Піца з батона
Для тих, чиї відносини з тестом склалися не зовсім вдало, рекомендуємо скористатися рецептом «ледачою» піци на основі батона. Плюс такої страви полягає не тільки в простоті і швидкості приготування, але і в різноманітності смаків, адже для готування можна брати не простий батон, а, наприклад, часниковий, або кунжутний.
Інгредієнти:
вершкове масло - 3 ст. ложки;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
часник - 4 зубчики;
перець чилі - за смаком;
сушений орегано - 1 /2 ч. ложки;
базилік (нарізаний)- 1 /4 ст.;
батон - 1 шт.;
томати у власному соку - 500 г;
сир «Моцарелла» - 230 г;
сир «Пармезан» - 60 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Перед тим, як зробити піцу з батона, вершкове і оливкове масло розігріваємо на сковороді і обсмажуємо на ньому часник, чилі і орегано до тих пір, поки часник не дасть аромат. Далі додаємо в сковороду половину базиліка сіль, прибираємо з вогню.
Батон розрізаємо навпіл, вдавлюємо м'якоть і змащуємо хліб всередині олією з травами і часником.
Залишки масла з'єднуємо з томатами у власному соку і тушкуємо на вогні до однорідності соусу, не забуваючи помішувати. Солимо і перчимо готовий соус.
1/4 сиру «Моцарелла» рівномірно розподіляємо по хлібу, ставимо піцу з батона в мікрохвильовку і готуємо до тих пір, поки сир не розплавиться. Розподіляємо по батону соус і посипаємо рештою «Моцарелою». Готуємо піцу з батона на сковороді або в духовці, 8-10 хвилин, потім відразу ж посипаємо блюдо тертим «Пармезаном», залишками зелені і поливаємо столовою ложкою оливкової олії. Даємо піці охолонути, а після нарізаємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
батон - 1 шт.;
вершкове масло - 1 шт.;
прованські трави - 1 ч. ложка;
часник сушений - 1 /3 ч. ложки;
сир «Моцарелла» - 150 г;
ковбаса пепероні - 200 г;
соус для піци - 1 ст.;
базилік - для прикраси.
Приготування
М'якоть батона вирізаємо або злегка придавлюємо. М'яке вершкове масло змішуємо з прованськими травами і сушеним часником, змащуємо цією сумішшю батон зсередини і відправляємо під гриль, до тих пір, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Соус для піци рівномірно розподіляємо по поверхні основи для піци, зверху викладаємо кружечки «Моцарели» і ковбаси, знову відправляємо піцу під гриль, чекаємо поки сир розплавиться. Готову страву прикрашаємо листочками базиліку і подаємо до столу.
Для цього рецепта можна використовувати як окремі скибочки батона, так і невеликі багети, або булочки.
Інгредієнти:
багет - 1 шт.;
куряча грудка - 1 шт.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
соус для піци - 2/3 ст.;
сир «Фонита» (тертий) - 1/2 ст.;
сир «Моцарелла» (тертий) - 1 ст.;
зелена цибуля - 4 пера;
петрушка - 1 пучок;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Багет, або булки розрізаємо навпіл і тримаємо під грилем до утворення на поверхні рум'яної скоринки.
На оливковій олії обсмажуємо нарізану курячу грудку до напівготовності, приправивши її сіллю і перцем. На сковороду до курки додаємо подрібнений часник і тримаємо його на вогні до тих пір, поки не відчується аромат. Тепер до курки можна підливати соус для піци і продовжувати приготування ще 5-7 хвилин. Закипілий однорідний соус прибираємо з вогню і злегка охолодити.
Розподіляємо соус з нашим міні-пиццам , зверху викладаємо шматочки сиру «Фонита», потім тертий сир «Моцарелла». Відправляємо піци в духовку під гриль на 5-6 хвилин, або до тих пір, поки сир не розплавиться. Тепер піци можна змастити залишками томатного соусу і подавати до столу, не забувши прикрасити рубаним зеленим луком і петрушкою.
