Начинка з яблук

Начинка для млинців з яблук
На відміну від начинки для пирогів, яблука для млинців можуть бути трохи більш соковитими, тобто допустима наявність рідкого сиропу, якими будуть просочуватися млинці, в той час, як для випічки така начинка не згодиться, так як з-за надлишків вологи тісто може не пропектися.
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від шкірки і серцевини, після чого нарізаємо їх часточками. Змішуємо цукор з меленими спеціями і сіллю в невеликій мисці. Обвалюємо в солодкій ароматної суміші скибочки яблук, намагаючись максимально покрити їх.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому яблучні шматочки. Чекаємо, поки яблука злегка зарум'яняться, після чого зменшуємо вогонь до мінімального і додаємо на сковороду ваніль з лимонним соком. Тушкуємо яблука в пряної карамелі до м'якості 7-10 хвилин, при цьому готові шматочки повинні бути м'якими, але зберігати свою форму.
Начинка зі свіжих яблук з корицею може подаватися з млинцями як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Рецепт начинки для штруделя з яблук
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки заливаємо ромом і залишаємо набрякнути десь на годину. Щоб прискорити час набухання родзинки можна поставити в мікрохвильову піч на 30 секунд. Яблука слід нарізати на дольки і запекти до напівготовності. Таким чином, вся зайва волога, яка заважає тесту рівномірно випікатися, вийде, а самі яблучні дольки під час подальшого запікання не перетворяться на пюре. Тепер змішуємо яблучні шматочки з цукром, лимонною цедрою, лимонним соком, корицею і родзинками .
Начинка з яблук і брусниці
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо всі інгредієнти разом і викладаємо в основу для пирога. Якщо ви бажаєте приготувати таку начинку з сушених яблук, то спершу запарте останні окропом.
Начинка для пирогів з яблук c солоної карамеллю
Солона карамель - одне з великих кулінарних винаходів. Проста в приготуванні, вона здатна вразити будь-якого гурмана поєднанням характерною карамельної солодощі з сіллю і вершками.
Інгредієнти:

Приготування
Для приготування солоної карамелі склянку білого цукру змішуємо з водою і ставимо на вогонь. Даємо кристалам розчинитися, додаємо масло і варимо карамель до золотисто-коричневого кольору, вливаємо вершки додаємо сіль і прибираємо з вогню.
Яблука (візьміть кислуваті) очистіть і наріжте скибочками, збризніть лимонним соком, посипте коричневим цукром, корицею і мускатним горіхом. Злийте надлишки рідини і додайте борошно.
В основу для пирога спершу викладаємо половину яблучної начинки, покриваємо її шаром карамелі і викладаємо другу половину яблук. Зверху розподіляємо розкатане тісто.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печені яблука
Печені яблука - це дивовижний корисний десерт, який сподобається і дітям, і дорослим. А приготувати таке ласощі не складе особливих труднощів, і в

Фаршировані яблука в духовці
Фаршировані яблука, запечені в духовці - смачний і корисний десерт. Таке ласощі припаде до смаку і дорослим, і дітям. У нашій статті ми зібрали

Солодкі начинки
Начинки є основою багатьох страв. І сьогодні мова піде про солодких начинках для млинців, лавашу, тарталеток. Читаємо наші корисні поради та

Яблучна запіканка
Якщо вам набридла шарлотка, але ви любите випічку з яблуками, спробуйте приготувати запіканку з яблук. Дуже смачне і корисне блюдо, яке приготувати

Яблучний тарт
Яблучний тарт - це страва французької кухні, яке популярне у багатьох країнах. Варіантів його створення в даний час багато, і нашій статті ми зібрали

Пиріг-перевертиш з яблуками
Пиріг-перевертиш з яблуками - це оригінальний і смачний десерт, який можна зробити до недільного чаювання або святкового застілля. Пропонуємо вашій