Тісто на кефірі для біляшів

З начинкою проблем не виникне, а от з тестом доведеться помучитися. А щоб максимально скоротити часові витрати і одночасно отримати прекрасний результат, скористайтеся нашими рецептами і приготуйте тісто для біляшів на кефірі.
Тісто для біляшів на кефірі з дріжджами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У миску вливаємо половину передбаченого рецептурою кількості трохи теплого кефіру, розчиняємо в ньому дріжджі, цукровий пісок, додаємо трохи борошна, перемішуємо і даємо постояти протягом п'ятнадцяти хвилин в теплі. Потім додаємо яйця, вливаємо залишився кефір, розчинивши в ньому сіль, і рафіноване масло, перемішуємо і, поступово засипаючи невеликими порціями просіяне борошно, заводимо тісто. Воно має бути м'яким, але абсолютно не липнути до рук. Прикриваємо ємність з тістом плівкою і чистим тканинним відрізу і розташовуємо в теплі приблизно на шістдесят хвилин. За цей час маса повинна збільшитися вдвічі. Тепер поділяємо її на потрібну кількість рівних частин і приступаємо до формування біляшів.
Тісто на вак біляші на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо в миску три склянки пшеничного борошна, перетираємо туди ж через тертку вершкове масло, попередньо добряче його подморозив. Далі перетираємо ретельно борошно з маслом до отримання дрібної крихти, а потім вливаємо кефір, вбиваємо яйця, додаємо гашену соду, сіль і гарненько вимішуємо. Борошно надалі додаємо з обережністю, щоб не перестаратися. Маса не повинна прилипати до рук, але разом з тим її консистенція повинна залишатися м'якою, набагато м'якше, ніж, скажімо, у пельменного тесту.
Прикриваємо добре вимішене швидке тісто для біляшів на кефірі харчовою плівкою або покласти в пакет і залишаємо на столі при звичайній кімнатній температурі мінімум на тридцять хвилин для визрівання. Тільки після цього приступаємо до формування з нього вак біляшів.
Тісто без дріжджів на кефірі для біляшів на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій і широкій мисці змішуємо молоко і кефір, додаємо яйця і збиваємо масу трохи віночком. Далі додаємо цукровий пісок, сіль і гашену соду і знову збиваємо. Тепер починаємо поступово, невеликими порціями просіяти в миску пшеничне борошно і вимішувати. Спочатку робимо це за допомогою ложки, а потім викладаємо масу на припыленный борошном стіл і вимішуємо руками. Домагаємося злегка

З готового тіста формуємо біляші. Для того щоб тісто при смаженні виробів на сковороді не вбирала занадто багато жиру, змащуємо руки при ліпленні біляшів рослинним маслом.
Цей варіант тесту чудово підійде не тільки для приготування на сковороді біляшів. З нього виходять чудові смажені пиріжки з будь-якою начинкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Біляші - рецепт
Приготувати самостійно татарські біляші зовсім не складно, достатньо вивчити рекомендації з цієї статті. Далі докладно розповімо кілька різних

Тісто на біляші з м'ясом
Приготувати справжні біляші не складно, головне-визначити для себе відповідний спосіб їх втілення. І, якщо з начинкою все цілком зрозуміло, то

Тісто для біляшів з сухими дріжджами
Дріжджове тісто для біляшів відрізняється більш ніжною текстурою від того здобного тіста, з якого ми печемо вироби в духовці, так як його не потрібно

Ледачі біляші на кефірі - рецепт
Відомо, що ідеальною основою для біляшів вважається дріжджове тісто, однак винахідливі господині вже придумали лінивий варіант страви, з яким ми

Дріжджове тісто для біляшів
Біляші - це смачні смажені пиріжки з м'ясом. У нашій статті ми розберемо кілька універсальних варіантів створення дріжджового тіста для них.

Рецепт біляшів на сковороді
Біляші - смачне м'ясне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Звичайно ж, можна купити готові в будь-якому магазині, але чи вони будуть корисними?