Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пельмені в духовці

Пельмені в духовці

2-11-2015, 18:15
683
Пельмені в духовці
Любителі ситних запіканок з тіста і м'яса, начебто лазаньї, зрадіють, довідавшись про те, що приготування багатокомпонентного страви тепер можна значно спростити, замінивши шари тіста і м'яса покупними пельменями. В народі така запіканка з пельменів, приготовлена в духовці отримала назву «Ледача дружина» з цілком зрозумілих причин. Незалежно від того, чи є у вас під рукою партія домашніх пельменів або ви запаслися купівельними продуктом, ситна запіканка буде смачна у будь-якому випадку.

Пельмені в духовці зі сметаною і сиром - рецепт


«Класикою» серед страв подібного формату можна вважати пельмені, запечені в духовці з соусом на основі сиру, сметани або майонезу. Так, користь і низька калорійність – явно не головні козирі цієї страви, а ось простота і ситність – цілком.
Інгредієнти:

  • заморожені пельмені - 780 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • сметана - 265 г;

  • ріпчаста цибуля - 310 г;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • твердий сир - 135 р.


  • Приготування
    Почніть приготування з пасерування цибулі. До золотистим полукольцам, в останні півхвилини приготування, додайте пюрированный часник і дайте йому пустити аромат. Збийте соус з яєць і сметани, приправте його за смаком. Прогрійте промаслений форму для випікання перед публікацією пельменів – це допоможе напівфабрикатах не прилипнути до дна. Після розподілу пельменів по поверхні, викладіть зверху шар цибулі, а потім залийте все сметанним соусом. У фіналі посипте блюдо тертим сиром і додайте в розігрітій до 200 градусів духовій шафі на 35-40 хвилин.

    Як смачно запекти пельмені в духовці?


    Хочете додати простий у пельменній запіканці італійського шику? Тоді залийте пельмені соусом альфредо. Подібний рецепт, правда, вимагає трохи більших зусиль, ніж блюдо з яєчно-сметанним соусом, але і результат повністю відобразить ваші старання.
    Інгредієнти:

  • вершки для збивання - 475 мл;

  • твердий сир - 135 г;

  • вершкове масло - 60 г;

  • пельмені - 790 р.


  • Приготування
    У сотейнику розтопіть масло і влийте до нього вершки. Коли останні почне загусати, зніміть посуд з вогню, всипте сир і дочекайтеся його повного розплавлення. Спробуйте готовий соус і приправити за смаком. Розподіліть пельмені по гарячій формі, залийте все соусом і додайте в розігрітій до 190 градусів духовці 40-45 хвилин.
    Цей рецепт – лише основа для гри вашої уяви. Для різноманітності в соус можна додати смажені гриби, зелень шпинату, бекон або різноманітні сушені трави – нескінченні варіації, а тому на столі з разу в раз може надаватися блюдо з іншим смаком.

    Пельмені в духовці «Ледача дружина»


    Ще один ледачий рецепт передбачає використання простого томатного соусу замість сметани, приготувати його ви можете самостійно, або придбати вже в готовому вигляді, а потім доповнити сушеними травами, як це вирішили зробити ми.
    Інгредієнти:

  • пельмені заморожені - 480 м;

  • томатний соус - 485 мл;

  • вершковий сир - 65 г;
  • Пельмені в духовці

  • сушений чебрець, петрушка - по 1/2 ч. ложки;

  • твердий сир - 210 р.


  • Приготування
    Поставте форму в духовку для випікання, розігріватися при 200 градусах. Наповніть сотейник томатним соусом і додати до нього кубики вершкового сиру. Як тільки сир почне танути, всипте сушені трави, додайте спеції, якщо в цьому є необхідність. Викладіть заморожені пельмені в розігріту форму і залийте томатним соусом, зверху висипте твердий сир і поставте все запікатися на 40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пельмені, запечені в духовці
    Пельмені, запечені в духовці
    Якщо вам набридли звичайні пельмені, і ви хочете зробити з них що-небудь таке, то вам сподобається ця стаття. У ній ми розповімо, як смачно і швидко
    Смажені пельмені на сковороді
    Смажені пельмені на сковороді
    Хто з нас не любить пельмені?! Це ж дуже смачне і популярне блюдо на будь-якому столі. А чи знаєте ви, що їх можна не тільки зварити, запекти в
    Пельмені в горщиках - рецепт
    Пельмені в горщиках - рецепт
    Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
    Запіканка з пельменів - «Ледача дружина»
    Запіканка з пельменів - «Ледача дружина»
    Якщо у вас немає часу або настрою готувати складні страви, але нагодує сім'ю все одно треба - візьміть на озброєння наш рецепт запіканки з пельменів.
    «Ліниві» пельмені
    «Ліниві» пельмені
    Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але
    Пельмені в пароварці
    Пельмені в пароварці
    Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як