишився оцет піде на маринування субпродуктів – серця і печінки – які завчасно слід промити, очистити і нарізати шматками аналогічного м'яса розміру.
    На великому шматку вершкового масла спасеруйте ріпчасту цибулю. До засмажки додайте пропущений через прес часник і коріандр, перемішайте і покладіть м'ясо з субпродуктами. Як тільки останні інгредієнти схопляться, залийте їх половиною склянки води, додайте сметану і тушкуйте ще 15-20 хвилин. Посипте м'ясне рагу зеленню петрушки.

    Печінка, тушкована в сметані з цибулею


    Інгредієнти:

  • рослинне масло - 10 мл;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • печериці - 260 г;

  • печінка - 380 г;

  • бренді - 25 мл;

  • зернова гірчиця - 5 г;

  • сметана - 290 г;

  • жменя листя шпинату.
  • Печінка, тушкована в сметані


    Приготування
    Спасеруйте цибульні кільця і гриби на розігрітому маслі. Приправте засмажку сіллю і дочекайтеся, поки вся зайва волога з грибів випарується, а вони підрум'яняться. Цього часу вистачить для того, щоб очистити печінку, обполоснути її і нарізати соломкою. Збризніть засмажку бренді, додайте гірчицю і печінку. Як тільки печінка схопиться, влийте половину склянки води і доповніть соус сметаною. Дайте соусу побурлить до загустіння, чекаючи готовності шматочків печінки. У фіналі покладіть жменю шпинатных листя в гарячий соус, перемішайте все і подавайте.
    Якщо ви захочете повторити рецепт тушкованої печінки в сметані в мультиварці, спершу обсмажте всі інгредієнти на «Випікання», а після додавання води і сметани перейдіть на «Гасіння» і виставте на таймері 20 хвилин. У готове блюдо покладіть шпинат.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушкована яловича печінка
    Тушкована яловича печінка
    Яловича печінка відома своїми чудовими смаковими якостями і перевершує по корисним властивостям інші субпродукти і навіть м'ясо. Пропонуємо два
    Смажена куряча печінка з цибулею в сметані
    Смажена куряча печінка з цибулею в сметані
    Простий рецепт курячої печінки, смажену з цибулею, містить кілька нехитрих секретів, знаючи які можна приготувати просто відмінний обід або вечеря з
    Печінка в сметані з цибулею і морквою
    Печінка в сметані з цибулею і морквою
    Сьогодні ми хочемо поділитися з вами самим смачним рецептом приготування печінки в сметані з цибулею і морквою. Готується ця страва дуже швидко і
    Печінка з цибулею і морквою
    Печінка з цибулею і морквою
    Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
    Печінка в сметані
    Печінка в сметані
    Печінка - корисний дієтичний субпродукт, з якого можна зробити безліч ситних страв. І сьогодні мова піде про досить простому блюді - печінки в
    Печінка по-строгановськи в мультиварці
    Печінка по-строгановськи в мультиварці
    Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто