Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пельмені з квашеною капустою

Пельмені з квашеною капустою

28-02-2016, 20:33
692
Пельмені з квашеною капустою
Це блюдо, напевно, є показником трансформації і розгалуження класичного рецепту з часом, а так само завидною креативності та фантазії наших кулінарів.

Як приготувати пельмені з квашеною капустою, салом і грибами?


Інгредієнти:

  • борошно – 300 г;

  • квашена капуста – 05 кг;

  • молоко – 100-120 г;

  • вода – 70 г;

  • рослинне масло – 25 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • гриби – 200 г;

  • сало – 50 г;

  • цибуля – 1 цибулина;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Начинка з квашеної капусти для пельменів робиться досить просто. Цибулину необхідно очистити, дрібно нашаткувати й обсмажити на сковорідці. Квашену капусту перекладіть в посуд для гасіння, додайте туди обсмажену цибулю, дрібно посічені гриби, так само дуже дрібно нарізане сало, сіль, перець і трохи води. Начинку тушкуємо поки квашена капуста не стане досить м'якою. До речі, кількість сала ви можете регулювати самі.
    Після приготування, начинку добре вимішайте до однорідності і залиште охолоджуватися.
    Борошно якщо потрібно просіяти, потім висипте її прямо на стіл у вигляді гірки. У цій гірці зробіть рукою поглиблення, ви туди будете наливати інші інгредієнти тесту. Молоко змішайте з водою, потім додавши сіль і ще раз добре перемішайте. Потім отриману суміш потроху вливайте в зроблене вами поглиблення в муці і замішують тісто, після чого необхідно додати яйце, перемісити, додати 1 чайну ложку олії і знову перемісити. Тісто розкачайте виходячи з того, з допомогою чого ви будете робити пельмені, якщо це звичайний стакан, значить яких розмірів буде розкатаний млинець не важливо. А от якщо ви будете використовувати спеціальну форму для ліплення пельменів, то вам потрібно розкачати два млинця трохи більших розмірів, ніж сама форма. Тепер формуйте пельмені і відварюйте в воді, не забуваючи попередньо її посолити.

    Пельмені з квашеною капустою і фаршем


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 04 кг;

  • капуста квашена – 05 кг;

  • м'ясо свинина – 04 кг;

  • молоко – 100-120 г;

  • вода питна – 100 г;

  • рослинне масло – 25 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • соус соєвий – 50 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Цибулю обсмажте і з'єднайте в ємності для гасіння з невеликим
    Пельмені з квашеною капустою
    кількістю води і квашеною капустою, яку ви попередньо повинні подрібнити до трьох сантиметрів у довжину. Ця частина начинки готується до м'якості квашеної капусти. Свинину порізати шматками і переробіть у фарш за допомогою кухонної техніки (блендер або м'ясорубка), якщо м'ясо не жирне, додайте трохи сала. Остигнула капусту з цибулею з'єднайте з фаршем і добре вимісіть, додавши соєвий соус і перець. Замісіть тісто з решти інгредієнтів, як і в першому рецепті цієї статті. Після чого сформуйте пельмені і відваріть необхідну кількість. Інші, вже налепленные пельмені, можна заморозити на наступний раз.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пельмені - класичний рецепт
    Пельмені - класичний рецепт
    Приготування домашніх пельменів – процес звичайно не швидкий і досить тривалий, проте, результат ваших праць виправдається з лишком. Ваші вироби
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Напевно, найпопулярнішим блюдом можна назвати пельмені - їх точно готують в кожному будинку. І далі поговоримо про те, як зробити їх самостійно і
    Пиріг з квашеною капустою
    Пиріг з квашеною капустою
    Ароматний пиріг з квашеною капустою зможе приготувати навіть починаюча господиня. Крім того, така випічка підійде для пісного столу і для
    Вареники з капустою - рецепт
    Вареники з капустою - рецепт
    Вареники з капустою - відмінна ідея для смачної вечері. Готувати їх зовсім не складно: тісто вимішується в два рахунки, а начинку зовсім можна
    Вареники з м'ясом
    Вареники з м'ясом
    Вареники з м'ясом - це не великі пельмені, як думають багато хто. Це блюдо має зовсім інший смак, оскільки технологія його приготування сильно
    Квашена капуста
    Квашена капуста
    Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка