Домашня ковбаса печінкова

Печінкова домашня ковбаса в кишці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку ми підготуємо кишки, так як вони мають досить специфічний запах, що від нього потрібно позбутися. Для цього заливаємо їх водою з оцтом. Залишаємо так на чверть години. Лимон ріжемо тонкими кільцями. Воду зливаємо, кишки промиваємо і знову заливаємо водою. Кладемо гуртки лимона і залишаємо кишки на 2 години, щоб запах повністю зник. Тим часом готуємо печінку промиваємо її, ріжемо невеликими шматочками. Часник чистимо від лушпиння. Свинячий жир ріжемо шматочками і відправляємо її в каструлю з печінкою. Солимо і посипаємо сухий аджикою. Добре перчимо і додаємо подрібнений часник. Добре все це перемішуємо. Тепер, коли кишки повністю без запаху, одягаємо їх на насадка для ковбасок і починаємо крутити через м'ясорубку підготовлену печінкову масу. Ковбаски в кишці приблизно через кожні 15-20 см перев'язуємо ниткою. Перед приготуванням їх роз'єднуємо, в кількох місцях проколюємо виделкою і кладемо на сковороду. Вливаємо 1 склянку води і на 1 годину відправляємо в добре нагріту духовку.
Ковбаса печінкова з гречкою в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Приготування печінкової ковбаси в домашніх умовах починаємо з підготовки гречки – крупу перебираємо, промиваємо і відварюємо в підсоленій воді майже до готовності. Потім зливаємо залишки води, щоб крупа була сухою. Сало і цибулю ріжемо великими шматочками і обсмажуємо майже до готовності. Промиту печінку разом з цибулею і салом пропускаємо через м'ясорубку, додаємо гречку, яйце, часник, сіль за смаком, перець і добре перемішуємо. Отриманою масою начиняємо вимиті свинячі кишки. В кількох місцях проколюємо голкою і ставимо в нагріту до 200 градусів духовку на півгодини.
Ковбаса домашня печінкова – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінку ошпарюємо окропом і знімаємо з неї плівочки. Ріжемо на шматочки. З сала зрізаємо шкірку і ділимо його на 2 частини. Одну на час відправляємо в морозилку, а другу ріжемо довільними шматочками. Печінку і сало подрібнюємо в м'ясорубці або блендері. Тепер дістаємо сало з морозилки. Ріжемо його дрібненькими кубиками. Змішуємо в мисці всі підготовлені продукти, солимо, перчимо за смаком. Тепер додаємо борошно з крохмалем, яйця, сметану. Гарненько перемішуємо, додаємо подрібнений часник, сіль, перець.

Рекомендуємо добрі рецепти

Домашня ковбаса в кишках – рецепт
Навряд чи можна назвати ковбасу корисним продуктом, але так чи інакше вона все-таки з'являється в нашому раціоні. Для того, щоб пом'якшити шкоду

Ковбаса печінкова в домашніх умовах
Якщо ви не проти іноді поласувати печінкової ковбаскою, то наші рецепти стануть вам у нагоді! Не пошкодуйте часу, для приготування домашньої

Ліверна ковбаса
Ліверна ковбаса - це смачний продукт, виготовлений із печінки, легенів, серця і нирок. І сьогодні ми розповімо, як її правильно зробити в домашніх

Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона

Ковбаса з конини
Конина - це корисне м'ясо молодих коней, яке відрізняється від інших видів м'яса специфічним смаком. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати

Ковбаса в домашніх умовах
Останнім часом ми все частіше замислюємося про якості покупних продуктів, і висновки невтішні. Але так іноді хочеться побалувати себе і близьких