Солодкі начинки
Солодкі начинки для різних страв - це величезний розділ кулінарії, охопити який неможливо буде навіть, якщо зважитися присвятити цій темі окремий сайт. Ми відібрали кілька смачних і перевірених рецептів, для того, щоб спростити ваш пошук.
Інгредієнти:
сир - 500 г;
цедра 1 апельсина;
мед - 1/2 ст.;
фісташки - 1/2 ст.;
манго - за бажанням.
Приготування
Сир ретельно перетираємо або збиваємо за допомогою блендера. Змішуємо сир з медом або будь-яким іншим обраним підсолоджувачем. Якщо маса виходить сухуватою - додайте вершків і збийте все ще раз. Тепер залишається лише з'єднати солодку начинку з сиру з подрібненими фісташками і шматочками будь-яких фруктів - ми вибрали манго.
Інгредієнти:
ревінь - 3-4 стебла;
щавель (свіже листя) - 2 ст.;
апельсинова цедра - 1 ст. ложка;
ваніль - 1 ч. ложка;
вода - 1/4 ст.;
крохмаль - 3 ст. ложки;
цукор або мед - за смаком.
Приготування
У сотейнику змішати нарізані стебла ревеню з листям шпинату , цедрою і ваніллю. Ставимо всі інгредієнти на вогонь і тушкуємо у власному соку, помішуючи, близько 4 хвилин. Поки інгредієнти для начинки тушкуються, у воді крохмаль розведемо і заллємо їм нашу начинку. Слідом додаємо вибраний підсолоджувач за смаком, все ще раз перемішуємо і варимо до загустіння.
Така солодка начинка підійде для приготування пиріжків з листкового і дріжджового тіста, а також тертих пирогів і тарти на пісочному тісті.
Інгредієнти:
яблука - 2 шт.;
цукор - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
кориця - щіпка.
Приготування
Яблука очищаємо від насіння і шкірки, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом, корицею і цукром. Як тільки яблучні дольки стануть м'якими - прибираємо їх з вогню, загортаємо в лаваш і обсмажуємо до золотистого кольору з усіх сторін.
Інгредієнти:
цукор - 3/4 ст.;
вершки - 2/3 ст.;
вершкове масло - 80 г;
сіль - щіпка;
будь-які горіхи - 1 жменя.
Приготування
Цукор насипати в сковороду і карамелізуємо його протягом 5-6 хвилин, не перемішуючи. Зменшуємо вогонь, вливаємо теплі вершки і варимо карамель, помішуючи, ще 3-4 хвилини. Приправляємо начинку пучкою солі, змішати з подрібненими горіхами і розливаємо в тарталетки з пісочного тіста. Прикрашаємо тарталетки цілими горіхами і подаємо.
Солодкі начинки для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Сир ретельно перетираємо або збиваємо за допомогою блендера. Змішуємо сир з медом або будь-яким іншим обраним підсолоджувачем. Якщо маса виходить сухуватою - додайте вершків і збийте все ще раз. Тепер залишається лише з'єднати солодку начинку з сиру з подрібненими фісташками і шматочками будь-яких фруктів - ми вибрали манго.
Солодка начинка з щавлю і ревеню
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику змішати нарізані стебла ревеню з листям шпинату , цедрою і ваніллю. Ставимо всі інгредієнти на вогонь і тушкуємо у власному соку, помішуючи, близько 4 хвилин. Поки інгредієнти для начинки тушкуються, у воді крохмаль розведемо і заллємо їм нашу начинку. Слідом додаємо вибраний підсолоджувач за смаком, все ще раз перемішуємо і варимо до загустіння.
Така солодка начинка підійде для приготування пиріжків з листкового і дріжджового тіста, а також тертих пирогів і тарти на пісочному тісті.
Солодкі начинки для лаваша
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від насіння і шкірки, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом, корицею і цукром. Як тільки яблучні дольки стануть м'якими - прибираємо їх з вогню, загортаємо в лаваш і обсмажуємо до золотистого кольору з усіх сторін.
Солодка начинка для тарталеток
Інгредієнти:
Приготування
Цукор насипати в сковороду і карамелізуємо його протягом 5-6 хвилин, не перемішуючи. Зменшуємо вогонь, вливаємо теплі вершки і варимо карамель, помішуючи, ще 3-4 хвилини. Приправляємо начинку пучкою солі, змішати з подрібненими горіхами і розливаємо в тарталетки з пісочного тіста. Прикрашаємо тарталетки цілими горіхами і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити просту і смачну сирну начинку для пирогів, тарти, млинців, вареників, пиріжків і тортів. Загалом,
М'ясна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про м'ясній начинці. Видів її створення дуже багато з додаванням різноманітних інгредієнтів. Давайте розберемося
Начинка з яблук
Яблука - смачний фрукт, багатий залізом. І сьогодні ми зібрали для вас кілька універсальних варіантів створення начинок з яблук для млинців, пирогів,
Начинка з вишні
Начинка з вишні - смачне доповнення до млинців, маффинам, пирогів і тартам. Її можна зробити як із заморожених, так і свіжих ягід. У нашій статті ми
Конвертики з листкового тіста
Конвертики з листкового тіста - смачне і просте у приготуванні блюдо. Начинка тут може сама різна. У нашій статті ми розглянемо варіанти створення
Пиріг з апельсинами
Сік цитрусових фруктів освіжає і перетворює смак будь-яких десертів, і пироги в цьому плані не виняток. І сьогодні ми поговоримо про дивовижною