Тісто для лазаньї в домашніх умовах - рецепт
Смачну лазанью можна приготувати на вечерю в два рахунки, приклавши зовсім трохи зусиль. Одним з головних інгредієнтів цієї страви виступають листи, які йдуть упереміж з начинкою. Їх можна купити в супермаркеті або трохи потрудитися і зробити самостійно. А ми вам в цьому допоможемо та розповімо, як приготувати тісто для лазаньї будинку.
Інгредієнти:
борошно – 400 г;
масло рослинне – 30 мл;
яйце – 3 шт.;
сіль.
Приготування
Отже, для приготування тіста для лазаньї в домашніх умовах, просіваємо на стіл борошно, зверху робимо поглиблення і вбиваємо сирі яйця. Потім вливаємо трохи рослинної олії і ретельно вимішуємо масу до еластичного стану. Після замісу залишаємо тісто на 40 хвилин, а потім розділяємо на однакові частини і дуже тонко розкочуємо. Залишаємо листи хвилин на 30 щоб вони трохи підсохли. Перед складанням лазаньї, їх можна проварити у воді з додаванням масла і солі.
Інгредієнти:
борошно – 500 г;
масло вершкове – 1 пачка;
яйце – 2 шт.;
сіль – щіпка;
оцет 9% – 1 ст. ложка;
холодна вода – 400 мл
Приготування
Борошно змішуємо з рубаним маслом до стану однорідної дрібної крихти. У невелику каструльку наливаємо холодну воду і розчиняємо у ній оцет і сіль. Отриману рідину акуратно вливаємо в борошно з маслом і швиденько замішуємо однорідне тісто, підливаючи по необхідності воду. Потім скачуємо тісто в грудку, загортаємо в плівочку і прибираємо в холодильник. Через 2 години розкачуємо його в пласт, нарізаємо рівними прямокутниками і промазуємо поверхню кожного маслом. Далі складаємо один на інший, тонко розкачуємо і знову нарізаємо пластами. Трохи підсушуємо тісто і приступаємо до приготування лазаньї.
Інгредієнти:
борошно – 500 г;
молоко – 100 мл;
яйце – 3 шт.;
сіль.
Приготування
Яйця збиваємо в мисці, вливаємо молоко і кидаємо дрібку солі. Поступово вводимо борошно і вимішуємо не липнущее до рук тісто. Залишаємо його хвилин на 30 постояти, а потім розкачуємо і розрізаємо на однакові прямокутники. Відварюємо пласти у воді, підлив в каструлю трохи рослинного масла.
Інгредієнти:
масло топлене – 1 ст. ложка;
яйце – 5 шт.;
борошно;
куркума – за смаком;
сіль.
Приготування
Беремо глибоку миску і насипати гіркою борошно. Потім кидаємо порошок куркуми, сіль і перемішуємо. Робимо зверху невелику воронку і вливаємо попередньо збиті з розтопленим маслом яйця. Замішуємо щільне тісто, ліпимо з нього кульку і, накривши серветкою, залишаємо на 10 хвилин. Далі ділимо на частини і розкачуємо кожну в тонкі листи. Після цього перекладаємо їх на паперові рушники і залишаємо підсихати. Потім перевертаємо їх на іншу сторону. Перед приготуванням лазаньї, кожен пласт акуратно опускаємо окремо у киплячу воду, підсолюємо і варимо 2 хвилинки.
Інгредієнти:
борошно – 400 г;
яйце – 3 шт.;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль.
Приготування
Тісто зовсім необов'язково місити вручну, а можна використати хлібопічку. Отже, яйця збиваємо з сіллю і виливаємо масу в контейнер. Потім додаємо рослинне масло, додаємо борошно і вибираємо функцію «Тісто для пельменів». Після закінчення часу виймаємо готове тісто, загортаємо в плівочку і прибираємо в холод. Через 30 хвилин розкачуємо його в тоненький пласт і вирізаємо прямокутник потрібного розміру. Перед приготуванням лазаньї, відварюємо листи в киплячій воді.
