Начинка для піци - рецепт
Смак піци визначає не тільки рецепт, за яким приготоване тісто, але і сама начинка. Залежно від ваших смакових переваг, на основі для піци може лежати м'ясо, морепродукти або овочі, так як начинок для популярного італійського блюда існує незліченна безліч. Вибрати кілька кращих варіантів з величезного розмаїття рецептом було непросто, але ми впоралися.
Які бувають начинки для піци? М'ясні, сирні, грибні, овочеві та навіть фруктові, але всі вони відходять на другий план, коли на столі з'являється вона - піца з морепродуктами.
Інгредієнти:
оливкова олія;
креветки - 500 г;
кальмар - 2 тушки;
сіль, перець - за смаком;
часник - 5 зубчиків;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сухе біле вино - 1 ст.;
томати черрі - 2 ст.;
сушений орегано - 1/4 ч. ложки;
тертий сир моцарелла - 2 ст.;
свіжий базилік.
Приготування
У сковороді розігріваємо столову ложку оливкової олії і обсмажуємо на ньому очищених креветок, попередньо приправивши їх сіллю і перцем. Як тільки креветки готові буде - прибираємо їх зі сковороди, і кладемо на їх місце очищених і нарізаних кільцями кальмарів. Обсмажуємо кальмари 30-40 секунд.
В іншій сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому подрібнену ріпчасту цибулю до прозорості. Як тільки цибуля стане прозорим, кладемо до нього нарізаний часник, шматочки помідорів і заливаємо все вином. Чекаємо, поки вино випарується. Викладаємо томатний соус на корж для піци, тертий сир, а зверху розподіляємо морепродукти. Після запікання посипаємо піцу базиліком.
Піцу з томатним соусом і печерицями доводилося пробувати кожному, а як щодо начинки з міксу грибів, викладених поверх базилікового песто?
Інгредієнти:
сушені білі гриби - 1/3 ст.;
мікс лісових грибів - 350 г;
сіль, перець - за смаком;
зелений базилік - 1 пучок;
часник - 2 зубчики;
кедровий горіх - 1/4 ст.;
оливкова олія - 2/3 ст.;
сіль, перець - за смаком;
тертий пармезан - 1/2 ст.;
терта моцарелла - 1/2 ст.
Приготування
Сушені білі гриби заливаємо окропом і залишаємо набрякнути. Готові білі гриби подрібнюємо разом з рештою грибною сумішшю і обсмажуємо на невеликій кількості оливкової олії до тих пір, поки надлишки вологи повністю не випарятся. Солимо і перчимо грибну начинку за смаком.
У блендер кладемо листя базиліка, пармезан, часник і горіхи, заливаємо все олією і збиваємо до однорідності. Розподіляємо соус по коржу для піци, зверху викладаємо грибну начинку і посипаємо все сиром. Ставимо піцу в духовку.
Немає нічого простіше піци з курятиною. Ви, напевно, пробували піцу з курою і грибами, або з ананасом, але ми готові посперечатися, що піцу з крем-сиром, запеченим часником і курятиною вам їсти не доводилося.
Інгредієнти:
часник - 1 головка;
сир філадельфія - 1/2 ст.;
кріп - 1 пучок;
куряче філе - 1 шт.;
червоний цибуля - 1 шт.;
сир моцарелла - 1 ст.;
мікс італійських трав - 1 ст. ложка.
Приготування
Перед тим, як приготувати начинку для піци, головку часнику обертаємо фольгою і ставимо запікатися при 190 градусах 30-35 хвилин. Обережно видавлюємо запечену м'якоть з оболонки часникових зубчиків, після чого змішуємо її з крем-сиром і нарізаним кропом.
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і розбираємо на волокна. Змащуємо корж для піци крем-сиром з часником і зеленню, зверху викладаємо шматочки курки, посипаємо її тертим сиром і міксом італійських трав, викладаємо кільця цибулі. Далі відправляємо піцу в духовку.
Смачна начинка для піци з морепродуктами
Які бувають начинки для піци? М'ясні, сирні, грибні, овочеві та навіть фруктові, але всі вони відходять на другий план, коли на столі з'являється вона - піца з морепродуктами.
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо столову ложку оливкової олії і обсмажуємо на ньому очищених креветок, попередньо приправивши їх сіллю і перцем. Як тільки креветки готові буде - прибираємо їх зі сковороди, і кладемо на їх місце очищених і нарізаних кільцями кальмарів. Обсмажуємо кальмари 30-40 секунд.
В іншій сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому подрібнену ріпчасту цибулю до прозорості. Як тільки цибуля стане прозорим, кладемо до нього нарізаний часник, шматочки помідорів і заливаємо все вином. Чекаємо, поки вино випарується. Викладаємо томатний соус на корж для піци, тертий сир, а зверху розподіляємо морепродукти. Після запікання посипаємо піцу базиліком.
Начинка для домашньої піци з грибами
Піцу з томатним соусом і печерицями доводилося пробувати кожному, а як щодо начинки з міксу грибів, викладених поверх базилікового песто?
Інгредієнти:
Приготування
Сушені білі гриби заливаємо окропом і залишаємо набрякнути. Готові білі гриби подрібнюємо разом з рештою грибною сумішшю і обсмажуємо на невеликій кількості оливкової олії до тих пір, поки надлишки вологи повністю не випарятся. Солимо і перчимо грибну начинку за смаком.
У блендер кладемо листя базиліка, пармезан, часник і горіхи, заливаємо все олією і збиваємо до однорідності. Розподіляємо соус по коржу для піци, зверху викладаємо грибну начинку і посипаємо все сиром. Ставимо піцу в духовку.
Проста начинка для піци з куркою
Немає нічого простіше піци з курятиною. Ви, напевно, пробували піцу з курою і грибами, або з ананасом, але ми готові посперечатися, що піцу з крем-сиром, запеченим часником і курятиною вам їсти не доводилося.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати начинку для піци, головку часнику обертаємо фольгою і ставимо запікатися при 190 градусах 30-35 хвилин. Обережно видавлюємо запечену м'якоть з оболонки часникових зубчиків, після чого змішуємо її з крем-сиром і нарізаним кропом.
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і розбираємо на волокна. Змащуємо корж для піци крем-сиром з часником і зеленню, зверху викладаємо шматочки курки, посипаємо її тертим сиром і міксом італійських трав, викладаємо кільця цибулі. Далі відправляємо піцу в духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Піца з батона
Усім нам чудово знайоме таке італійське блюдо, як піца. Її звичайно роблять із дріжджового або листкового тіста, але сьогодні ми пропонуємо вам
Піца - рецепт приготування
Завдяки величезній різноманітності рецептів приготування піци, кожен може підібрати для себе начинку відповідну його смаковим уподобанням. А тим
Піца з ковбасою і помідорами
Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви
Дріжджове тісто для піци - рецепт
Всі ми любимо піцу - прекрасний італійське блюдо. І часто для її створення ми купуємо готове тісто в магазині. Але адже його можна приготувати
Піца з морепродуктами
Хоч піца - це італійське блюдо, але в нашій країні вона вже давно полюбилася багатьом. Її можна готувати з найрізноманітнішими начинками: з ковбасою,
Піца з грибами та ковбасою
Піца - популярна італійська їжа, яку обожнюють і дорослі, і діти. У її створенні використовують найрізноманітніші інгредієнти. Давайте розберемо