Домашня ковбаса в кишках – рецепт

Домашня ковбаса печінкова в кишці
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту свинячу печінку відварюємо в підсоленій воді. В окремій каструлі до готовності відварюємо сало. Нарізаємо сало з печінкою невеликими шматочками. Цибулю чистимо і розрізаємо на 4 частини. Все це пропускаємо через м'ясорубку. Солимо, притрушиваем меленим чорним перцем, а затії отриману масу добре вимішуємо. На насадку для ковбас натягуємо ретельно вимиту кишку, а кінчик зав'язуємо ниткою. Наповнюємо кишку підготовленим фаршем. При цьому занадто щільно наповнювати не потрібно, так як при готуванні вона може лопнути. Коли вся кишка буде наповнена, що обидва її кінця пов'язуємо разом. Після цього по всій ковбасі робимо проколи голкою, щоб у подальшій термічній обробці вона не здувалася. Опускаємо ковбасу в окріп і відварюємо близько 30 хвилин. Все, ковбаса готова! Але щоб вона стала більш апетитною, викладаємо її на сковороду і обсмажуємо на рослинному маслі з обох сторін.
Домашня куряча ковбаса в кишці
Інгредієнти:
Приготування
Вимите куряче філе і свиняче сало нарізаємо невеликими шматочками. Часточки часнику чистимо і пропускаємо через прес. Покласти всі інгредієнти в глибоку миску, перемішуємо, солимо, перчимо. Також можна додати інші спеції, тут вже виключно справа смаку. Тепер займемося підготовкою кишок для домашньої ковбаси. Тут немає абсолютно нічого складного – їх досить просто ретельно промити під проточною водою. Після цього натягуємо їх на спеціальну насадку, а кінець зав'язуємо щільною ниткою. В ідеальному випадку повинна бути кулінарна нитка, ну а якщо такої не знайшлося, можна використати і звичайну швейну, головне, щоб вона була міцною. Наповнюємо кишки підготовленою масою, стежачи за тим, щоб наповнювалися вони не занадто щільно, щоб уникнути розривів при подальшій обробці. По мірі наповнення кишку перев'язуємо ниткою, щоб вийшло щось на зразок сардельок. В самому кінці кишку також зав'язуємо. Так робимо, поки не закінчаться всі інгредієнти. Складаємо підготовлені колечка домашньої курячої ковбаси в кишці в каструлю і варимо близько 20 хвилин після того, як рідина закипіла. А ковбасу можна не варити, а відразу обсмажити на сковороді. Їсти таку ковбаску можна і в гарячому, і в холодному вигляді.
Домашня свиняча ковбаса в кишках
Інгредієнти:
Приготування
Свиняча шийка є оптимальним м'ясом для свинячий домашньої ковбаси, так як в ній багато внутрішнього жирку, який і дає ковбаски соковитість. Але в той же час вона не буде надто жирною. Нарізаємо м'ясо дрібненькими кубиками. Додаємо сіль, перець мелений, подрібнений часник і розтерті до крихти лаврові листочки. Усе ретельно вимішуємо. Тепер ємність з фаршем закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник приблизно на добу – він повинен настоятися. Після цього його добре

Рекомендуємо добрі рецепти

Ковбаса печінкова в домашніх умовах
Якщо ви не проти іноді поласувати печінкової ковбаскою, то наші рецепти стануть вам у нагоді! Не пошкодуйте часу, для приготування домашньої

Домашня ковбаса з яловичини - рецепт
Багато хто з нас любить ковбасу, але купуючи її в магазині, ми не знаємо, з чого її роблять. А адже її можна приготувати в домашніх умовах, і ніякої

Ліверна ковбаса
Ліверна ковбаса - це смачний продукт, виготовлений із печінки, легенів, серця і нирок. І сьогодні ми розповімо, як її правильно зробити в домашніх

Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона

Ковбаса з конини
Конина - це корисне м'ясо молодих коней, яке відрізняється від інших видів м'яса специфічним смаком. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати

Ковбаса в домашніх умовах
Останнім часом ми все частіше замислюємося про якості покупних продуктів, і висновки невтішні. Але так іноді хочеться побалувати себе і близьких