Солодкі начинки

Солодкі начинки для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Сир ретельно перетираємо або збиваємо за допомогою блендера. Змішуємо сир з медом або будь-яким іншим обраним підсолоджувачем. Якщо маса виходить сухуватою - додайте вершків і збийте все ще раз. Тепер залишається лише з'єднати солодку начинку з сиру з подрібненими фісташками і шматочками будь-яких фруктів - ми вибрали манго.
Солодка начинка з щавлю і ревеню
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику змішати нарізані стебла ревеню з листям шпинату , цедрою і ваніллю. Ставимо всі інгредієнти на вогонь і тушкуємо у власному соку, помішуючи, близько 4 хвилин. Поки інгредієнти для начинки тушкуються, у воді крохмаль розведемо і заллємо їм нашу начинку. Слідом додаємо вибраний підсолоджувач за смаком, все ще раз перемішуємо і варимо до загустіння.
Така солодка начинка підійде для приготування пиріжків з листкового і дріжджового тіста, а також тертих пирогів і тарти на пісочному тісті.
Солодкі начинки для лаваша
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від насіння і шкірки, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом, корицею і цукром. Як тільки яблучні дольки стануть м'якими - прибираємо їх з вогню, загортаємо в лаваш і обсмажуємо до золотистого кольору з усіх сторін.
Солодка начинка для тарталеток
Інгредієнти:

Приготування
Цукор насипати в сковороду і карамелізуємо його протягом 5-6 хвилин, не перемішуючи. Зменшуємо вогонь, вливаємо теплі вершки і варимо карамель, помішуючи, ще 3-4 хвилини. Приправляємо начинку пучкою солі, змішати з подрібненими горіхами і розливаємо в тарталетки з пісочного тіста. Прикрашаємо тарталетки цілими горіхами і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити просту і смачну сирну начинку для пирогів, тарти, млинців, вареників, пиріжків і тортів. Загалом,

М'ясна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про м'ясній начинці. Видів її створення дуже багато з додаванням різноманітних інгредієнтів. Давайте розберемося

Начинка з яблук
Яблука - смачний фрукт, багатий залізом. І сьогодні ми зібрали для вас кілька універсальних варіантів створення начинок з яблук для млинців, пирогів,

Начинка з вишні
Начинка з вишні - смачне доповнення до млинців, маффинам, пирогів і тартам. Її можна зробити як із заморожених, так і свіжих ягід. У нашій статті ми

Конвертики з листкового тіста
Конвертики з листкового тіста - смачне і просте у приготуванні блюдо. Начинка тут може сама різна. У нашій статті ми розглянемо варіанти створення

Пиріг з апельсинами
Сік цитрусових фруктів освіжає і перетворює смак будь-яких десертів, і пироги в цьому плані не виняток. І сьогодні ми поговоримо про дивовижною