Оселедець пряного посолу в домашніх умовах
Очевидно, що найсмачніша оселедець пряного посолу готується власноруч. Так ви зможете проконтролювати час витримки риби в маринаді і зберегти її максимально м'якою, крім того, самостійно підберете необхідні спеції і отримайте можливість довільно поєднувати їх між собою, створюй унікальні смаки. Різні способи приготування оселедця пряного посолу в домашніх умовах читайте далі.
Інгредієнти:
філе оселедця - 480 м;
вода - 345 мл;
насіння гірчиці - 2 ч. ложки;
оцет - 165 мл;
горошини перцю - 7 шт.;
цукор - 115 г;
сіль - 4 ст. ложки;
лист лавра;
гілочки кропу - 2 шт.;
морква - 115 г;
насіння коріандру - 1 ч. ложка;
лимонний сік - 55 мл;
червоний цибуля - 75 г;
ягоди ялівцю - 8 шт.
Приготування
Почніть з приготування маринаду. У воді розведіть оцет і покладіть перець, ялівець, насіння гірчиці, коріандр і лавр. Коли рідина закипить, розчиніть цукровий пісок і влийте сік лимона. Викладіть рибу в скляний, емальований або пластикову ємність разом з овочами і зеленню. Залийте все охолодженим маринадом, не витягуючи з нього спеції. Щільно закрийте ємність з оселедцем і поставте в холодильник на строк до чотирьох днів, але якщо потрібно швидко приготувати оселедець пряного посолу в домашніх умовах, то наріжте рибу на шматочки і знімайте пробу вже через добу.
Інгредієнти:
філе оселедця - 690 м;
сіль - 35 г;
оцет - 380 мл;
цукор - 145 г;
горошини чорного перцю - 6 шт.;
ріпчаста цибуля - 75 г;
листя лавра - 3 шт.;
насіння фенхелю і коріандру - по 1 ч. ложці.
Приготування
Перед тим, як зробити оселедці пряного засолу, засолите філе окремо, покривши кожну з очищених половинок шаром солі. Залиште приблизно на годину, а потім зчистите соляну кірку. Зваріть маринад з суміші оцту з сіллю, цибулею, цукром і прянощами. Готовий маринад охолодіть і покрийте їм рибу, розклавши її скляним банкам. Залиште оселедець в прохолоді на 3-4 дні.
Інгредієнти:
філе оселедця - 580 г;
ріпчаста цибуля - 115 г;
оцет - 95 мл;
листя лавра - 4 шт.;
гвоздика - 5 бутонів;
вода - 115 мл;
сіль - 35 г;
цукор - 5 р.
Приготування
Розсіл для оселедця пряного посолу готується з суміші прянощів, оцту, води і солі з цукром. Киплячий розсіл охолоджують і заливають їм шматочки оселедця. Контейнер з рибою залишають на добу, а потім пробують.
Рецепт оселедця пряного посолу в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з приготування маринаду. У воді розведіть оцет і покладіть перець, ялівець, насіння гірчиці, коріандр і лавр. Коли рідина закипить, розчиніть цукровий пісок і влийте сік лимона. Викладіть рибу в скляний, емальований або пластикову ємність разом з овочами і зеленню. Залийте все охолодженим маринадом, не витягуючи з нього спеції. Щільно закрийте ємність з оселедцем і поставте в холодильник на строк до чотирьох днів, але якщо потрібно швидко приготувати оселедець пряного посолу в домашніх умовах, то наріжте рибу на шматочки і знімайте пробу вже через добу.
Оселедець пряного посолу – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити оселедці пряного засолу, засолите філе окремо, покривши кожну з очищених половинок шаром солі. Залиште приблизно на годину, а потім зчистите соляну кірку. Зваріть маринад з суміші оцту з сіллю, цибулею, цукром і прянощами. Готовий маринад охолодіть і покрийте їм рибу, розклавши її скляним банкам. Залиште оселедець в прохолоді на 3-4 дні.
Як зробити оселедець пряного посолу?
Інгредієнти:
Приготування
Розсіл для оселедця пряного посолу готується з суміші прянощів, оцту, води і солі з цукром. Киплячий розсіл охолоджують і заливають їм шматочки оселедця. Контейнер з рибою залишають на добу, а потім пробують.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кілька пряного посолу в домашніх умовах
Багато шанувальників солененькой рибки, напевно залишаться в захваті, спробувавши пряну кільку, посолену за запропонованими далі рецептами.
Оселедець пряного посолу – рецепт
Сьогодні набувають популярності всілякі рецепти солоної риби в домашніх умовах. Адже не завжди в торговельній мережі можна придбати якісний продукт,
Як замаринувати оселедець?
Мариновану оселедець, напевно, можна назвати класикою російської кухні. Вона стала невід'ємним супроводом безлічі страв, салатів або закусок. Однак в
Скумбрія пряного посолу
Пряна скумбрія - це завжди доречна закуска для будь-якого застілля. Але те, що нам пропонують недобросовісні виробники, не зовсім хорошої якості.
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Як засолити оселедець?
Багато хто з нас люблять селодочку, яку можна додавати в різні страви і закуски. Але не всі знають як її засолити в домашніх умовах. А це зробити