Пельмені – популярний і неймовірно ситне блюдо російської кухні. Їх можна самостійно приготувати в домашніх умовах, але найважливішим компонентом є правильний фарш. Завдяки його консистенції і соковитості ви зможете перетворити цю страву в справжній витвір мистецтва і вразити всіх гостей своїми кулінарними здібностями.
Рецепт фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти: вирізка свиняча – 550 г; яйце – 1 шт.; цибулина – 1 шт.; холодна вода – 110 мл; часник – 2 зубчики; приправа і спеції для м'яса – по смаку. Приготування Перед тим, як приготувати смачний фарш для пельменів, свинину добре промиваємо і нарізаємо невеликими кубиками. Воду заздалегідь наливаємо у склянку і прибираємо в холодильник. Цибулину і зубчики часнику очищаємо, подрібнюємо блендером, а м'ясо перекручуємо через м'ясорубку. Викладаємо отриманий фарш в глибоку миску, додаємо овочеву кашку і кидаємо за смаком спеції і приправи. Все перемішуємо, ліпимо кульку і кидаємо його на стіл, відбиваючи. Після цього перекладаємо соковитий фарш для пельменів свинини в чистий посуд і якщо він вийшов досить густий, розводимо поступово холодною водою, регулюючи густоту фаршу. Тепер відриваємо шматочки і викладаємо м'ясну масу на розкачані кружечки тіста, формуючи домашні пельмені.
Фарш для пельменів з свинини і курки
Інгредієнти: куряче свіже філе – 500 г; сметана нежирна – 2 ст. ложки; м'якоть свинини – 300 г; часник – 2 зубчики; спеції – за смаком. Приготування Куряче філе і свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і перекручуємо через м'ясорубку з середньою ґратами. Потім додаємо нежирну сметану, видавлюємо через прес очищений часник і заправляємо спеціями. Гарненько все перемішуємо і приступаємо до ліплення домашніх пельменів.
Смачний фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти: свиняча вирізка - 250 г; м'якоть яловичини – 150 г; вершки нежирні – 60 мл; мускатний горіх – щіпка; спеції. Приготування М'ясо обробляємо і подрібнюємо звичайним способом. Потім додаємо у фарш мелений мускатний горіх, спеції і вливаємо вершки. Гарненько все перемішуємо і формуємо домашні пельмені.
Фарш для домашніх пельменів з свинини
Інгредієнти: свинина 2 кг; цибулина – 1 шт.; капуста свіжа – 200 г; молоко – 05 склянки; спеції. Приготування М'якоть свинини обполіскуємо, обробляємо, нарізаємо невеликими кубиками і перекручуємо через м'ясорубку. Цибулю чистимо і разом з капустою тонко шаткуємо. Потім овочі трохи розминаємо руками і підсолюємо за смаком. Додаємо овочеву масу в м'ясо, вливаємо трохи теплого молока, регулюючи тим самим консистенцію фаршу. Після цього ретельно все вимішуємо руками, приправляємо спеціями і переходимо до приготування домашніх пельменів.
Соковитий фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти: яловича вирізка – 500 г; м'якоть баранини – 400 г; м'якоть свинини – 300 г; цибулина – 1 шт.; петрушка – 1 пучок; борошно – 1 ст. ложка; м'ясний бульйон – 100 мл; спеції – за смаком. Приготування М'якоть яловичини, свинини і баранини гарненько промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і акуратно зрізаємо все плівки і жилки. Пропускаємо мясо через м'ясорубку або дуже дрібно рубаємо його сокиркою. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а свіжу зелень рубаємо гострим ножем. У глибокій мисці з'єднуємо підготовлене м'ясо, кидаємо цибулю і зелень, додаємо за смаком сіль, спеції і борошно. Потім все ретельно перемішуємо ложкою, поступово вливаємо в масу гарячий бульйон і вимішуємо однорідний і в'язкий фарш. Після цього відставляємо його бік, готуємо тісто і формуємо домашні пельмені.