М'ясні «їжачки»

Як приготувати м'ясні «їжачки» в мультиварці?
Почнемо з рецепту призначеного для мультиварки. Якщо модного кухонного гаджета у вашому розпорядженні немає, то замінити мультиварку можна звичайної пароваркою або її кустарної імітацією – розташованим над киплячою водою друшляком. У будь-якому випадку, «їжачки» приготовані на пару будуть в кращу сторону відрізнятися за текстурою від тих, що тушкувалися в соусі.
Інгредієнти:
Приготування
Завчасно, приблизно за пару годин до початку підготовчої роботи, замочіть промиті рисові зерна.
Подрібніть подчеревок з допомогою м'ясорубки, або блендера, і з'єднайте його з фаршем з яловичини. Додайте до суміші терту моркву. Влийте соєвий соус, вбийте яйце і перемішайте всі складові разом. Отриману суміш розділіть на порції, сформуйте кожну кульку і обваляйте в вымоченном рисі, попередньо обсушивши останній. Далі додайте м'ясні кульки в промасленому контейнері для варіння на пару, наповніть чашу гарячою водою і, встановивши відповідний режим, виставте на таймері час – півгодини.
М'ясні «їжачки» з рисом – рецепт в духовці
Тефтелі можна не тільки варити на пару або томити в соусі, але і запікати в духовій шафі. Наші м'ясні «їжачки» будуть запікатися з картоплею під сиром і доповнюватися вершковим соусом.
Інгредієнти:
Приготування
Наш гарнір буде готуватися на подобу гратена, а тому очищену картоплю розділіть на максимально тонкі скибочки і почніть викладати у форму шарами, прокладаючи кожен шматочками масла і приправляючи.
Подрібніть цибулю і часник, змішайте його зі свининою, приправте і додайте яйце з рисом і хлібної крихтою. Отриману суміш розділіть на порції рівного розміру і сформуйте у кульки. Кожен з кульок швидко обсмажте, щоб підрум'янити і зберегти форму, а потім розкладіть поверх картопляної підкладки. Сметану з'єднайте з сіллю і борошном, розведіть вершками і курячим бульйоном. Вилийте весь поверх тефтелькою і посипте сиром. М'ясні «їжачки» з рисом в сметанному соусі запікаються при 190 градусах 20-25 хвилин.
М'ясні «їжачки» з рисом – рецепт на сковороді
Інгредієнти:

Приготування
Попередньо відваріть рис і змішати його з фаршем, яйцем, часником і щедрою пучкою солі. Приготуйте пасеровку з суміші нарізаної цибулі і моркви. До пассеровке викладіть тефтелі і дайте їм схопитися з усіх боків. Томати пюрируйте і залийте тефтелі отриманим пюре, додайте вершки і перемішайте. Соус приправити і залиште все нудитися на слабкому вогні близько 25-30 хвилин. Готові «їжачки» посипте петрушкою і сервіруйте відразу ж.
Рекомендуємо добрі рецепти

Їжачки в сметанному соусі в духовці
Приготуйте на обід оригінальне блюдо - м'ясні їжачки, які можна запекти в духовці. Повірте, ваші малюки напевно будуть в невимовному захваті від цих

«Їжачки» в сметанному соусі
Приготуйте неймовірно оригінальні м'ясні «їжачки» на обід - і ваші рідні, напевно, в першу чергу оцінять зовнішній вигляд страви і тільки потім їх

Курячі тефтелі в сметанному соусі
Напевно всі люблять курячі тефтелі і іноді готують їх. Пропонуємо урізноманітнити це дуже популярна страва найніжнішим сметанним соусом і іншими не

Тефтелі у вершково-томатному соусі
Приготувавши обід за запропонованими далі рецептами, ви дасте вашим домашнім ще один привід для захоплення. Представляємо спосіб оригінально

Їжачки з фаршу
Їжачки з фаршу з рисом відмінно підійдуть для сімейного вечері, особливо така страва подобається дітям. Приготування таких їжачків не займе у вас

«Їжачки» в мультиварці
Страва з інтригуючою назвою «Їжачки» представляє з себе тефтелі, в яких рис схожий на стирчать голки їжака. Готувати їжачки можна різними способами -