Піца з печерицями
Багато люблять їсти і готувати піцу . Існує безліч рецептів цього мегапопулярного страви. У приготуванні піци використовують м'ясні продукти, копченості, рибу, овочі, оливки, сир, зелень і, звичайно ж, гриби. Гриби надають цій страві особливий смак.
Найбільш вживаними в Європі є печериці , що й зрозуміло з точки зору безпеки для здоров'я, адже ці гриби найчастіше вирощують штучно, тому можна не сумніватися в їх якості. У Росії та деяких інших країнах на пострадянському просторі теж існують певні стандарти на вирощування печериць, так що можна сміливо використовувати цей продукт їжу і готувати піцу з печерицями, використовуючи самі різні рецепти, адже гриби цілком гармонійно поєднуються з багатьма продуктами.
Інгредієнти:
борошно пшеничне високосортна-близько 300 м;
олія рослинна (оливкова) - 3-5 ст. ложок;
вода - 1/2 склянки;
сіль-щіпка;
Для начинки:
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
свіжі печериці -300 г;
масло вершкове натуральне - 20-30 г;
твердий сир (в ідеалі «Пармезан») - 120 г;
перець солодкий - 2 шт.;
оливки без кісточок зелені - 20 шт.;
зелень (розмарин, базилік і петрушка).
Приготування
З борошна, масла і води замісимо просте прісне тісто,розкотимо коржі товщиною 4-5 мм Викладаємо на деко, змащене свинячим салом (або рослинною олією) або застелений промасленим пекарської папером.
Наріжемо невеликими скибочками гриби. Цибулю дрібно шаткуємо. Спассеруем цибулю на вершковому маслі в сковороді. Додамо гриби і, помішуючи лопаткою, обсмажимо на середньо-сильному вогні протягом 5-8 хвилин. Перець наріжемо короткою соломкою. Оливки - кільцями поперек або половинками уздовж. Сир натираємо на тертці.
Викладаємо на корж печериці з цибулею,перець і оливки, щедро присипаємо тертим сиром і ставимо в духовку хвилин на 20. Випікаємо при середній температурі. Готову піцу з печерицями присипаємо рубаною зеленню і подаємо з легкими світлими столовими винами. Як бачите, приготування піци з печерицями - процес простий.
Щоб прискорити приготування піци і заощадити сили, можна використовувати готове листкове або дріжджове тісто, пропоноване торговельною мережею та підприємствами громадського харчування. У супермаркетах можна купити готову основу для піци (пітта). Залишається тільки приготувати начинку і запекти піцу - такий підхід гарний для зайнятих людей і тих, хто не хоче в даний момент возитися з тестом.
Найбільш вживаними в Європі є печериці , що й зрозуміло з точки зору безпеки для здоров'я, адже ці гриби найчастіше вирощують штучно, тому можна не сумніватися в їх якості. У Росії та деяких інших країнах на пострадянському просторі теж існують певні стандарти на вирощування печериць, так що можна сміливо використовувати цей продукт їжу і готувати піцу з печерицями, використовуючи самі різні рецепти, адже гриби цілком гармонійно поєднуються з багатьма продуктами.
Піца з печерицями та сиром - рецепт
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
З борошна, масла і води замісимо просте прісне тісто,розкотимо коржі товщиною 4-5 мм Викладаємо на деко, змащене свинячим салом (або рослинною олією) або застелений промасленим пекарської папером.
Наріжемо невеликими скибочками гриби. Цибулю дрібно шаткуємо. Спассеруем цибулю на вершковому маслі в сковороді. Додамо гриби і, помішуючи лопаткою, обсмажимо на середньо-сильному вогні протягом 5-8 хвилин. Перець наріжемо короткою соломкою. Оливки - кільцями поперек або половинками уздовж. Сир натираємо на тертці.
Викладаємо на корж печериці з цибулею,перець і оливки, щедро присипаємо тертим сиром і ставимо в духовку хвилин на 20. Випікаємо при середній температурі. Готову піцу з печерицями присипаємо рубаною зеленню і подаємо з легкими світлими столовими винами. Як бачите, приготування піци з печерицями - процес простий.
Як швидко приготувати піцу з печерицями?
Щоб прискорити приготування піци і заощадити сили, можна використовувати готове листкове або дріжджове тісто, пропоноване торговельною мережею та підприємствами громадського харчування. У супермаркетах можна купити готову основу для піци (пітта). Залишається тільки приготувати начинку і запекти піцу - такий підхід гарний для зайнятих людей і тих, хто не хоче в даний момент возитися з тестом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Міні-піца - рецепт
Міні-піца - це те, що завжди прийде на допомогу, коли в будинок несподівано нагрянуть гості. Та й приготувати її без причини теж можна, адже радувати
Як приготувати піцу в мультиварці?
Для того, щоб приготувати справжню піцу не обов'язково мати дров'яну піч. Смак Італії у себе вдома можна створити і завдяки універсальної кухонної
Піца з ковбасою і помідорами
Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви
Піца з солоними огірками
Багато з нас знайомі з таким популярним блюдом, як італійська піца. В класичному варіанті, у неї, звичайно ж, не додають солоні огірки. Але якщо ви
Піца з грибами та ковбасою
Піца - популярна італійська їжа, яку обожнюють і дорослі, і діти. У її створенні використовують найрізноманітніші інгредієнти. Давайте розберемо