Пельмені в духовці з сиром і майонезом
Ідеальний вечерю ледачої господині – пельмені в духовці з сиром і майонезом. Для деяких з цих рецептів пельмені навіть не потрібно розморожувати. Для приготування такої пельменній запіканки можна використовувати домашній напівфабрикат або його купівельної аналог високої якості – вийде однаково смачно.
Цю варіацію запіканки з пельменів можна умовно прозвати лазаньєю для ледарів. До складу страви входить сир, томатний соус, тісто і м'ясна начинка пельменів, а звичний бешамель тут ми замінимо майонезом.
Інгредієнти:
пельмені - 455 г;
томатний соус - 375 мл;
майонез - 115 мл;
листя чебрецю - 2 ч. ложки;
дрібка сушеної петрушки;
тертий сир - 65 р.
Приготування
Пельмені швидко (близько 1-2 хвилин) обварите в підсоленому окропі і вийміть. Обрану форму для випікання покрийте маслом і викладіть в неї відварені пельмені. Окремо з'єднайте сушені трави з томатним соусом і майонезом. Вилийте отриману суміш до пельменів і добре перемішайте. Посипте верхівку запіканки сиром і залиште форму в духовку на півгодини при 175 градусах. Якщо хочете отримати рум'яну скоринку на поверхні, то зніміть фольгу і залиште сир підрум'янитися.
Якщо вам мало м'яса в покупних пельменях (а кому його досить?), то додайте м'ясного фаршу в соус. Так страва вийде набагато цікавіше, а що найголовніше – ситніше.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 265 г;
суміш італійських трав - 1/2 ч. ложки;
ріпчаста цибуля - 55 г;
часникові зубки - 3 шт.;
томатний соус - 375 мл;
майонез - 240 мл;
сметана - 115 мл;
тертий пармезан - 45 г;
пельмені - 590 г;
терта моцарелла - 95 р.
Приготування
Підрум'яньте шматочки цибулі з пюрированными зубками часнику. До отриманої засмажки додати яловичий фарш і сушені трави, щедро приправити все сіллю. Коли фарш стане золотистим, влийте до нього томатний соус, майонез і сметану. Прогрійте суміш соусів і приберіть з вогню. Швидко обварите пельмені в підсоленому окропі, щоб звільнити їх, а потім змішайте з соусом у формі для запікання і покрийте подушкою із суміші сирів. Готуйте пельмені в духовці в соусі під сиром 15 хвилин при 170 градусах.
Рецепт таких пельменів в горщиках здасться багатьом трохи екстравагантним за рахунок наявності молока в основі. Якщо ви не готові до подібних експериментів, то можете замінити молоко бульйоном, але запевняємо, класичний рецепт варто того, щоб спробувати втілити його в життя.
Інгредієнти:
пельмені - 980 р;
твердий сир - 175 г;
молоко - 820 мл;
вершкове масло - 35 г;
майонез - 140 г;
часникові зубки - 3 шт.
Приготування
Розкладіть по горщикам пельмені прямо з морозильної камери. Залийте вміст горщиків холодним молоком, покладіть шматочок вершкового масла і пюрированные часникові зубчики. Зверху накрийте блюдо жменею тертого сиру і парою ложок майонезу. Запікайте пельмені при 215 градусах 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
свіжий шпинат - 145 г;
майонез - 230 г;
вершковий сир - 165 г;
сметана - 110 г;
овочевий бульйон - 55 мл;
пельмені - 720 г;
сир тертий - 1 ст.
Приготування
Перед тим, як приготувати пельмені в духовці з сиром, зробіть простий соус, збивши вершковий сир з майонезом, бульйоном і сметаною. Вилийте третину соусу в форму і розподіліть частина шпинату. Зверху покладіть заморожені пельмені, а з ними знову шар шпинату і соус. Посипте запіканку сиром, накрийте фольгою і відправте в духовку на півгодини при 175 градусах. За пару-трійку хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб сир підрум'янився.
Пельмені, запечені в духовці з сиром
Цю варіацію запіканки з пельменів можна умовно прозвати лазаньєю для ледарів. До складу страви входить сир, томатний соус, тісто і м'ясна начинка пельменів, а звичний бешамель тут ми замінимо майонезом.
Інгредієнти:
Приготування
Пельмені швидко (близько 1-2 хвилин) обварите в підсоленому окропі і вийміть. Обрану форму для випікання покрийте маслом і викладіть в неї відварені пельмені. Окремо з'єднайте сушені трави з томатним соусом і майонезом. Вилийте отриману суміш до пельменів і добре перемішайте. Посипте верхівку запіканки сиром і залиште форму в духовку на півгодини при 175 градусах. Якщо хочете отримати рум'яну скоринку на поверхні, то зніміть фольгу і залиште сир підрум'янитися.
Пельмені в духовці з майонезом під сиром
Якщо вам мало м'яса в покупних пельменях (а кому його досить?), то додайте м'ясного фаршу в соус. Так страва вийде набагато цікавіше, а що найголовніше – ситніше.
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'яньте шматочки цибулі з пюрированными зубками часнику. До отриманої засмажки додати яловичий фарш і сушені трави, щедро приправити все сіллю. Коли фарш стане золотистим, влийте до нього томатний соус, майонез і сметану. Прогрійте суміш соусів і приберіть з вогню. Швидко обварите пельмені в підсоленому окропі, щоб звільнити їх, а потім змішайте з соусом у формі для запікання і покрийте подушкою із суміші сирів. Готуйте пельмені в духовці в соусі під сиром 15 хвилин при 170 градусах.
Пельмені в горщику з сиром і майонезом
Рецепт таких пельменів в горщиках здасться багатьом трохи екстравагантним за рахунок наявності молока в основі. Якщо ви не готові до подібних експериментів, то можете замінити молоко бульйоном, але запевняємо, класичний рецепт варто того, щоб спробувати втілити його в життя.
Інгредієнти:
Приготування
Розкладіть по горщикам пельмені прямо з морозильної камери. Залийте вміст горщиків холодним молоком, покладіть шматочок вершкового масла і пюрированные часникові зубчики. Зверху накрийте блюдо жменею тертого сиру і парою ложок майонезу. Запікайте пельмені при 215 градусах 15-20 хвилин.
Запечені пельмені з сиром і майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати пельмені в духовці з сиром, зробіть простий соус, збивши вершковий сир з майонезом, бульйоном і сметаною. Вилийте третину соусу в форму і розподіліть частина шпинату. Зверху покладіть заморожені пельмені, а з ними знову шар шпинату і соус. Посипте запіканку сиром, накрийте фольгою і відправте в духовку на півгодини при 175 градусах. За пару-трійку хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб сир підрум'янився.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пельмені в духовці
Сьогодні досить популярні швидкі рецепти. Це зовсім не означає, що страва вийде не досить ситним або несмачним. Навпаки, рецепт пельменів,
Пельмені, запечені в духовці
Якщо вам набридли звичайні пельмені, і ви хочете зробити з них що-небудь таке, то вам сподобається ця стаття. У ній ми розповімо, як смачно і швидко
Смажені пельмені на сковороді
Хто з нас не любить пельмені?! Це ж дуже смачне і популярне блюдо на будь-якому столі. А чи знаєте ви, що їх можна не тільки зварити, запекти в
Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
Запіканка з пельменів - «Ледача дружина»
Якщо у вас немає часу або настрою готувати складні страви, але нагодує сім'ю все одно треба - візьміть на озброєння наш рецепт запіканки з пельменів.
«Ліниві» пельмені
Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але