Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Піца з листкового дріжджового тіста

Піца з листкового дріжджового тіста

14-02-2016, 18:36
867
Піца з листкового дріжджового тіста
Маючи в морозильній камері упаковку готового листкового дріжджового тіста, можна організувати швидке частування для гостей або ж просто вечерю на швидку руку, приготувавши з нього піцу. Начинку можна знайти на свій смак, згідно з наявними запасами продуктів в холодильнику. А ми запропонуємо кілька ідей для такої піци і розповімо тонкощі її приготування.

Піца з готового листкового дріжджового тіста в духовці


Інгредієнти:

  • готове листкове дріжджове тісто – 490 г;

  • копчена ковбаса – 190 г;

  • ковбаса докторська – 120 г;

  • печериці свіжі – 350 г;

  • солодкий болгарський перець – 100 г;

  • маслини без кісточок – 120 г;

  • соус томатний – 190 г;

  • орегано – 2 щіпки;

  • базилік – 2 щіпки;

  • мелена суміш перців – 2 щіпки;

  • часник – 2 зубці;

  • сіль – за смаком;

  • твердий сир – 290 г;

  • рослинна олія без запаху.


  • Приготування
    Дістаємо завчасно з морозилки готове листкове дріжджове тісто і залишаємо при кімнатній температурі до повного розморожування.
    За цей час підготуємо компоненти для піци. Очищаємо зубці часнику, видавлюємо через прес і змішати з томатним соусом. Туди ж кидаємо орегано мелений базилік, мелену суміш перців і гарненько перемішуємо.
    Свіжі печериці, промиваємо під проточною водою, даємо стекти, і нарізаємо невеликими пластинами. Потім закладаємо підготовлену грибну масу в попередньо розігріту сковороду з рослинним маслом без запаху і витримуємо, помішуючи, до випаровування грибних соків. Разом з тим нарізаємо копчену і докторську ковбасу невеликою соломкою, а маслини без кісточок шаткуємо тонкими кільцями. Моєму, витираємо насухо і очищаємо болгарський перець, а потім подрібнюємо його досить дрібними кубиками або тонкою соломкою. Твердий сир перетираємо через саму крупну тертку.
    Розмерзається тісто складаємо вчетверо, а потім розкачуємо досить тонко і переносимо за допомогою качалки на промаслений лист. Розподіляємо пласт по його поверхні, розрівнюючи і формуючи невеликі бортики, а потім промазуємо по всій поверхні підготовленим пряним томатним соусом. Потім розкладаємо шматочки копченої і вареної ковбаски, гриби, солодкий перчик і маслини, притрушиваем всі шаром сиру і розташовуємо в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці до готовності і придбання рум'яної скоринки. Зазвичай для цього достатньо п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.

    Міні піци з покупного листкового дріжджового тіста


    Інгредієнти:

  • готове листкове дріжджове тісто – 490 г;

  • шинка або ковбаса – 300 г;

  • сир фета – 120 г;

  • в'ялені помідори в олії – за смаком;

  • солодкий болгарський перець – за смаком;

  • маслини без кісточок – 120 г;

  • червоний салатний цибуля – за смаком;

  • пряний томатний соус – 190 г;

  • свіжа зелень – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • твердий сир – 275 г;

  • рослинна олія без запаху.


  • Приготування
    Розморожуємо готове листкове дріжджове тісто, а потім розкачуємо досить тонко і за допомогою склянки чи чашки вирізаємо круглі коржі.
    Як пряного томатного соусу можна взяти готовий кетчуп або ж приготувати його з томатної пасти, з додаванням бульйону, солі, меленого перцю, а також базиліка, орегано і інших пряних трав. Начинкою для міні піц може бути шинка або будь ковбаска, наявна в наявності, її як і інші компоненти для піц зі списку інгредієнтів необхідно нарізати якомога дрібніше. Серед них червоний салатний цибулю,
    Піца з листкового дріжджового тіста
    болгарський перчик, маслини, в'ялені помідори, сир фета і свіжа зелень. Все це акуратно змішуємо в одній мисці, а твердий сир окремо натираємо на крупній тертці.
    Тепер приступаємо до формування міні піц. Вирізані кружечки тіста розкладаємо на деку, застеленому пергаментным листом, і промазуємо томатним соусом. Потім розкладаємо приготовану суміш продуктів для начинки і притрушиваем сирної стружкою.
    Для випікання таких міні піц з покупного листкового дріжджового тіста достатньо п'ятнадцяти хвилин при заданому температурному режимі на рівні 185 градусів.




    Рекомендуємо добрі рецепти
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
    Пиріжки з листкового тіста з м'ясом
    Пиріжки з листкового тіста з м'ясом
    Найпростіший спосіб нагодувати сім'ю або нежданих гостей домашньою випічкою - це спекти пиріжки з готового листкового тіста. Вони виходять смачними,
    Піца без тіста
    Піца без тіста
    Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
    Піца з листкового тіста
    Піца з листкового тіста
    Піца з листкового тіста – ідеальний варіант швидкого вечері або оригінальної закуски для дружньої вечірки. Слід зазначити, що листкове тісто надає
    Піца з сосисками
    Піца з сосисками
    Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
    Міні-піца - рецепт
    Міні-піца - рецепт
    Міні-піца - це те, що завжди прийде на допомогу, коли в будинок несподівано нагрянуть гості. Та й приготувати її без причини теж можна, адже радувати