Піца з грибами та ковбасою
Ми вже встигли розглянути величезну кількість рецептів піци, і це стане ще одним доповненням до списку у вашій кулінарній записній книжці. Смачна піца з грибами та ковбасою не зможе залишити байдужою ні дорослих, ні дітей.
Інгредієнти:
Для тіста:
сухі дріжджі - 1 пакетик;
цукор - 1 ч. ложка;
тепла вода - 1 1/4 ст.;
борошно - 3 1/3 ст.;
сіль - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 1 ст. ложка.
Для начинки:
ковбаса - 300 г;
болгарський перець - 1 шт.;
консервована кукурудза - 3-4 ст. ложки;
гриби - 120 г;
томати у власному соку - 400 г;
часник - 2 зубчики;
сушений базилік - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
оливкова олія;
сир моцарелла - за смаком.
Приготування
Сухі дріжджі розводимо в теплій воді з цукром і залишаємо на 7-10 хвилин або до тих пір, поки на поверхні води не утворюється піна. Борошно просіваємо гіркою на стіл, в центрі гірки робимо "колодязь", який засипаємо сіль, наливаємо олію і воду з дріжджами. Обережно підгрібаючи борошно з країв "колодязя" замішуємо тісто. Як тільки тісто стане гладким і пружним, а також перестане липнути до рук, викладаємо його в змащену олією миску і залишаємо підійти в теплі 40-45 хвилин.
Поки тісто підходить, займемося соусом. У сковороду наливаємо оливкову олію і швидко обсмажуємо на ньому часник. Виливаємо в сковороду томати у власному соку додаємо за смаком сіль з перцем, а також сушений базилік. Тушкуємо соус до повної однорідності. Гриби обсмажуємо на оливковій олії до випаровування вологи.
Тісто для піци розкачуємо і викладаємо на деко. Змащуємо основу соусом і викладаємо на неї начинку у вигляді грибів, кружечків перцю, кукурудзи та ковбаси. Поверх, при бажанні, можна викласти кружечки свіжих томатів. Посипаємо піцу тертим сиром. Піца з грибами, ковбасою, помідорами і сиром буде готова через 12-15 хвилин готування при 210 градусах.
Інгредієнти:
готова основа для піци - 1 шт.;
ковбаса - 250 г;
печериці - 120 г;
соус песто - 3 ст. ложки;
сир моцарелла - 1 кулька;
сир пармезан - 1/2 ст.;
сир гауда - 1 ст.;
зелений лук, рукола - 1 пучок.
Приготування
Ковбасу і печериці нарізаємо тонкими шматочками. Гауду і пармезан натираємо на дрібній тертці, а сир моцарелла ріжемо кружальцями. Змащуємо готову основу соусом песто і викладаємо на нього ковбасу і всі сири. Поверх сирів кладемо шматочки сирих грибів і ставимо піцу в розігріту до 200 градусів духовку запікатися до повного розплавлення сиру. Готову піцу посипаємо свіжою зеленню - нарізаним зеленим цибулею і руколою.
Інгредієнти:
тісто для піци;
домашня ковбаса - 500 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
болгарський перець - 1 шт.;
гриби - 120 г;
маслини - 1 жменя;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
сир проволоне - 250 г;
тертий пармезан - 1/2 ст.;
томатний соус для піци - 1 1/2 ст.
Приготування
Готуємо тісто для піци і соус слідуючи попереднім рецептом. На сковороді розігріваємо вершкове і оливкове масло й обсмажуємо на ньому шматочки домашньої ковбаси до повної готовності. На окремій сковороді обсмажуємо гриби з тонкими кільцями болгарського перцю 5-7 хвилин.
Тісто для піци розкачуємо і викладаємо в змащену маслом сковороду. Ставимо сковороду на малий вогонь і накриваємо кришкою. Пропекаем корж самостійно 10 хвилин, після чого змащуємо його соусом і викладаємо начинку поверх з ковбаси, грибів і овочів. Посипаємо піцу тертим сиром і знову повертаємо на плиту, накривши сковороду кришкою. Готуємо піцу до тих пір, поки сир повністю не розплавиться.
Піца з грибами, овочами, ковбасою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Сухі дріжджі розводимо в теплій воді з цукром і залишаємо на 7-10 хвилин або до тих пір, поки на поверхні води не утворюється піна. Борошно просіваємо гіркою на стіл, в центрі гірки робимо "колодязь", який засипаємо сіль, наливаємо олію і воду з дріжджами. Обережно підгрібаючи борошно з країв "колодязя" замішуємо тісто. Як тільки тісто стане гладким і пружним, а також перестане липнути до рук, викладаємо його в змащену олією миску і залишаємо підійти в теплі 40-45 хвилин.
Поки тісто підходить, займемося соусом. У сковороду наливаємо оливкову олію і швидко обсмажуємо на ньому часник. Виливаємо в сковороду томати у власному соку додаємо за смаком сіль з перцем, а також сушений базилік. Тушкуємо соус до повної однорідності. Гриби обсмажуємо на оливковій олії до випаровування вологи.
Тісто для піци розкачуємо і викладаємо на деко. Змащуємо основу соусом і викладаємо на неї начинку у вигляді грибів, кружечків перцю, кукурудзи та ковбаси. Поверх, при бажанні, можна викласти кружечки свіжих томатів. Посипаємо піцу тертим сиром. Піца з грибами, ковбасою, помідорами і сиром буде готова через 12-15 хвилин готування при 210 градусах.
Рецепт швидкої піци з ковбасою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Ковбасу і печериці нарізаємо тонкими шматочками. Гауду і пармезан натираємо на дрібній тертці, а сир моцарелла ріжемо кружальцями. Змащуємо готову основу соусом песто і викладаємо на нього ковбасу і всі сири. Поверх сирів кладемо шматочки сирих грибів і ставимо піцу в розігріту до 200 градусів духовку запікатися до повного розплавлення сиру. Готову піцу посипаємо свіжою зеленню - нарізаним зеленим цибулею і руколою.
Рецепт піци з грибами та ковбасою на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо тісто для піци і соус слідуючи попереднім рецептом. На сковороді розігріваємо вершкове і оливкове масло й обсмажуємо на ньому шматочки домашньої ковбаси до повної готовності. На окремій сковороді обсмажуємо гриби з тонкими кільцями болгарського перцю 5-7 хвилин.
Тісто для піци розкачуємо і викладаємо в змащену маслом сковороду. Ставимо сковороду на малий вогонь і накриваємо кришкою. Пропекаем корж самостійно 10 хвилин, після чого змащуємо його соусом і викладаємо начинку поверх з ковбаси, грибів і овочів. Посипаємо піцу тертим сиром і знову повертаємо на плиту, накривши сковороду кришкою. Готуємо піцу до тих пір, поки сир повністю не розплавиться.
Рекомендуємо добрі рецепти
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Піца з батона
Усім нам чудово знайоме таке італійське блюдо, як піца. Її звичайно роблять із дріжджового або листкового тіста, але сьогодні ми пропонуємо вам
Піца з ковбасою і помідорами
Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви
Дріжджове тісто для піци - рецепт
Всі ми любимо піцу - прекрасний італійське блюдо. І часто для її створення ми купуємо готове тісто в магазині. Але адже його можна приготувати
Піца з морепродуктами
Хоч піца - це італійське блюдо, але в нашій країні вона вже давно полюбилася багатьом. Її можна готувати з найрізноманітнішими начинками: з ковбасою,
Начинка для піци - рецепт
В першу чергу смак піци визначає не тісто, а начинка. Варіантів її створення безліч. У нашій статті ми поговоримо про те, як зробити начинку для піци