Фарш для пельменів з свинини
Пельмені – популярний і неймовірно ситне блюдо російської кухні. Їх можна самостійно приготувати в домашніх умовах, але найважливішим компонентом є правильний фарш. Завдяки його консистенції і соковитості ви зможете перетворити цю страву в справжній витвір мистецтва і вразити всіх гостей своїми кулінарними здібностями.
Рецепт фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
вирізка свиняча – 550 г;
яйце – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
холодна вода – 110 мл;
часник – 2 зубчики;
приправа і спеції для м'яса – по смаку.
Приготування
Перед тим, як приготувати смачний фарш для пельменів, свинину добре промиваємо і нарізаємо невеликими кубиками. Воду заздалегідь наливаємо у склянку і прибираємо в холодильник. Цибулину і зубчики часнику очищаємо, подрібнюємо блендером, а м'ясо перекручуємо через м'ясорубку. Викладаємо отриманий фарш в глибоку миску, додаємо овочеву кашку і кидаємо за смаком спеції і приправи. Все перемішуємо, ліпимо кульку і кидаємо його на стіл, відбиваючи. Після цього перекладаємо соковитий фарш для пельменів свинини в чистий посуд і якщо він вийшов досить густий, розводимо поступово холодною водою, регулюючи густоту фаршу. Тепер відриваємо шматочки і викладаємо м'ясну масу на розкачані кружечки тіста, формуючи домашні пельмені.
Фарш для пельменів з свинини і курки
Інгредієнти:
куряче свіже філе – 500 г;
сметана нежирна – 2 ст. ложки;
м'якоть свинини – 300 г;
часник – 2 зубчики;
спеції – за смаком.
Приготування
Куряче філе і свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і перекручуємо через м'ясорубку з середньою ґратами. Потім додаємо нежирну сметану, видавлюємо через прес очищений часник і заправляємо спеціями. Гарненько все перемішуємо і приступаємо до ліплення домашніх пельменів.
Смачний фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 250 г;
м'якоть яловичини – 150 г;
вершки нежирні – 60 мл;
мускатний горіх – щіпка;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо і подрібнюємо звичайним способом. Потім додаємо у фарш мелений мускатний горіх, спеції і вливаємо вершки. Гарненько все перемішуємо і формуємо домашні пельмені.
Фарш для домашніх пельменів з свинини
Інгредієнти:
свинина 2 кг;
цибулина – 1 шт.;
капуста свіжа – 200 г;
молоко – 05 склянки;
спеції.
Приготування
М'якоть свинини обполіскуємо, обробляємо, нарізаємо невеликими кубиками і перекручуємо через м'ясорубку. Цибулю чистимо і разом з капустою тонко шаткуємо. Потім овочі трохи розминаємо руками і підсолюємо за смаком. Додаємо овочеву масу в м'ясо, вливаємо трохи теплого молока, регулюючи тим самим консистенцію фаршу. Після цього ретельно все вимішуємо руками, приправляємо спеціями і переходимо до приготування домашніх пельменів.
Соковитий фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
яловича вирізка – 500 г;
м'якоть баранини – 400 г;
м'якоть свинини – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
петрушка – 1 пучок;
борошно – 1 ст. ложка;
м'ясний бульйон – 100 мл;
спеції – за смаком.
Приготування
М'якоть яловичини, свинини і баранини гарненько промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і акуратно зрізаємо все плівки і жилки. Пропускаємо мясо через м'ясорубку або дуже дрібно рубаємо його сокиркою. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а свіжу зелень рубаємо гострим ножем. У глибокій мисці з'єднуємо підготовлене м'ясо, кидаємо цибулю і зелень, додаємо за смаком сіль, спеції і борошно. Потім все ретельно перемішуємо ложкою, поступово вливаємо в масу гарячий бульйон і вимішуємо однорідний і в'язкий фарш. Після цього відставляємо його бік, готуємо тісто і формуємо домашні пельмені.
Рецепт фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати смачний фарш для пельменів, свинину добре промиваємо і нарізаємо невеликими кубиками. Воду заздалегідь наливаємо у склянку і прибираємо в холодильник. Цибулину і зубчики часнику очищаємо, подрібнюємо блендером, а м'ясо перекручуємо через м'ясорубку. Викладаємо отриманий фарш в глибоку миску, додаємо овочеву кашку і кидаємо за смаком спеції і приправи. Все перемішуємо, ліпимо кульку і кидаємо його на стіл, відбиваючи. Після цього перекладаємо соковитий фарш для пельменів свинини в чистий посуд і якщо він вийшов досить густий, розводимо поступово холодною водою, регулюючи густоту фаршу. Тепер відриваємо шматочки і викладаємо м'ясну масу на розкачані кружечки тіста, формуючи домашні пельмені.
Фарш для пельменів з свинини і курки
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе і свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і перекручуємо через м'ясорубку з середньою ґратами. Потім додаємо нежирну сметану, видавлюємо через прес очищений часник і заправляємо спеціями. Гарненько все перемішуємо і приступаємо до ліплення домашніх пельменів.
Смачний фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо і подрібнюємо звичайним способом. Потім додаємо у фарш мелений мускатний горіх, спеції і вливаємо вершки. Гарненько все перемішуємо і формуємо домашні пельмені.
Фарш для домашніх пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини обполіскуємо, обробляємо, нарізаємо невеликими кубиками і перекручуємо через м'ясорубку. Цибулю чистимо і разом з капустою тонко шаткуємо. Потім овочі трохи розминаємо руками і підсолюємо за смаком. Додаємо овочеву масу в м'ясо, вливаємо трохи теплого молока, регулюючи тим самим консистенцію фаршу. Після цього ретельно все вимішуємо руками, приправляємо спеціями і переходимо до приготування домашніх пельменів.
Соковитий фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть яловичини, свинини і баранини гарненько промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і акуратно зрізаємо все плівки і жилки. Пропускаємо мясо через м'ясорубку або дуже дрібно рубаємо його сокиркою. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а свіжу зелень рубаємо гострим ножем. У глибокій мисці з'єднуємо підготовлене м'ясо, кидаємо цибулю і зелень, додаємо за смаком сіль, спеції і борошно. Потім все ретельно перемішуємо ложкою, поступово вливаємо в масу гарячий бульйон і вимішуємо однорідний і в'язкий фарш. Після цього відставляємо його бік, готуємо тісто і формуємо домашні пельмені.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пельмені - класичний рецепт
Приготування домашніх пельменів – процес звичайно не швидкий і досить тривалий, проте, результат ваших праць виправдається з лишком. Ваші вироби
Фарш для пельменів з яловичини і свинини
Визначивши для себе ідеальну основу для пельменів потрібно подумати про правильне наповнення. Тому далі ми запропонуємо кілька варіантів відмінною
Рецепт домашніх пельменів
Будь-яке блюдо, приготовлене на домашній кухні, виходить особливо смачною. Наприклад, пельмені, зроблені з любов'ю, в рази смачніше покупного
Фарш для пельменів
Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як