Тушкована яловича печінка

Якщо при смаженні цього продукту для кращого результату важливо не перетримати його на вогні, то тушкована яловича печінка в будь-якому випадку вийде ніжною, м'якою і ароматною.
Печінка яловича, тушкована в сметані з цибулею і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, позбавляє від пленочек і судин і розрізаємо на шматочки потрібного розміру. Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями, а помідори кубиками або часточками.
У глибокому сотейнику, казанку або сковороді обсмажуємо до підрум'янення на рослинному маслі спочатку цибулю, потім закладаємо обкачані в борошні із сіллю і перцем шматочки печінки і смажимо ще п'ять-сім хвилин. Тепер кидаємо помідори, а через три хвилини закладаємо сметану. Приправляємо сіллю, спеціями на свій вибір і смак, кидаємо лаврові листочки і мелений чорний перець. Прикриваємо посуд з печінкою кришкою, зменшуємо вогонь до мінімуму і протушиваем блюдо двадцять хвилин. В кінці приготування кидаємо дрібно посічену свіжу зелень.
Печінка яловича, тушкована з томатною пастою і овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо гарненько, знімаємо плівку, вирізаємо судини і прожилки і нарізаємо на скибочки бажаної величини.

У ємність мультиварки плесни трохи рослинного масла і обсмажимо в ньому шматочки печінки, обкачані в борошні із сіллю і меленим чорним перцем, встановивши режим «Випічка» або «Смаження». Потім кидаємо півкільця попередньо очищеного і порізаного ріпчастої цибулі і смажимо ще сім хвилин. Додаємо нарізану соломкою моркву і солодкий болгарський перець, майонез, томатну пасту, вливаємо гарячу воду і додаємо спеції і пряні трави. Перемикаємо пристрій на режим «Гасіння» і витримуємо в ньому блюдо сорок-п'ятдесят хвилин. За десять хвилин до закінчення приготування додаємо листя лавра, дрібно нарізаний часник і свіжу зелень.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячі сердечка, тушковані в сметані
Для любителів субпродуктів ми зібрали кілька досить оригінальних рецептів тушкованих курячих сердечок. Розповімо, як зробити їх неймовірно м'яким, в

Тушковані патисони
Не кожен знає, як правильно приготувати патисони. Ці чудернацькі овочі можна зварити, посмажити або оригінально запекти. Ми ж їх будемо гасити.

Гуляш в мультиварці
Відмінний смак і чудовий аромат, який забезпечує поєднання звичних продуктів, дозволяє сміливо говорити про вишуканості і переваги такої страви як

Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,

Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи

Печінка, тушкована з овочами
Печінка - це дієтичний продукт, багатий сполуками заліза. І сьогодні ми поговоримо про корисне та смачне варіанті її приготування - гасіння з