» » Тісто для тарталеток в домашніх умовах

Тісто для тарталеток в домашніх умовах

Тісто для тарталеток в домашніх умовах
Тарталетки – невеликі їстівні кошички для подачі закусок. Їх печуть з різного тіста, і ми пропонуємо вам кілька варіантів.

Рецепт тіста для тарталеток в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • маргарин – 200 г;

  • борошно – 300 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 100 р.


  • Приготування
    Борошно заздалегідь просіваємо і змішуємо її з рубаним шматочками маргарином. Ретельно розминаємо все в крихту і відставляємо в сторону. Окремо збиваємо яйце, додаємо поступово сіль і цукор. Потім акуратно вливаємо отриману суміш в борошно і замішуємо м'яке тісто. Відправляємо його на 15 хвилин у холодильник. Після цього відщипуємо від нього шматочки, викладаємо їх у формочки і розподіляємо тісто по всій поверхні, розрівнюючи пальцями. Відправляємо заготовки в прогріту духовку і випікаємо 10 хвилин. Ось і все, дуже смачне тісто для тарталеток готово!

    Як зробити тарталетки з листкового тіста?


    Інгредієнти:

  • дріжджове листкове тісто – 500 г;

  • борошно – 20 г;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування
    Отже, беремо розморожене листкове тісто, розкладаємо його на рівній поверхні, присипаної борошном, і розкочуємо качалкою в тонкий пласт. Потім розрізаємо на невеликі квадратики і робимо на кожній заготівлі хрестоподібні надрізи ножем прямо в центрі. Тепер акуратно перекладаємо їх на деко і наколюємо в декількох місцях виделкою. Відправляємо тарталетки в розігріту духовку і випікаємо 20 хвилин при температурі 170 градусів. Після цього охолодити їх і переходимо до наповнення будь-якими начинками на ваш смак.

    Рецепт пісочного тіста для тарталеток


    Інгредієнти:

  • борошно – 3 ст.;

  • яєчні жовтки – 2 шт.;

  • молоко свіже – 100 мл;

  • маргарин – 200 г;

  • розпушувач – щіпка;

  • сіль дрібна – щіпка.


  • Приготування
    Тісто для тарталеток в домашніх умовах

    Для приготування тіста для тарталеток в домашніх умовах, беремо розм'якшений маргарин і розтираємо його в мисці, поступово підливаючи молоко. Потім вводимо яєчні жовтки і ретельно перемішуємо вінчиком. Далі всипаємо частинами просіяне борошно, кидаємо дрібну сіль і розпушувач. Перемішуємо масу руками до еластичною і пишної консистенції і охолоджуємо хвилин 30 прибравши в холодильник. Далі, розкачуємо тісто на тоненький пласт, нарізаємо колами, викладаємо у формочки для кексів і рівномірно розподіляємо по дну і стеночкам. Випікаємо несолодке тісто для тарталеток в заздалегідь прогрітій духовці при 180 градусах до підрум'янення.
    Додав: admin | 1-11-2015, 23:09
    Переглядів: 379