Рецепт тіста для лазаньї в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування тіста для лазаньї в домашніх умовах, просіваємо на стіл борошно, зверху робимо поглиблення і вбиваємо сирі яйця. Потім вливаємо трохи рослинної олії і ретельно вимішуємо масу до еластичного стану. Після замісу залишаємо тісто на 40 хвилин, а потім розділяємо на однакові частини і дуже тонко розкочуємо. Залишаємо листи хвилин на 30 щоб вони трохи підсохли. Перед складанням лазаньї, їх можна проварити у воді з додаванням масла і солі.
Рецепт листкового тіста для лазаньї
Інгредієнти:
Приготування
Борошно змішуємо з рубаним маслом до стану однорідної дрібної крихти. У невелику каструльку наливаємо холодну воду і розчиняємо у ній оцет і сіль. Отриману рідину акуратно вливаємо в борошно з маслом і швиденько замішуємо однорідне тісто, підливаючи по необхідності воду. Потім скачуємо тісто в грудку, загортаємо в плівочку і прибираємо в холодильник. Через 2 години розкачуємо його в пласт, нарізаємо рівними прямокутниками і промазуємо поверхню кожного маслом. Далі складаємо один на інший, тонко розкачуємо і знову нарізаємо пластами. Трохи підсушуємо тісто і приступаємо до приготування лазаньї.
Рецепт приготування тіста для лазаньї
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо в мисці, вливаємо молоко і кидаємо дрібку солі. Поступово вводимо борошно і вимішуємо не липнущее до рук тісто. Залишаємо його хвилин на 30 постояти, а потім розкачуємо і розрізаємо на однакові прямокутники. Відварюємо пласти у воді, підлив в каструлю трохи рослинного масла.
Тісто на лазанью в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Беремо глибоку миску і насипати гіркою борошно. Потім кидаємо порошок куркуми, сіль і перемішуємо. Робимо зверху невелику воронку і вливаємо попередньо збиті з розтопленим маслом яйця. Замішуємо щільне тісто, ліпимо з нього кульку і, накривши серветкою, залишаємо на 10 хвилин. Далі ділимо на частини і розкачуємо кожну в тонкі листи. Після цього перекладаємо їх на паперові рушники і залишаємо підсихати. Потім перевертаємо їх на іншу сторону. Перед приготуванням лазаньї, кожен пласт акуратно опускаємо окремо у киплячу воду, підсолюємо і варимо 2 хвилинки.
Тісто для лазаньї в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Тісто зовсім необов'язково місити вручну, а можна використати хлібопічку. Отже, яйця збиваємо з сіллю і виливаємо масу в контейнер. Потім додаємо рослинне масло, додаємо борошно і вибираємо функцію «Тісто для пельменів». Після закінчення часу виймаємо готове тісто, загортаємо в плівочку і прибираємо в холод. Через 30 хвилин розкачуємо його в тоненький пласт і вирізаємо прямокутник потрібного розміру. Перед приготуванням лазаньї, відварюємо листи в киплячій воді.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати лазанью в домашніх умовах?
Давно полюбилося на теренах нашої країни страва італійської кухні можна без особливих кулінарних навичок приготувати самостійно. Далі розповімо, як
Тісто для тарталеток в домашніх умовах
Чудовою прикрасою святкового столу стануть холодні закуски, які оригінально оформлені. Пропонуємо кілька варіантів приготування основи для тарталеток
Листкове тісто швидкого приготування - рецепт
Листкове тісто добре тим, що з нього можна зробити все що завгодно - починаючи від м'ясних пиріжків і закінчуючи пирогами з солодкою начинкою. І,
Тісто для лазаньї
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких, приготувавши в домашніх умовах смачне та вишукане блюдо - лазанью, то, звичайно ж, слід почати з замішування
Лазанья з грибами - рецепт
Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Лазанья з брокколі
Лазанья - популярне італійське блюдо, в якому макарони у вигляді пластин прослоени начинкою. Давайте розберемося, як приготувати чудову лазанью з