Тісто для тарталеток

Рецепт пісочного тіста для тарталеток
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати тісто для тарталеток. Сіль змішуємо з борошном, збиваємо жовтки з цукром, а масло рубаємо. Інгредієнти з'єднуємо і замішуємо тісто, поступово вливаючи воду. Тісто прибираємо обов'язково на 30 хвилин у холодильник. Потім розгортаємо в тонкий пласт товщиною не більше 3 мм Розставляємо формочки для тарталеток поряд один з одним, накриваємо шаром пісочного тіста і придавлюємо качалкою, а потім прибираємо зайве тісто.
Формочки ставимо ще на деякий час в холодильнику. Перед випічкою проколюємо тісто в декількох місцях виделкою. Випікаємо при високій температурі 200 градусів 15 хвилин. Готові тарталетки заповнюємо будь смачною начинкою. Для того щоб тісто у формочки не вздувалось, покладіть на дно квасоля або кілька горошин.
Смачне тісто для тарталеток
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і ретельно подрібнюємо до отримання крихти з вершковим маслом. Сметану збиваємо до однорідності з яйцем і сіллю, виливаємо суміш в крихту і швиденько замішуємо пластичне однорідне тісто. Загортаємо його в плівку або пакет і кладемо хоча б на 1 годину в холодильник. Після цього переходимо безпосередньо до приготування тарталеток.
Рецепт тарталеток з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
В першу чергу тонко розкачуємо тісто на рівній поверхні, злегка присипаної борошном. Потім нарізаємо його квадратами. Потім робимо хрестоподібні надрізи прямо в центрі кожного квадрата. При запіканні куточки відгинаємо назовні.
Рецепт заварного тіста для тарталеток
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо воду, кладемо сіль, масло і доводимо до кипіння. Всипаємо швидко борошно, постійно помішуючи масу дерев'яною ложкою, і варимо 1-2 хвилини. Одержаний грудку тіста трохи охолоджуємо, і по одному вводимо яйця, ретельно вимішуючи.
Рецепт прісного тіста для тарталеток
Інгредієнти:
Приготування
Борошно гарненько змішуємо з розм'якшеним маслом, а потім вводимо жовтки. Замішуємо м'яке тісто і прибираємо його на 30 хвилин в прохолодне місце.
Рецепт кавового тесту для тарталеток
Інгредієнти:

Приготування
Борошно змішуємо з цукром, додаємо дрібно порзане масло. Жовток з'єднуємо з холодним кава . Замішуємо тісто і гарненько вимішуємо його протягом декількох хвилин. Потім скачуємо кулю, загортаємо у плівку і прибираємо на 20 хвилин в прохолодне місце.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тарталетки з ікрою
Тарталетки з ікрою - це вишукана закуска, яка просто незамінна на фуршетах і банкетах. Їх можна швиденько приготувати на швидку руку, показавши себе

Тарталетки з сьомгою
Тарталетки - це чудова і швидка закуска для вечірок, фуршетних столів. Варіацій їх приготування досить багато - все залежить від ваших уподобань. Ми

Тарталетки з куркою
Хто ж з нас не пробував закуску в тарталетках?! Її різновидів досить багато - все залежить від ваших уподобань. У нашій статті ми підібрали для вас

Тарталетки з сиром
Хто з нас не любить сир? Його, напевно, люблять усі. Його використовують у приготуванні багатьох святкових страв. І сьогодні ми зібрали для вас

Солодкі начинки
Начинки є основою багатьох страв. І сьогодні мова піде про солодких начинках для млинців, лавашу, тарталеток. Читаємо наші корисні поради та

Кошики з фруктами
Якщо ви хочете здивувати гостей або домочадців (або і тих, і інших одночасно), пропонуємо вам зробити чудовий десерт - кошики з фруктами. Випікати їх