Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Дріжджові млинці на молоці

Дріжджові млинці на молоці

28-02-2016, 20:10
513
Дріжджові млинці на молоці
Оладки, приготовані з дріжджового тіста на молоці, найкращим чином підійдуть для сімейного сніданку. А їх неймовірна пишність і легкість дуже легко досягається за рахунок вдало підібраних пропорцій у запропонованих рецептах.

Як приготувати пишні дріжджові млинці на молоці – рецепт


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 510 г;

  • молоко – 440 мл;

  • два курячих яйця;

  • цукор – 80 г;

  • цукор ванільний – 15-20 г;

  • сухі або пресовані дріжджі – 15 або 25 г відповідно;

  • рослинна олія без запаху в тісто – 75 мл;

  • сіль – 1 щіпка;

  • масло рослинне для смаження – 160 мл


  • Приготування
    Починаємо приготування оладок з активації дріжджів. Для цього змішаємо їх з тепленьким молоком і дамо розчинитися, допомагаючи процесу помішуванням. Додаємо також при цьому цукор і один трохи неповний склянку просіяного борошна. Прикриваємо ємність з отриманої опарою чистою тканиною і розташовуємо в теплі на півгодини. Незадовго до закінчення відведеного часу перетворюємо яйця в пишну масу, скориставшись міксером, додавши в процесі сіль, ванільний цукор і рослинне масло без запаху. Тепер змішуємо вспенившуюся дріжджову суміш з яєчною, додаємо решту заздалегідь просіяне борошно і добиваємося однорідної текстури тіста. Знову поміщаємо масу часу на тепло і затишок і коли вона збільшиться в об'ємі вдвічі, приступаємо до випікання оладок.
    Не перемішуючи тіста, потроху набираємо його столовою ложкою і викладаємо в розпечене рафіноване масло, налите в сковороду. Після того, як оладки підрум'яняться з обох сторін, виймаємо їх на паперовий рушник, а через пару хвилин перекладаємо на блюдо і подаємо з бажаним смаковими доповненням. Їм у даному випадку може бути сметана, варення, мед або згущене молоко .

    Дріжджові оладки на кислому молоці з яблуками і бананом - рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 240 г;

  • молоко кисле – 110 мл;

  • вода гаряча – 110 мл;

  • цукор – 75 г;

  • рослинна олія без запаху в тісто – 25 мл;

  • одне куряче яйце;

  • маленька щіпка ваніліну;

  • чайна ложечка сухих дріжджів;

  • щіпка солі;

  • один середній банан;

  • одне середнє яблуко;

  • олія рафінована для смаження.


  • Приготування
    Технологія приготування тесту для оладок в даному випадку схожа з попереднім рецептом, з невеликою відмінністю. Тут ми будемо використовувати в якості рідкої основи кисле молоко. Змішаємо його з гарячою водичкою, розпустимо в суміші дріжджі і розчинний цукрові кристали. Потім просіваємо в отриману суміш борошно, ретельно розмішуємо і ставимо в тепло для визрівання і підходу. До увеличившемуся мінімум удвічі тесту додаємо трохи збите яйце, сіль, рафіноване масло і ванілін. На завершення наповнюємо дріжджову масу розім'яту виделкою попередньо очищений банан і дрібненько нарубленное очищене яблучко. Перемішуємо тісто грунтовно і знову даємо піднятися йому в теплі, залишивши на тридцять хвилин.
    Смажимо оладки з фруктовим наповненням також як і в попередньому випадку в розпечене масло з двох сторін. Тісто перед смаженням не заважаємо.

    Пишні дріжджові оладки на сухому молоці - рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 245 г;

  • молоко сухе – 120 г;

  • вода тепла – 220 мл;

  • цукор – 55 г;

  • рослинна олія без запаху в тісто – 25 мл;

  • одне куряче яйце;

  • щіпка ваніліну;
  • Дріжджові млинці на молоці

  • чайна ложечка сухих дріжджів;

  • щіпка солі.


  • Приготування
    Відмітна особливість даного рецепту у використанні для тіста сухого молока. Розводимо його тепленькою водичкою, розпускаємо в суміші дріжджі і цукрові кристали і всипаємо половину борошна. Розмішуємо все ретельно і даємо тісту тридцять хвилин на визрівання, поставивши посудину з ним в тепло. Після цього додаємо яйце, сіль, ванілін, рафіноване масло і решту борошно, перемішуємо, знову залишаємо для расстойки і підйому на півгодини в теплі, а потім смажимо оладки звичним способом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
    Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
    Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного
    Як приготувати оладки на молоці?
    Як приготувати оладки на молоці?
    Оладки - це самий простий спосіб порадувати рідних смачним і поживним сніданком. Однак не у всіх вони виходять хрусткими і смачними. Розповімо кілька
    Оладки на молоці без дріжджів
    Оладки на молоці без дріжджів
    Смачний сніданок - запорука гарного настрою на весь день! Якщо немає бажання морочитися з приготуванням вишукувань пропонуємо зробити найпростіші
    Пишні оладки на ряжанці
    Пишні оладки на ряжанці
    Багато досвідчені господині напевно знають, що пишними оладки виходять, так як приготовані на кисломолочної основі. Пропонуємо чудову альтернативу
    Дріжджові оладки
    Дріжджові оладки
    Скільки рецептів оладок не придумай, а господині хочуть все пишніше і легшим, ну що ж, тримайте рецепт найбільш пишних оладок, які готуються на
    Оладки на кислому молоці
    Оладки на кислому молоці
    Якщо у вас випадково скисло молоко в холодильнику - не поспішайте його викидати, можна приготувати чудові оладки! Оладки на кислому молоці