Тісто для вак біляшів в духовці

Тісто на вак біляші на кефірі – рецепт
Незважаючи на те, що до складу тесту не входять дріжджі, воно виходить досить легким і пишним, а все завдяки тому, що підйомною силою в рецепті є сода. В силу того, що кефір містить у собі досить кислоти, немає необхідності гасити соду цитрусовим соком або оцтом.
Інгредієнти:
Приготування
Борошно відразу змішайте з содою і хорошою пучкою солі. Збийте пару яєць. Масло розтопити і охолодити, після влийте до яєць і збийте повторно. Влийте масляно-яєчну суміш до кефіру, а потім додайте рідини до сухої суміші. Замісіть еластичне, майже не липке тісто. Спершу маса вийде грудкуватою, але дайте їй полежати під плівкою з півгодини і тісто стане еластичним. Після того, як суміш відпочине, можна буде переходити до формування.
Вак біляш – рецепт тесту на кефірі
Любителям трохи більш щільного і хрусткого, практично пісочного тіста, неодмінно припаде до смаку ця технологія приготування. Склад інгредієнтів тут той же, а от спосіб замішування категорично різниться.
Інгредієнти:
Приготування
Перед стартом приготування, простежте, щоб температура кефіру була максимально наближена до кімнатної. При необхідності, його навіть можна злегка підігріти або змішати з гарячою водою. Далі додайте до кефіру соду і залиште її активуватися приблизно на хвилину. Тим часом збийте яйця. Влийте кефір до яєць і ще раз перемішайте.
Борошно розітріть з вершковим маслом кімнатної температури, а до отриманої крихті влийте кефірну суміш. Коли тісто стане однорідним і не буде липнути до рук, відкладіть його вбік, накривши плівкою або пакетом, а самі займіться начинкою. Щоб отримати хрустке тісто для вак біляшів, розкочуйте його досить тонко і запікайте при високій температурі (близько 200 градусів).
Смачне тісто для вак біляшів – рецепт
Можна готувати тісто і на основі молока. Тоді біляші виходять ще більш хрусткими і менш пишними за рахунок того, що в рецепті відсутня сода.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати тісто для вак біляшів, з'єднайте пропущену через сито борошно з сіллю. Сформуйте лунку в самому центрі гірки з борошна і влийте в неї молоко з розтопленим маслом. Слідом вбийте яйце і обережно перемішайте рідини разом. Підбираючи виделкою борошно з країв, замісіть щільне і еластичне тісто, відкладіть його і накрийте вологим рушником. Дайте полежати на час приготування начинки.
Смачне тісто на вак біляші зі сметаною
Інгредієнти:

Приготування
Посоліть борошно і розітріть її з м'яким маслом. Збийте пару яєць з холодною водою. До крихті тесту додайте сметану, перемішайте, а потім влийте рідину. Замісіть тісто і залиште його відпочити на півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смачне хрустке тісто для біляшів
Багато люблять біляші не тільки за їх соковите м'ясне наповнення, але і за смачну, вдало приготовану оболонку. Пропонуємо домогтися хрусткого

Тісто на кефірі для біляшів
Незмінним складовим компонентом для традиційних біляшів є їх соковите м'ясне наповнення, а от оболонка може бути досить різноманітною. Далі

Тісто на біляші з м'ясом
Приготувати справжні біляші не складно, головне-визначити для себе відповідний спосіб їх втілення. І, якщо з начинкою все цілком зрозуміло, то

Ледачі біляші з фаршем на кефірі – рецепт
Класичний рецепт біляшів зовсім не складний у приготуванні, але можна їх зробити ще простіше, так як існує кілька лінивих способів. Отже, розповімо,

Біляші в мультиварці - рецепт
Якщо вам пощастило мати вдома таку універсальну кухонну помічницю, як мультиварка, значить, вам стануть під силу практично будь-які рецепти. Один з

Тісто для біляшів
Біляші - смачне блюдо татарської кухні, яку люблять багато за його ніжне тісто і м'ясну начинку. І сьогодні ми розберемося, яке зробити тісто для