Рецепт біляшів на сковороді

Рецепт біляшів на сковороді
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, для приготування пишних біляшів на сковороді спочатку давайте зробимо тісто. Для цього виливаємо в миску домашній кефір , кидаємо трохи соди, акуратно розмішуємо і даємо суміші постояти хвилин 5. Потім додаємо курячі яйця, додаємо цукровий пісок, щіпку солі і вливаємо трохи рослинного масла. Все ретельно перемішуємо ложечкою, поступово всипаємо просіяне заздалегідь пшеничне борошно і замішуємо м'яке еластичне тісто, добре відставати від рук. Тепер загортаємо його в тонкий целофановий пакет, трохи припиленний борошном і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Цим часом поки давайте приготуємо смачну начинку. У м'ясний фарш додаємо очищений і подрібнений цибулька, солимо за смаком, кладемо для соковитості сметану або вершки. Тепер відриваємо від тесту шматочок, скачуємо в джгут і ділимо на порції. Рукою ліпимо невеликі коржі, викладаємо на них начинку і защипуємо краю догори, залишаючи в центрі невеликий отвір.
Після цього беремо сковороду, наливаємо масло, ставимо на плиту і добре розігріваємо його. Далі зменшуємо вогонь, викладаємо підготовлені біляші отвором вниз, підливаємо ще масла, щоб його

Після того, як одна сторона обсмажитися до золотистого кольору, акуратно перевертаємо їх на іншу сторону і даємо зарум'янитися. Потім перекладаємо готові біляші з м'ясом зі сковороди на паперовий рушник і видаляємо надлишки жиру. Ну, ось і все, смачні і пишні пиріжки з м'ясом готові! Викладаємо на тарілку, накриваємо на 5 хвилин мискою, а потім подаємо до столу!
Рекомендуємо добрі рецепти

Біляші на кефірі
Любите смачні біляші? Тоді ви напевно не раз пробували готувати їх будинку. На жаль, не у кожної господині є відповідний рецепт, а тому ми вирішили

Ледачі біляші
Ледачі біляші - дуже просте блюдо, яке можна приготувати до приходу нежданих гостей. Чому? Тому що делатеся воно практично моментально, а значить

Біляші в мультиварці - рецепт
Якщо вам пощастило мати вдома таку універсальну кухонну помічницю, як мультиварка, значить, вам стануть під силу практично будь-які рецепти. Один з

Дріжджове тісто для біляшів
Біляші - це смачні смажені пиріжки з м'ясом. У нашій статті ми розберемо кілька універсальних варіантів створення дріжджового тіста для них.

Біляші в духовці
Біляші - м'ясне блюдо татарської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Сьогодні мова піде про беляшах в духовці. Вони виходять ароматними,

Татарські біляші
Біляші - це простий круглий пиріжок з м'ясом. І сьогодні мова піде про чудових татарських беляшах, приготованих на кефірі. Знайомимося з нашими