Тарталетки з ікрою
Тарталетки з ікрою - це одне з тих вишуканих страв, які можна приготувати на швидку руку і при цьому здивувати всіх гостей. Ця закуска просто незамінна на фуршетах або за банкетним столом. При цьому тарталетки з ікрою не обов'язково передбачають наявність саме червоною, чорної ікри (хоча це варіант, безумовно, є найбільш святковим), закуску можна додавати також і будь-яку овочеву ікру.
Як приготувати різні тарталетки з ікрою до вашого свята, ми розберемося в цій статті.
Рецепт тарталеток з червоної ікрою і зеленим маслом
Інгредієнти:
вершкове масло - 50 г;
зелений базилік (листя) - жменя;
сіль, перець - за смаком;
червона ікра;
листкове тісто - 1 упаковка.
Приготування
Листкове тісто тонко розкачуємо і викладаємо в невеликі жароміцні форми для тарталеток, попередньо змазані маслом. Випікаємо листкові тарталетки до зарум'янювання, даємо повністю охолонути.
М'яке вершкове масло збиваємо блендером разом з подрібненими листям базиліка, приправляємо готову масу сіллю і перцем. На дно постигла тарталетки намазуємо ароматне зелене масло, зверху викладаємо ікру і прикрашаємо маленьким листочком базиліка.
Тарталетки з ікрою і вершковим сиром
Інгредієнти:
вершковий сир - 100 г;
тарталетки з пісочного тіста;
червона ікра;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
кріп - 5-6 гілочок;
сіль, перець.
Приготування
Вершковий сир змішуємо з подрібненим кропом, лимонним соком, сіллю і перцем. Наповнюємо сирною масою кондитерський мішок і з його допомогою акуратно викладаємо вершковий сир на поверхню тарталетки.
Ну і які ж тарталетки з ікрою без головного інгредієнта - ікри - її ми викладаємо по 1 чайній ложці поверх вершкового сиру.
Тарталетки з червоною ікрою, креветками і з мусом з авокадо
Інгредієнти:
авокадо - 1 шт.;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
сир «Філадельфія» - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком;
варені креветки;
білий хліб;
червона ікра.
Приготування
З білого хліба з допомогою формочки вирізаємо невеликі кружечки і підсушуємо їх на сковороді без масла. Сир «Філадельфія» , м'якоть авокадо, лимонний сік і сіль збиваємо блендером до однорідності. Викладаємо мус з авокадо на грінку, а зверху розміщуємо червону ікру і відварні креветки.
Тарталетки з сьомгою та ікрою
Інгредієнти:
філе слабосоленої сьомги - 150 г;
сметана - 100 г;
червона ікра;
кріп - 5-6 гілочок;
тарталетки.
Приготування
Сметану змішати з рубаною петрушкою і викладаємо на дно тарталеток. Зверху розміщуємо тонкі пелюстки філе сьомги, зібрані в бутон. У центр бутона з риби кладемо червону ікру і невелика кількість зелені кропу.
Тарталетки з грибною ікрою
Інгредієнти:
печериці - 150 г;
морква - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
часник - 1 зубчик;
солоний огірок - 1 шт.;
тарталетки.
Приготування
Нарізану ріпчасту цибулю обсмажуємо до напівготовності, після чого додаємо подрібнені гриби і мелконарезанного відварену моркву. За пару хвилин до кінця готування, коли всі овочі стануть м'якими, додаємо роздавлений зубчик часнику і спеції. Подрібнюємо грибну ікру з допомогою блендера і наповнюємо сумішшю тарталетки. Зверху прикрашаємо закуску тонкими кружечками солоного огірка. Всі тарталетки з грибами готові!
Тарталетки з чорною ікрою
Інгредієнти:
багет;
чорна ікра;
відварене яйце - 3 шт.;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
домашній майонез - 2 ст. ложки;
зелень - для прикраси.