Рецепт піци з батона
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити піцу з батона, вершкове і оливкове масло розігріваємо на сковороді і обсмажуємо на ньому часник, чилі і орегано до тих пір, поки часник не дасть аромат. Далі додаємо в сковороду половину базиліка сіль, прибираємо з вогню.
Батон розрізаємо навпіл, вдавлюємо м'якоть і змащуємо хліб всередині олією з травами і часником.
Залишки масла з'єднуємо з томатами у власному соку і тушкуємо на вогні до однорідності соусу, не забуваючи помішувати. Солимо і перчимо готовий соус.
1/4 сиру «Моцарелла» рівномірно розподіляємо по хлібу, ставимо піцу з батона в мікрохвильовку і готуємо до тих пір, поки сир не розплавиться. Розподіляємо по батону соус і посипаємо рештою «Моцарелою». Готуємо піцу з батона на сковороді або в духовці, 8-10 хвилин, потім відразу ж посипаємо блюдо тертим «Пармезаном», залишками зелені і поливаємо столовою ложкою оливкової олії. Даємо піці охолонути, а після нарізаємо і подаємо до столу.
Як ще можна приготувати піцу з батона?
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть батона вирізаємо або злегка придавлюємо. М'яке вершкове масло змішуємо з прованськими травами і сушеним часником, змащуємо цією сумішшю батон зсередини і відправляємо під гриль, до тих пір, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Соус для піци рівномірно розподіляємо по поверхні основи для піци, зверху викладаємо кружечки «Моцарели» і ковбаси, знову відправляємо піцу під гриль, чекаємо поки сир розплавиться. Готову страву прикрашаємо листочками базиліку і подаємо до столу.
Міні-піца на батоні
Для цього рецепта можна використовувати як окремі скибочки батона, так і невеликі багети, або булочки.
Інгредієнти:
Приготування
Багет, або булки розрізаємо навпіл і тримаємо під грилем до утворення на поверхні рум'яної скоринки.
На оливковій олії обсмажуємо нарізану курячу грудку до напівготовності, приправивши її сіллю і перцем. На сковороду до курки додаємо подрібнений часник і тримаємо його на вогні до тих пір, поки не відчується аромат. Тепер до курки можна підливати соус для піци і продовжувати приготування ще 5-7 хвилин. Закипілий однорідний соус прибираємо з вогню і злегка охолодити.
Розподіляємо соус з нашим міні-пиццам , зверху викладаємо шматочки сиру «Фонита», потім тертий сир «Моцарелла». Відправляємо піци в духовку під гриль на 5-6 хвилин, або до тих пір, поки сир не розплавиться. Тепер піци можна змастити залишками томатного соусу і подавати до столу, не забувши прикрасити рубаним зеленим луком і петрушкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Міні-піца - рецепт
Міні-піца - це те, що завжди прийде на допомогу, коли в будинок несподівано нагрянуть гості. Та й приготувати її без причини теж можна, адже радувати
Піца з ковбасою і помідорами
Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви
Дріжджове тісто для піци - рецепт
Всі ми любимо піцу - прекрасний італійське блюдо. І часто для її створення ми купуємо готове тісто в магазині. Але адже його можна приготувати
Піца на кефірі - рецепт
Хто з нас не знайомий з таким смачним блюдом, як піца. Варіантів її приготування існує безліч, напевно у кожної господині знайдеться свій особливий.
Піца з грибами та ковбасою
Піца - популярна італійська їжа, яку обожнюють і дорослі, і діти. У її створенні використовують найрізноманітніші інгредієнти. Давайте розберемо
Начинка для піци - рецепт
В першу чергу смак піци визначає не тісто, а начинка. Варіантів її створення безліч. У нашій статті ми поговоримо про те, як зробити начинку для піци