Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Листи для лазаньї в домашніх умовах

Листи для лазаньї в домашніх умовах

14-02-2016, 18:41
374
Листи для лазаньї в домашніх умовах
Лазанья – дуже ситна і неймовірно смачна страва італійської кухні. Це листи тесту, прослоенные м'ясом, сиром, грибами. Як приготувати листи лазаньї в домашніх умовах, читайте нижче.

Листи для лазаньї – рецепт


Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;

  • сіль;

  • пшеничне борошно – 400 г;

  • олія рослинна .


  • Приготування
    Приготування листів лазаньї в домашніх умовах почнемо з просіювання борошна. В отриманій гірці робимо поглиблення, в яке вбиваємо 1 яйце і вливаємо 30 мл рослинного масла. Тепер акуратно перемішуємо. Повинно вийти еластичне тісто. Вимішуємо його близько 15 хвилин. Якщо воно вийшло занадто крутим, додаємо близько 30 мл води. Після замісу залишаємо його на півгодинки, а потім ділимо на 6 частин. Кожну з них тоненько розкачуємо. Після цього аркуші залишаємо, підсихати. Перед використанням відварюємо їх у підсоленому окропі з рослинним маслом (10 мл олії на 1 літр води) по 1 хвилині. А далі вже використовуємо листи лазаньї за рецептом.

    Листи лазаньї своїми руками


    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • пшеничне борошно – 500 г;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • охолоджена вода – 80 мл


  • Приготування
    Борошно просіваємо гіркою на стіл. Робимо в ній ямку, додаємо 2 яйця. Вбивати їх слід по одному і злегка перемішайте з борошном. Потім вливаємо олію. Потім частинами додаємо холодну воду. Вимішуємо тісто. Його готовність перевіряємо так – надрізаємо його, якщо зріз рівний, значить, тісто готове. Ділимо його на 8 частин. Тоненько розкочуємо качалкою, надаючи потрібну форму. Викладаємо їх на обробну дошку, пересипаючи борошном. Накриваємо серветкою і залишаємо в світлому сухому місці. Хвилин через 30 вони повністю висохнуть. Їх можна скласти стопкою, помістити в пакет і зберігати так до 2 місяців у прохолодному місці. Перед застосуванням опускаємо їх в окріп на хвилинку по одному. Потім дістаємо і готуємо лазанью .

    Як зробити листи для лазаньї будинку?


    Інгредієнти:

  • борошно;

  • молоко – 100 мл;

  • яйця – 3 шт.;
  • Листи для лазаньї в домашніх умовах

  • сіль.


  • Приготування
    Молоко змішати з яйцями і дрібкою солі. Поступово всипаємо борошно, скільки візьме тісто вимішуємо до еластичного стану. Залишаємо постояти, а потім розкачуємо і ділимо на прямокутні листи бажаного розміру. Відварюємо їх в окропі з додаванням рослинної олії 2-3 хвилини, а потім виймаємо і використовуємо за призначенням.
    Ми вам розповіли, як готувати і варити листи для лазаньї. Тепер швидко і просто ви можете самостійно приготувати це смачне італійське блюдо будинку.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    Рецептів лазаньї існує безліч - від класичного до лінивого домашнього способу її приготування. Але кожен буде неодмінно смачним, якщо зробити страву
    Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
    Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
    Сьогодні італійську пасту не складно приготувати самостійно. Неймовірний вибір рецептів вражає фантазію будь-якої господині і штовхає на черговий
    Листи для лазаньї
    Листи для лазаньї
    Давно не секрет, що лазанью можна успішно приготувати на домашній кухні, адже страва готується з простих інгредієнтів, доступних в будь-якому
    Тісто для лазаньї своїми руками
    Тісто для лазаньї своїми руками
    Існує безліч способів приготування традиційної італійської лазаньї, і ті, хто одного разу її готував, стверджують, що найсмачніше блюдо виходить з
    Тісто для лазаньї в домашніх умовах - рецепт
    Тісто для лазаньї в домашніх умовах - рецепт
    Бувалі любителі італійської лазаньї стверджують, що ідеальним страва виходить за умови самостійного приготування листів для цієї страви. Пропонуємо
    Лазанья з грибами - рецепт
    Лазанья з грибами - рецепт
    Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих