Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фарш для пельменів з яловичини і свинини

Фарш для пельменів з яловичини і свинини

14-02-2016, 18:38
393
Фарш для пельменів з яловичини і свинини
З часів широкого поширення рецепту по всьому світу, наповнення для пельменів модифицировалось в кожному регіоні. Для деяких народів стали улюбленими начинками різні види дичини, наприклад оленина, ведмежатина, в той час як інші воліли пускати в хід м'ясо домашньої худоби – свиней і корів. Останній варіант найбільш поширений у східноєвропейських народів за рахунок своєї простоти і доступності. На рецептах фарш для пельменів з яловичини і свинини ми вирішили зупинитися і на цей раз.

М'ясний фарш для пельменів – рецепт


Почати пропонуємо з самого стриманого і просто рецепта. До складу начинки тут входить лише свинина і яловичина, трохи солі з перцем і колотий лід.
Інгредієнти:

  • яловичий фарш - 440 г;

  • колотий лід - 1/2 ст.;

  • свинячий фарш - 440 р.


  • Приготування
    Якщо часу готувати фарш, подрібнюючи м'ясо вручну немає, то перекрутіть хороший шматок, скориставшись м'ясорубкою, а потім щедро посипте сумішшю солі з свежесмолотым перцем. Якщо ви не знаєте, як зробити фарш для пельменів соковитим, тобто вірний спосіб пропонує з'єднати масу з колотим льодом. На відміну від води, лід не перетворить фарш в кашу, яку важко заховати в тісті, але після варіння м'ясна начинка стане дивно соковитою.

    Фарш для пельменів – рецепт з свинини і яловичини


    Склад фаршу для пельменів може залишатися відносно постійним, а вносити різноманітність допоможуть спеції. Цей варіант сподобається любителям страв з легкої пікантністю, яку тут забезпечить часник і крапля гострого соусу.
    Інгредієнти:

  • свинина - 530 г;

  • яловичина - 530 г;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • часник - 3 зубки;

  • гострий соус - 5 мл.


  • Приготування
    З метою того, щоб начинка придбала соковитість і текструность, м'ясо краще всього рубати вручну. Необхідну ступінь нарізки може забезпечити і блендер, тільки стежте за тим, щоб шматочки не перетворилися в пасту. Подрібнивши м'ясо, приправте його і приступайте до нарізки цибулі. Доповніть м'ясо дрібними шматочками цибулі і пюрированными часниковими зубками. Капніть гострого соусу і ретельно перемішайте.

    Смачний фарш для пельменів з яловичини і свинини


    Ще один пікантний варіант передбачає додавання до м'яса не тільки лука в суміші з сіллю і перцем, але і невелика кількість ароматної меленої гвоздики. Соковитості начинці додасть м'ясний бульйон.
    Інгредієнти:

  • яловичина - 380 г;

  • свинина (з жирком) - 230 г;

  • ріпчаста цибуля - 60 г;

  • щіпка меленої гвоздики;

  • м'ясний бульйон - 65 мл


  • Приготування
    Дрібно, переважно вручну, наріжте обидва види м'яса. Змішайте м'ясну начинку з порубаним луком і приправте все пучкою солі і гвоздикою. Влийте трохи м'ясного бульйону, щоб начинка вийшла більш соковитою, але не клеклой. Перед початком ліплення пельменів добре охолодіть фарш.

    М'ясо для фаршу на пельмені


    Переходячи до північних рецептами, не можна упустити уральські пельмені, готуються не тільки з суміші свинини з яловичиною, але і в доповненні баранини. Начинка робиться соковитіше за рахунок вершків і масла, а аромату додає мускатний горіх.
    Інгредієнти:

  • яловичина - 165 г;

  • вершкове масло - 45 г;

  • свинина - 165 г;

  • щіпка меленого мускату;

  • баранина - 115 г;
  • Фарш для пельменів з яловичини і свинини

  • вершки - 45 мл;

  • ріпчаста цибуля - 75 р.


  • Приготування
    Подрібніть, бажано вручну, всі види м'яса разом. Додайте до суміші кубики вершкового масла і щіпку мускату. Дрібно наріжте цибулю і з'єднайте його з м'ясом. Слідом покладіть шматочки крижаного масла і влийте вершки. У фіналі додайте по щедрою дрібці солі з свежесмолотым перцем і відправте все в морозильну камеру на час підготовки тесту. Добре охолоджений фарш дозволить легко і швидко ліпити пельмені.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Напевно, найпопулярнішим блюдом можна назвати пельмені - їх точно готують в кожному будинку. І далі поговоримо про те, як зробити їх самостійно і
    Пельмені в духовці з сиром і майонезом
    Пельмені в духовці з сиром і майонезом
    Самий швидкий і ефективний спосіб нагодувати голодного чоловіка - це зварити пельмені! Але навіщо себе так обмежувати, якщо можна зробити вельми
    М'ясна начинка для пиріжків
    М'ясна начинка для пиріжків
    Класичний наповнювач пиріжка включає в себе не тільки обсмажений м'ясний фарш, але доповнення у вигляді овочевий засмажки, простого поєднання
    Як приготувати пельмені?
    Як приготувати пельмені?
    Пельмені - одне з найулюбленіших страв сучасних чоловіків. Звичайно, зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, прийти додому, зварити і подати
    Фарш для пельменів
    Фарш для пельменів
    Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти
    Пельмені в пароварці
    Пельмені в пароварці
    Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як