Приготування
Скибочки багета обсмажуємо на сухій сковороді і змащуємо тонким шаром вершкового масла. На тост з багета викладаємо чорну ікру, зверху тонкий кружечок вареного яйця і краплю домашнього майонезу. Прикрашаємо тарталетку зеленню і подаємо до столу.
Як приготувати різні тарталетки з ікрою до вашого свята, ми розберемося в цій статті.
Рецепт тарталеток з червоної ікрою і зеленим маслом
Інгредієнти:
Приготування
Листкове тісто тонко розкачуємо і викладаємо в невеликі жароміцні форми для тарталеток, попередньо змазані маслом. Випікаємо листкові тарталетки до зарум'янювання, даємо повністю охолонути.
М'яке вершкове масло збиваємо блендером разом з подрібненими листям базиліка, приправляємо готову масу сіллю і перцем. На дно постигла тарталетки намазуємо ароматне зелене масло, зверху викладаємо ікру і прикрашаємо маленьким листочком базиліка.
Тарталетки з ікрою і вершковим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Вершковий сир змішуємо з подрібненим кропом, лимонним соком, сіллю і перцем. Наповнюємо сирною масою кондитерський мішок і з його допомогою акуратно викладаємо вершковий сир на поверхню тарталетки.
Ну і які ж тарталетки з ікрою без головного інгредієнта - ікри - її ми викладаємо по 1 чайній ложці поверх вершкового сиру.
Тарталетки з червоною ікрою, креветками і з мусом з авокадо
Інгредієнти:
Приготування
З білого хліба з допомогою формочки вирізаємо невеликі кружечки і підсушуємо їх на сковороді без масла. Сир «Філадельфія» , м'якоть авокадо, лимонний сік і сіль збиваємо блендером до однорідності. Викладаємо мус з авокадо на грінку, а зверху розміщуємо червону ікру і відварні креветки.
Тарталетки з сьомгою та ікрою
Інгредієнти:
Приготування
Сметану змішати з рубаною петрушкою і викладаємо на дно тарталеток. Зверху розміщуємо тонкі пелюстки філе сьомги, зібрані в бутон. У центр бутона з риби кладемо червону ікру і невелика кількість зелені кропу.
Тарталетки з грибною ікрою
Інгредієнти:
Приготування
Нарізану ріпчасту цибулю обсмажуємо до напівготовності, після чого додаємо подрібнені гриби і мелконарезанного відварену моркву. За пару хвилин до кінця готування, коли всі овочі стануть м'якими, додаємо роздавлений зубчик часнику і спеції. Подрібнюємо грибну ікру з допомогою блендера і наповнюємо сумішшю тарталетки. Зверху прикрашаємо закуску тонкими кружечками солоного огірка. Всі тарталетки з грибами готові!
Тарталетки з чорною ікрою
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки багета обсмажуємо на сухій сковороді і змащуємо тонким шаром вершкового масла. На тост з багета викладаємо чорну ікру, зверху тонкий кружечок вареного яйця і краплю домашнього майонезу. Прикрашаємо тарталетку зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тарталетки з сьомгою
Тарталетки - це чудова і швидка закуска для вечірок, фуршетних столів. Варіацій їх приготування досить багато - все залежить від ваших уподобань. Ми
Тарталетки з куркою
Хто ж з нас не пробував закуску в тарталетках?! Її різновидів досить багато - все залежить від ваших уподобань. У нашій статті ми підібрали для вас
Тарталетки з сиром
Хто з нас не любить сир? Його, напевно, люблять усі. Його використовують у приготуванні багатьох святкових страв. І сьогодні ми зібрали для вас
Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших
Тарталетки на святковий стіл
Тарталетки - це чудова закуска на святковий стіл або банкет. Варіантів приготування таких вишуканих закусок досить багато. І в нашій статті ми
Закуски для фуршету - рецепти
Холодні закуски ідеальні для фуршетів. І сьогодні ми розповімо про найбільш цікавих і оригінальних варіантах створення таких страв для будь-якого