Пиріжки з листкового тіста з м'ясом
Пропонуємо вам рецепти приготування смачних пиріжків з листкового тіста з м'ясом. Це прекрасний варіант смачного перекусу або апетитного частування для гостей, що раптово наскочили.
Інгредієнти:
готове листкове дріжджове тісто – 490 г;
будь-м'ясний фарш – 550 г;
цибуля ріпчаста – 200 г;
вершкове або рослинне масло – 50 г;
спеції – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком;
свіжа зелень – за бажанням і смаком;
яйце – 1 шт.;
борошно.
Приготування
Першим ділом дістаємо готове листкове тісто з морозильної камери і даємо йому розморозитися.
Тим часом приготуємо м'ясну начинку. Для цього очищаємо цибулю, ріжемо на дрібні кубики і підрум'янюємо на вершковому або рослинному маслі до рум'яного кольору. Потім закладаємо м'ясний фарш і смажимо, помішуючи, до готовності. В кінці смаження приправляємо сіллю, меленим чорним перцем, спеціями і кидаємо за бажанням дрібно нарубану зелень. Готову начинку остуджуємо.
Розмерзається тісто розкладаємо на присипаному борошном столі і розкачуємо трохи за допомогою качалки. Далі розрізаємо пласт на квадрати, в центр якого ложкою накладаємо остигнула начинку. Запечатуємо пиріжки трикутником, прямокутником або конвертом і защипуємо краю зубцями виделки.
Тепер змащуємо верх пиріжків збитим яйцем, поміщаємо на промаслений лист, і визначаємо в попередньо прогрітий до 190 градусів духовку до підрум'янення і готовності. Залежно від можливостей духовки для цього може знадобитися від п'ятнадцяти до тридцяти хвилин.
Інгредієнти:
тісто листкове – 490 г;
будь-м'ясний фарш – 200 г;
ковбаса варено-копчена – 150 г;
цибуля зелена – 1 пучок;
часник – 2 зубчики;
томатний соус – 75 г;
рослинна олія;
спеції – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком;
яйце – 1 шт.;
борошно.
Приготування
Поки розморожується листкове тісто, займемося приготуванням пікантною м'ясної начинки для пиріжків. Для цього на прогрітому рослинному маслі обсмажуємо м'ясний фарш і нарізану дрібними кубиками ковбасу. Через сім хвилин зменшуємо вогонь до мінімуму, кидаємо дрібно нарізані пір'я зеленого лука, пропущений через прес часник, додаємо томатний соус, сіль, перець і спеції, все ретельно перемішуємо і смажимо три хвилини. Тепер додаємо столову ложку борошна, перемішуємо, вливаємо 50 мілілітрів води і знову перемішуємо. Витримуємо на вогні до випаровування рідини і знімаємо з вогню.
Розмерзається тісто розкачуємо трохи на присипаної борошном поверхні і розрізаємо на квадрати. Ложкою накладаємо остигнула начинку, надаємо пиріжку бажану форму і защипуємо краю зубцями виделки.
Обсмажуємо пиріжки до рум'яності в рослинному маслі на сковорідці на помірному вогні. На початку смаження прикриваємо сковороду кришкою, так пиріжки вийдуть пишніше.
Пиріжки з м'ясом з готового листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом дістаємо готове листкове тісто з морозильної камери і даємо йому розморозитися.
Тим часом приготуємо м'ясну начинку. Для цього очищаємо цибулю, ріжемо на дрібні кубики і підрум'янюємо на вершковому або рослинному маслі до рум'яного кольору. Потім закладаємо м'ясний фарш і смажимо, помішуючи, до готовності. В кінці смаження приправляємо сіллю, меленим чорним перцем, спеціями і кидаємо за бажанням дрібно нарубану зелень. Готову начинку остуджуємо.
Розмерзається тісто розкладаємо на присипаному борошном столі і розкачуємо трохи за допомогою качалки. Далі розрізаємо пласт на квадрати, в центр якого ложкою накладаємо остигнула начинку. Запечатуємо пиріжки трикутником, прямокутником або конвертом і защипуємо краю зубцями виделки.
Тепер змащуємо верх пиріжків збитим яйцем, поміщаємо на промаслений лист, і визначаємо в попередньо прогрітий до 190 градусів духовку до підрум'янення і готовності. Залежно від можливостей духовки для цього може знадобитися від п'ятнадцяти до тридцяти хвилин.
Смажені пиріжки з листкового тіста з м'ясом і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Поки розморожується листкове тісто, займемося приготуванням пікантною м'ясної начинки для пиріжків. Для цього на прогрітому рослинному маслі обсмажуємо м'ясний фарш і нарізану дрібними кубиками ковбасу. Через сім хвилин зменшуємо вогонь до мінімуму, кидаємо дрібно нарізані пір'я зеленого лука, пропущений через прес часник, додаємо томатний соус, сіль, перець і спеції, все ретельно перемішуємо і смажимо три хвилини. Тепер додаємо столову ложку борошна, перемішуємо, вливаємо 50 мілілітрів води і знову перемішуємо. Витримуємо на вогні до випаровування рідини і знімаємо з вогню.
Розмерзається тісто розкачуємо трохи на присипаної борошном поверхні і розрізаємо на квадрати. Ложкою накладаємо остигнула начинку, надаємо пиріжку бажану форму і защипуємо краю зубцями виделки.
Обсмажуємо пиріжки до рум'яності в рослинному маслі на сковорідці на помірному вогні. На початку смаження прикриваємо сковороду кришкою, так пиріжки вийдуть пишніше.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з листкового тіста з малиною
М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок
Пиріжки з готового листкового тіста
Коли у нас немає часу на приготування страв з тіста - на виручку приходить готове листкове тісто, яке можна придбати в будь-якому супермаркеті. З
Пиріжки з листкового тіста з капустою
Пропонуємо вам швидкий рецепт приготування пиріжків з капустою з готового листкового тіста. Пиріжки виходять дуже смачними: ніжна капустяна начинка у
Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики