Як приготувати лазанью в домашніх умовах?

Як приготувати лазанью з фаршем?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати лазанью вдома, купуємо готові листи. М'ясний фарш обсмажуємо на розігрітій олії і приправляємо спеціями за смаком. Моркву і цибулю очищаємо, промиваємо, тоненько шаткуємо й додаємо до фаршу. Вогонь зменшуємо і тушкуємо все разом 5 хвилин. Далі кладемо томатний соус, перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин, додавши за бажанням кілька зубчиків часнику. Тепер беремо листи для лазаньї і відварюємо їх приблизно 3 хвилини, опускаючи по черзі в підсолений окріп. Готові пласти не промиваємо, а викладаємо на рушник. Після цього приступаємо до складання страви: застеляємо деко фольгою, робимо бортики по краях і викладаємо кілька аркушів, закриваючи все дно форми. Тепер розподіляємо по поверхні м'ясну начинку і заливаємо густими вершками. Сюди ж додаємо подрібнені кубиками помідори, зелень і кружальця моцарели. Накриваємо начинку тістом і повторюємо знову всі верстви в тій же послідовності. Відправляємо заготовку в духовку, виставляємо температуру на 220 градусів і засікаємо приблизно 40 хвилин. Подаємо лазанью гарячої, розрізаємо на порційні шматочки і притрусивши свіжою зеленню.
Як приготувати лазанью в мультиварці?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Перед тим, як приготувати лазанью вдома, готуємо всі інгредієнти. Цибулину очистити, шаткуємо дрібненько і обсмажуємо на рослинному маслечко в мультиварці, вибравши режим «Смаження». Потім додаємо фарш і готувати, періодично помішуючи, хвилин 10. Після цього кладемо томатну пасту, перемішуємо, заправляємо спеціями і тушкуємо кілька хвилин. Перекладаємо готову начинку в тарілку. У чисту чашу мультиварки кидаємо шматочок вершкового масла, встановлюємо той же режим і як тільки масло розплавиться, всипаємо борошно. Далі вливаємо трохи молока, розбиваємо всі грудочки і кидаємо для аромату щіпку мускатного горіха і видавлюємо пару зубчиків часнику. Коли соус почне загусати, вимикаємо прилад і переливаємо його в мисочку. У чашу мультиварки наливаємо фільтровану воду, включаємо режим «Пар» і після закипання, акуратно опускаємо листи лазаньї і відварюємо їх. Тепер переходимо до складання страви: посуд застеляємо листом фольги, змащуємо соусом і зверху кладемо лист тіста. Далі розподіляємо трохи начинки і розрівнюємо ложкою. Присипаємо рясно сиром, поливаємо соусом і знову накриваємо листом тесту. Повторюємо всі шари і готуємо лазанью на режимі «Випічка» 50 хвилин.
Як приготувати лазанью з куркою?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Перед тим, як приготувати лазанью з грибами, готуємо всі інгредієнти. Філе і печериці

Рекомендуємо добрі рецепти

Лазанья з грибами - рецепт
Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих

Лазанья з морепродуктів - рецепт
З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні

Лазанья з м'ясною начинкою
Лазанья - італійське блюдо, яке знайоме багатьом. В даний час існує багато варіацій її приготування. І зараз ми розповімо, як зробити чудову лазанью

Лазанья з куркою - рецепт
Лазанья - популярне італійське блюдо, яке відоме у всьому світі. Варіантів її приготування з різноманітними начинками дуже багато. І зараз ми

Лазанья з яловичини
Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів

Лазанья з брокколі
Лазанья - популярне італійське блюдо, в якому макарони у вигляді пластин прослоени начинкою. Давайте розберемося, як приготувати чудову лазанью з