Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка для пельменів

Начинка для пельменів

28-02-2016, 20:33
631
Начинка для пельменів
Щоб домашні пельмені порадували своїми прекрасними смаковими якостями і гарним зовнішнім виглядом, необхідно одночасно приготувати в кращому вигляді відразу дві основи. Тісто більшою мірою відповідає за зовнішній вигляд, а за смакову композицію у відповіді - начинка. І від того, наскільки гармонійно і правильно вона буде приготовлена з дотриманням потрібних пропорцій залежить загальне враження від дегустації страви.
Нижче ми розповімо вам, як зробити традиційну начинку для пельменів соковитою і смачною, а також запропонуємо варіант наповнення для непальських пельменів і виробів з капустою.

Смачна традиційна начинка соковита для домашніх пельменів з м'яса - рецепт


Інгредієнти:

  • свинина – 450 г;

  • яловичина 450 г;

  • вода крижана – 100 мл;

  • дві ріпчасті цибулини середнього розміру;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Даний варіант начинки для пельменів є найпоширенішим і популярним у нашому регіоні. Тому відводимо йому почесне місце в переліку рецептів. Для його реалізації охолоджену свинину і яловичину промиваємо, обсушуємо, ріжемо на невеликі скибочки і обробляємо за допомогою м'ясорубки або в чаші блендера з насадкою «ніж».
    Очищений ріпчасту цибулю можна, звичайно ж, перемолоти разом з м'ясом, але ми настійно рекомендуємо не полінуватися і нарізати його дуже дрібненькими кубиками за допомогою гострого ножа. Додаємо цибульну масу до м'яса, присмачую за смаком свежесмолотым чорним перцем і сіллю і гарненько перемішуємо. Тепер маленький секрет, який зробить ваші пельмені неймовірно соковитими і завдяки цьому неймовірно смачними. Додамо в начинку трохи крижаної води і гарненько перемішаємо. А тепер залишилася справа за малим, - дати настоятися наповнення в холодильнику хвилин двадцять і можемо приступати до захоплюючого процесу ліплення домашніх пельменів .
    При бажанні можна взяти інші сорти м'яса або їх комбінацію, доповнити смак ароматними травами або прянощами, а також додати в фарш свіжу зелень. Пропонуємо один із численних варіантів такої пікантної начинки для пельменів під цікавою назвою «Момо».

    Начинка для непальських пельменів "Момо"


    Інгредієнти:

  • баранина – 420 г;

  • три зубчики часнику;

  • одна ріпчаста цибулина;

  • кілька гілочок зелені кінзи;

  • чайна ложка натертого кореня імбиру;

  • столова ложка соєвого соусу ;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Принцип приготування такої начинки той же, що і в попередньому рецепті. Досить перемолоти підготовлену м'якоть баранини на м'ясорубці або в блендері, а потім змішати з дрібненько нарубаним цибулею і зеленню кінзи, видавленим через прес часником, натертим імбирним коренем і соєвим соусом. Перець і сіль додаємо за бажанням.
    Пельмені з м'ясом – це, звичайно ж, класика. Але чому б не приготувати страву з іншою начинкою, на приклад овочевий. Пропонуємо, як варіант, зробити для пельменів капустяне наповнення.

    Начинка для пельменів з капусти


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста – 550 г;

  • цибулина ріпчаста;

  • рослинна рафінована олія;

  • мелений чорний перець – за смаком;
  • Начинка для пельменів

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Самий трудомісткий етап в приготуванні такої начинки - це досить дрібно нашаткувати білокачанну капусту. Подрібнюємо також дрібненькими кубиками попередньо очищену цибулину і закладаємо її в прогріте на сковороді рафінована рослинна олія. Через три хвилини додаємо підготовлену капустяну масу, присмачую сіллю і меленим чорним перчиком і припускаємо овочі під кришкою до м'якості. Перед тим як використовувати готове капустяне наповнення для формування пельменів, її слід добре остудити.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Соус для пельменів
    Соус для пельменів
    Не секрет, що навіть найсмачніші домашні пельмені краще подати з цікавим соусом, щоб доповнити і поліпшити якості готового страви. Тому пропонуємо
    Пельмені з квашеною капустою
    Пельмені з квашеною капустою
    Неодмінно спробуйте приготувати смачні пельмені з наповненням з квашеної капусти. Повірте, це блюдо точно кожному сподобається, так як склад
    Фарш для пельменів з свинини
    Фарш для пельменів з свинини
    Безсумнівно домашні пельмені всі люблять, бо рецептів їх так багато. У цій статті ми зупинимося на ідеальному наповненні для цих виробів. Розповімо,
    Ніжне тісто для пельменів
    Ніжне тісто для пельменів
    Тісто для чудових домашніх пельменів має бути неодмінно тонким, проте досить міцним, здатним утримати смачну, соковиту начинку. Але головне, оболонка
    Фарш для пельменів з яловичини і свинини
    Фарш для пельменів з яловичини і свинини
    Визначивши для себе ідеальну основу для пельменів потрібно подумати про правильне наповнення. Тому далі ми запропонуємо кілька варіантів відмінною
    Фарш для пельменів
    Фарш для пельменів
    Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти