Оселедець пряного посолу – рецепт
Якщо ви завжди надаєте перевагу домашній аналог магазинного продукту, то ці рецепти оселедця пряного посолу неодмінно припадуть вам по смаку. Кількість спецій, з якими можна поєднувати цю нехитру рибку, вражає своїм розмаїттям, також як і простота приготування.
За допомогою цього рецепта ви зможете насолоджуватися ніжною, слабо просоленої рибою вже через 12 годин. Хитрість технології полягає в нарізці риби дрібними шматочками перед заливанням розсолом.
Інгредієнти:
філе оселедця - 4 шт.;
солодкий цибуля - 75 г;
оцет - 210 мл;
сіль - 45 г;
цукровий пісок - 135 г;
насіння гірчиці - 1 /2 ч. ложки;
перець горошком - 1 ч. ложка;
щіпка насіння коріандру;
гілочки чебрецю - 2 шт.;
гострий перець - 1 шт.
Приготування
З'єднайте цукровий пісок і сіль з оцтом, додайте все на плиті. Коли маринад закипить, приберіть все з вогню і покладіть горошини перцю, гірчицю, коріандр, чебрець і гострий перець. Залиште маринад до повного охолодження. Цей час можна використати з користю, зчистив філе оселедця з хребта, видаливши кістки і ретельно промивши від крові. Підготовлене філе розділіть на дрібні шматочки і занурте їх в маринад разом з цибульними кільцями. Пряний посол оселедця в домашніх умовах в холодильнику займе близько 12 годин, але ви можете витримати рибу і протягом 2-3 діб, так смак прянощів буде більш вираженим.
Інгредієнти:
філе оселедця - 540 г;
цибуля шалот - 170 г;
горошини перцю - 5 шт.;
сіль - 45 г;
гвоздика - 5 бутонів;
вода - 230 мл;
листя лавра - 2 шт.;
чай чорний - 1 ч. ложка;
яблучний оцет - 115 мл;
оливкова олія - 35 мл
Приготування
Заваріть чай і, поки він не охолов, покладіть в нього прянощі і розчиніть сіль. Маринад для оселедця пряного посолу готовий.
Розділіть філе оселедця на невеликі скибочки і утрамбуйте їх у банку пошарово з кільцями цибулі. Залийте все маринадом, а зверху додайте оливкову олію. Залиште рибу просолитися в холодильнику на три доби, а потім знімайте пробу.
Інгредієнти:
філе оселедця - 480 м;
сіль - 2 ст. ложки;
рисовий оцет - 430 мл;
листя лавра - 2 шт.;
цукор - 85 м;
зубки часнику - 4 шт.;
ріпчаста цибуля - 135 р.
Приготування
Посипте очищене філе столовою ложкою солі і залиште на добу. Приготуйте маринад, змішавши інші інгредієнти в сотейнику і довівши до кипіння. Остудіть суміш і залийте нею шматочки філе. Залиште все в холодильнику на кілька днів перед зняттям проби.
Швидка оселедець пряного посолу в домашніх умовах
За допомогою цього рецепта ви зможете насолоджуватися ніжною, слабо просоленої рибою вже через 12 годин. Хитрість технології полягає в нарізці риби дрібними шматочками перед заливанням розсолом.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте цукровий пісок і сіль з оцтом, додайте все на плиті. Коли маринад закипить, приберіть все з вогню і покладіть горошини перцю, гірчицю, коріандр, чебрець і гострий перець. Залиште маринад до повного охолодження. Цей час можна використати з користю, зчистив філе оселедця з хребта, видаливши кістки і ретельно промивши від крові. Підготовлене філе розділіть на дрібні шматочки і занурте їх в маринад разом з цибульними кільцями. Пряний посол оселедця в домашніх умовах в холодильнику займе близько 12 годин, але ви можете витримати рибу і протягом 2-3 діб, так смак прянощів буде більш вираженим.
Рецепт приготування оселедця пряного посолу по-домашньому
Інгредієнти:
Приготування
Заваріть чай і, поки він не охолов, покладіть в нього прянощі і розчиніть сіль. Маринад для оселедця пряного посолу готовий.
Розділіть філе оселедця на невеликі скибочки і утрамбуйте їх у банку пошарово з кільцями цибулі. Залийте все маринадом, а зверху додайте оливкову олію. Залиште рибу просолитися в холодильнику на три доби, а потім знімайте пробу.
Рецепт оселедця пряного посолу в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Посипте очищене філе столовою ложкою солі і залиште на добу. Приготуйте маринад, змішавши інші інгредієнти в сотейнику і довівши до кипіння. Остудіть суміш і залийте нею шматочки філе. Залиште все в холодильнику на кілька днів перед зняттям проби.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кілька пряного посолу в домашніх умовах
Багато шанувальників солененькой рибки, напевно залишаться в захваті, спробувавши пряну кільку, посолену за запропонованими далі рецептами.
Оселедець пряного посолу в домашніх умовах
Багато помічають, що купивши готову солону оселедець, в результаті отримують зовсім не якісний продукт. Тому ідеальне рішення впоратися з цією
Як замаринувати оселедець?
Мариновану оселедець, напевно, можна назвати класикою російської кухні. Вона стала невід'ємним супроводом безлічі страв, салатів або закусок. Однак в
Скумбрія пряного посолу
Пряна скумбрія - це завжди доречна закуска для будь-якого застілля. Але те, що нам пропонують недобросовісні виробники, не зовсім хорошої якості.
Маринад для скумбрії в домашніх умовах
Скумбрія хоч і вважається універсальною рибою, але для багатьох не секрет, що запорукою смачно приготовленої риби є правильне її маринування.
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але