Піца з листкового дріжджового тіста
Маючи в морозильній камері упаковку готового листкового дріжджового тіста, можна організувати швидке частування для гостей або ж просто вечерю на швидку руку, приготувавши з нього піцу. Начинку можна знайти на свій смак, згідно з наявними запасами продуктів в холодильнику. А ми запропонуємо кілька ідей для такої піци і розповімо тонкощі її приготування.
Інгредієнти:
готове листкове дріжджове тісто – 490 г;
копчена ковбаса – 190 г;
ковбаса докторська – 120 г;
печериці свіжі – 350 г;
солодкий болгарський перець – 100 г;
маслини без кісточок – 120 г;
соус томатний – 190 г;
орегано – 2 щіпки;
базилік – 2 щіпки;
мелена суміш перців – 2 щіпки;
часник – 2 зубці;
сіль – за смаком;
твердий сир – 290 г;
рослинна олія без запаху.
Приготування
Дістаємо завчасно з морозилки готове листкове дріжджове тісто і залишаємо при кімнатній температурі до повного розморожування.
За цей час підготуємо компоненти для піци. Очищаємо зубці часнику, видавлюємо через прес і змішати з томатним соусом. Туди ж кидаємо орегано мелений базилік, мелену суміш перців і гарненько перемішуємо.
Свіжі печериці, промиваємо під проточною водою, даємо стекти, і нарізаємо невеликими пластинами. Потім закладаємо підготовлену грибну масу в попередньо розігріту сковороду з рослинним маслом без запаху і витримуємо, помішуючи, до випаровування грибних соків. Разом з тим нарізаємо копчену і докторську ковбасу невеликою соломкою, а маслини без кісточок шаткуємо тонкими кільцями. Моєму, витираємо насухо і очищаємо болгарський перець, а потім подрібнюємо його досить дрібними кубиками або тонкою соломкою. Твердий сир перетираємо через саму крупну тертку.
Розмерзається тісто складаємо вчетверо, а потім розкачуємо досить тонко і переносимо за допомогою качалки на промаслений лист. Розподіляємо пласт по його поверхні, розрівнюючи і формуючи невеликі бортики, а потім промазуємо по всій поверхні підготовленим пряним томатним соусом. Потім розкладаємо шматочки копченої і вареної ковбаски, гриби, солодкий перчик і маслини, притрушиваем всі шаром сиру і розташовуємо в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці до готовності і придбання рум'яної скоринки. Зазвичай для цього достатньо п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
Інгредієнти:
готове листкове дріжджове тісто – 490 г;
шинка або ковбаса – 300 г;
сир фета – 120 г;
в'ялені помідори в олії – за смаком;
солодкий болгарський перець – за смаком;
маслини без кісточок – 120 г;
червоний салатний цибуля – за смаком;
пряний томатний соус – 190 г;
свіжа зелень – за смаком;
сіль – за смаком;
твердий сир – 275 г;
рослинна олія без запаху.
Приготування
Розморожуємо готове листкове дріжджове тісто, а потім розкачуємо досить тонко і за допомогою склянки чи чашки вирізаємо круглі коржі.
Як пряного томатного соусу можна взяти готовий кетчуп або ж приготувати його з томатної пасти, з додаванням бульйону, солі, меленого перцю, а також базиліка, орегано і інших пряних трав. Начинкою для міні піц може бути шинка або будь ковбаска, наявна в наявності, її як і інші компоненти для піц зі списку інгредієнтів необхідно нарізати якомога дрібніше. Серед них червоний салатний цибулю, болгарський перчик, маслини, в'ялені помідори, сир фета і свіжа зелень. Все це акуратно змішуємо в одній мисці, а твердий сир окремо натираємо на крупній тертці.
Тепер приступаємо до формування міні піц. Вирізані кружечки тіста розкладаємо на деку, застеленому пергаментным листом, і промазуємо томатним соусом. Потім розкладаємо приготовану суміш продуктів для начинки і притрушиваем сирної стружкою.
Для випікання таких міні піц з покупного листкового дріжджового тіста достатньо п'ятнадцяти хвилин при заданому температурному режимі на рівні 185 градусів.
Піца з готового листкового дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Дістаємо завчасно з морозилки готове листкове дріжджове тісто і залишаємо при кімнатній температурі до повного розморожування.
За цей час підготуємо компоненти для піци. Очищаємо зубці часнику, видавлюємо через прес і змішати з томатним соусом. Туди ж кидаємо орегано мелений базилік, мелену суміш перців і гарненько перемішуємо.
Свіжі печериці, промиваємо під проточною водою, даємо стекти, і нарізаємо невеликими пластинами. Потім закладаємо підготовлену грибну масу в попередньо розігріту сковороду з рослинним маслом без запаху і витримуємо, помішуючи, до випаровування грибних соків. Разом з тим нарізаємо копчену і докторську ковбасу невеликою соломкою, а маслини без кісточок шаткуємо тонкими кільцями. Моєму, витираємо насухо і очищаємо болгарський перець, а потім подрібнюємо його досить дрібними кубиками або тонкою соломкою. Твердий сир перетираємо через саму крупну тертку.
Розмерзається тісто складаємо вчетверо, а потім розкачуємо досить тонко і переносимо за допомогою качалки на промаслений лист. Розподіляємо пласт по його поверхні, розрівнюючи і формуючи невеликі бортики, а потім промазуємо по всій поверхні підготовленим пряним томатним соусом. Потім розкладаємо шматочки копченої і вареної ковбаски, гриби, солодкий перчик і маслини, притрушиваем всі шаром сиру і розташовуємо в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці до готовності і придбання рум'яної скоринки. Зазвичай для цього достатньо п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
Міні піци з покупного листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Розморожуємо готове листкове дріжджове тісто, а потім розкачуємо досить тонко і за допомогою склянки чи чашки вирізаємо круглі коржі.
Як пряного томатного соусу можна взяти готовий кетчуп або ж приготувати його з томатної пасти, з додаванням бульйону, солі, меленого перцю, а також базиліка, орегано і інших пряних трав. Начинкою для міні піц може бути шинка або будь ковбаска, наявна в наявності, її як і інші компоненти для піц зі списку інгредієнтів необхідно нарізати якомога дрібніше. Серед них червоний салатний цибулю, болгарський перчик, маслини, в'ялені помідори, сир фета і свіжа зелень. Все це акуратно змішуємо в одній мисці, а твердий сир окремо натираємо на крупній тертці.
Тепер приступаємо до формування міні піц. Вирізані кружечки тіста розкладаємо на деку, застеленому пергаментным листом, і промазуємо томатним соусом. Потім розкладаємо приготовану суміш продуктів для начинки і притрушиваем сирної стружкою.
Для випікання таких міні піц з покупного листкового дріжджового тіста достатньо п'ятнадцяти хвилин при заданому температурному режимі на рівні 185 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
Пиріжки з листкового тіста з м'ясом
Найпростіший спосіб нагодувати сім'ю або нежданих гостей домашньою випічкою - це спекти пиріжки з готового листкового тіста. Вони виходять смачними,
Піца без тіста
Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
Піца з листкового тіста
Піца з листкового тіста – ідеальний варіант швидкого вечері або оригінальної закуски для дружньої вечірки. Слід зазначити, що листкове тісто надає
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Міні-піца - рецепт
Міні-піца - це те, що завжди прийде на допомогу, коли в будинок несподівано нагрянуть гості. Та й приготувати її без причини теж можна, адже радувати