Міні-піца - рецепт
Будь господині знайома ситуація приходу нежданих гостей. І як на зло, саме в цей момент, нічого немає смачненько в холодильнику. Що ж робити, щоб така ситуація не поставила вас у глухий кут і ви змогли гідно пригостити людей? У цьому вам допоможе рецепт міні-піци. Саме міні, тому що звичайна піца готується не так вже й швидко. В ідеалі, тісто має підходити приблизно 15 години. А для нас з вами це майже ціла вічність. Як же зробити міні-піцу? Давайте познайомимося з смачними, легкими і до того ж дуже швидкими рецептами цієї страви. По-іншому воно називається «ледача піца». Чому? Та тому, що на її приготування витрачається мінімум часу і зусиль.
З начинкою для піци зазвичай ніколи проблем не виникає, тому що ми використовуємо все, що у нас є в холодильнику. А ось з основою доводиться помучитися. Як же приготувати міні-піцу по-іншому? В якості основи можна використовувати звичайний батон, який допоможе вам скоротити трохи часу.
Інгредієнти:
батон - 1 шт.;
начинка;
яйце - 1 шт.;
молоко - 50 г;
сир;
кетчуп - за смаком.
Приготування
Ріжемо Батон на однакові шматочки шириною приблизно 15 див. Викладаємо цю основу для піци на змащений маслом деко щільно один до одного, щоб не було проміжків.
В окремій мисці збиваємо яйце, додаємо молоко. Заливаємо молочно-яєчною сумішшю батон і змащуємо гарненько кетчупом. Міні-піца на батоні практично готова. Викладаємо зверху начинку: беремо все, що є в холодильнику - ковбаса, огірок, маслини і т. д. Посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на 10 хвилин. Як тільки сир розплавиться, дістаємо піцу і подаємо до столу.
Інгредієнти:
дріжджове листкове тісто - 1 упаковка;
сир;
ковбаса;
кетчуп.
Приготування
Готове тісто розморожуємо і з допомогою склянки вирізаємо кружечки. Кожен кружечок змащуємо кетчупом і викладаємо на змащене олією деко. Зверху кладемо дрібно нарізану ковбасу і посипаємо сиром. Запікаємо міні-піцу в духовці до тих пір, поки сир не розплавиться.
Якщо ви не хочете витрачати час на приготування піци в духовці, нічого страшного. Піцу можна приготувати і на сковороді.
Інгредієнти:
сметана - 100 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 5 ст. ложок;
сода - 05 ч. ложки;
кетчуп;
начинка - за смаком;
сир.
Приготування
Беремо тарілку і змішуємо в неї сметану, борошно, яйце і соду. Тісто для основи готово! Рівномірно розподіляємо його на сковороді, змащуємо кетчупом, кладемо будь-яку начинку і засипаємо тертим сиром. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо 5 - 7 хвилин на середньому вогні. Не минуло і 15 хвилин, а ароматна і смачна піца готова.
Міні-піца на батоні
З начинкою для піци зазвичай ніколи проблем не виникає, тому що ми використовуємо все, що у нас є в холодильнику. А ось з основою доводиться помучитися. Як же приготувати міні-піцу по-іншому? В якості основи можна використовувати звичайний батон, який допоможе вам скоротити трохи часу.
Інгредієнти:
Приготування
Ріжемо Батон на однакові шматочки шириною приблизно 15 див. Викладаємо цю основу для піци на змащений маслом деко щільно один до одного, щоб не було проміжків.
В окремій мисці збиваємо яйце, додаємо молоко. Заливаємо молочно-яєчною сумішшю батон і змащуємо гарненько кетчупом. Міні-піца на батоні практично готова. Викладаємо зверху начинку: беремо все, що є в холодильнику - ковбаса, огірок, маслини і т. д. Посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на 10 хвилин. Як тільки сир розплавиться, дістаємо піцу і подаємо до столу.
Міні-піца з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Готове тісто розморожуємо і з допомогою склянки вирізаємо кружечки. Кожен кружечок змащуємо кетчупом і викладаємо на змащене олією деко. Зверху кладемо дрібно нарізану ковбасу і посипаємо сиром. Запікаємо міні-піцу в духовці до тих пір, поки сир не розплавиться.
Міні-піца на сковороді
Якщо ви не хочете витрачати час на приготування піци в духовці, нічого страшного. Піцу можна приготувати і на сковороді.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо тарілку і змішуємо в неї сметану, борошно, яйце і соду. Тісто для основи готово! Рівномірно розподіляємо його на сковороді, змащуємо кетчупом, кладемо будь-яку начинку і засипаємо тертим сиром. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо 5 - 7 хвилин на середньому вогні. Не минуло і 15 хвилин, а ароматна і смачна піца готова.
Рекомендуємо добрі рецепти
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Піца з батона
Усім нам чудово знайоме таке італійське блюдо, як піца. Її звичайно роблять із дріжджового або листкового тіста, але сьогодні ми пропонуємо вам
Як приготувати піцу в мультиварці?
Для того, щоб приготувати справжню піцу не обов'язково мати дров'яну піч. Смак Італії у себе вдома можна створити і завдяки універсальної кухонної
Піца з печерицями
Піца - улюблене блюдо багатьох дітей і дорослих. Готувати її не складно і рецептів багато, але все таки потрібно знати правильний її склад і
Піца з ковбасою і помідорами
Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви
Швидка піца на сковороді - рецепт
Багато хто з нас люблять таке смачненьке страву, як італійська піца. У класичному варіанті її готують із дріжджового тіста в духовці. Але якщо у вас